Hocam iyi oyuncular zaten kendini belli eder. İlk önce üzerinde duracağın oyuncuyu seçmelisin. Her mevki için önemli özellikler var, onları zaten biliyorsundur, buraya yazmayacağım. Ayrıca Asistanın Menejerin, oyuncular çıktığında seni uyarıyor, en iyisini genellikle söylüyor.

Şimdi oyuncular U20 takımında ise Youth antrenmanı yapıyor, As takıma alırsan da kendi antremanını yapabiliyorlar buna dikkat et.

Benim bildiğim 16 yaşından önce oynatamıyorsun oyuncuyu ligde, gözüne kestirdiklerine şans ver 16 yaşında itibaren. Rahat maçlarda son 20-30 dk. Zaten oyuncuda iş varsa bu olay sana da zevk verecek ve sen daha fazla oynatmaya başlayacaksın.

Önemsiz kupa maçlarında, garantilediğin eleminasyon sistemli turnuvaların rövanş maçlarında az az şans ver. Zaten oyuncunun gelişimiyle ilgili raporlar oluyor. Oyuncunun hangi özelliğinin ne kadar arttığını da artık çok rahat görebiliyoruz. İyi gelişen oyunculara öncelik verirsin.

Bence 16-17-18 yaşlarında kendi takımımızda şans verip daha sonra yavaş yavaş oyuncuları kiraya vermekte fayda var. Hemen kiralarsak oyuncular gittikleri takımlarda pek fazla forma şansı bulamayabiliyorlar. Kiralayacağımız takım da önemli, çok güçlü takımlara kiralamamakta fayda var çünkü oynatmıyorlar. Daha çok direk oynayabileceği takımlara kiralamak lazım. Ayrıca "can be recalled" seçeneğini de açarsak oyuncuyu oynatmayan bir kulüp oldu mu geri çağırabiliriz

Şimdilik bu kadar aklıma geliyor, bugün 9 saat yolculuk yapıp bunun 6 saatinde iktisat çalıştım Ama mesajını da gördüm cevap yazmamak olmaz şimdi. Umarım anlaşılır bir biçimde yazabilmişimdir bu kafayla