Sayfa 263 / 492 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
7,861 ile 7,890 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

eGowiCh belirtmiş 3 takım..

Avrupa'da 3 ü içinde en iyi çeyrek final diyorum ben..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Son dakikada C.Ronaldo frkiği gole çeviremedi ve maç bitti.Maçın son 2 dakikasını seyredebildim.
    So what?
    Saike

Chelsea niye muslukları kıstı, anlamış değilim. Alves'i alırlar gibi geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Chelsea maçı süperdi ama Manu maçı iğrenç...):

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Bu mu patlama yapacak ManU?

Gene genç, gene Man.U.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by JameSawyer View Post
    Bu mu patlama yapacak ManU?
    Patlama yaptıracak transferlerin 3'ü oynamadı.Ayrıca bir maçla takım değerlendirilmez.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Maç Reading'in katı defansı yüzünden aşırı derecede sıkkınlık getirdi! Kalecileri çok başarılıydı ve Dubbery defansta mükemmeldi. Hiç atakları yoktu zaten Reading'in. Kitson oyuna girer girmez kırmızı kart görmesi ayrı bi komikti ManU'ya gelince. Bu takımda forvet yokmu ? Rooney çıktı yerine Nani girdi. Rakip takım 10 kişi kaldı ve defans yapacak bu belli. Forvetleri yoktu zaten sahada. Ferguson oyuna forvet sokacağına sağ kanat oyuncusu Brown'u çıkartıp Fletcher'ı sokması garip geldi bana. Nani'yi bu 3. izleyişim ve hala aynı. Çok pas hatası yapıyor inşallah düzeltir kendisini.. Başarılar ManU'ya..

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Sene sonunda kim patlar kim kalır hepsi görülecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Her şeyi açıklıyor.

Gol girişimi
    ManU:23
    Readind:3
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir'in komşusu Karşıyak

O kadar paraya Alves yerine P.Lahm'ı alsa keşke.. Sağ ayaklı sol bek ama rahat sağ bekte oynar bence..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Hemeden koymuş avatarına kaka'nın fotosunu. Ne o Aygun destek mi oluyorsun Kakaya
    Benim sitede de msn'de de aylardır Kaka avatarım var Coşkun abican

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Maçlarda Glen Johnson çok hata yapıyor..Peki 24 milyon dolara alınan Fereira ne yapıyor?..

arkadaşlar bir manu lu olarak reading defansını ve kalecisni tebrik ediyorum gerçekten süper oynadılar.nani ve ronaldo gerçekten birbirine çok benziyolar.özellikle de koşuları.bu sene manu ya çok şey katacaklarından adım gibi eminim.ama bir şeye kafam takıldı.ferguson dünkü maçta tek forvetle oynattı takımı.rooney de sakatlanınca bence gol atacak isim kalmadı.manu nun hala iyi bir golcüye ihtiyacı var.3 forvetle yütümez bu lig.ayrıca ferguson haregreaves i orta saha daki sıkıntıyı gidermek için almıştı ama hala oynadığını göremedik.inşallah bidahaki maçta oynar

Man Utd kötü başladı sezona ama önümüzdeki haftalarda daha iyi olacaktır, zira yeni transferlerin adaptasyon süreci var. Reading kalecisi maçın yıldızıydı, her topu çıkardı. Man Utd toparlar haftaya.

Man U düzelecektir. Haftaya görün siz onları..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Aston Villa, Cuellar ile Anlaştı

Carlos Cuellar, Rangers’dan Aston Villa’ya transfer oldu ve dört senelik sözleşmeye imza attı.

Geçen sezon Rangers’ın Uefa Kupası’nda gösterdiği performansta parlayan Cuellar, Martin O’Neill’ın altıncı transferi oldu.

Kulübün resmi sitesine konuşan oyuncu, “Premier Lig’deki büyük bir kulübe geldim. Dünyadaki en iyi ligde oynayacağım. Geçen sezon Villa iyi işler yaptı. Çok güzel futbol oynuyorlar. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Avrupa’da mücadelemizde iyi olacak.” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

“Geçen sezon Villa’yı izledim. Martin O’Neill çok iyi bir antrenör. Heyecan verici, atak futbolu oynatıyor. Bu ligdeki futbol hücum futbolu, oyuncular da güçlü. Bu ligde top oynayacak olmak çok güzel. “

Uefa Kupası içinse oyuncu, “Geçen sezon Rangers ile Uefa kupasında başarılıydık ama finalde kaybettik. Final oynamak kariyerimdeki en iyi anıydı. Belki de bu sezon Villa ile daha iyisini yapabiliriz.” diyerek hedefini belirtti.

C.Ronaldo Giggs Nani 3'ü aynı anda sahada olunca olmuyor...

Nesil
    2006

Chealse maçı çok iyiydi. Gerçekten mücadele adına herşey vardı. 3 gol atmasına rağmen kalesinde 2 gol gördü. Ama bu maçı daha farklıda kazanabilirlerdi.

Man. Utd. 10 kişi rakibi önünde golü bulamadı. Ama bu yılda Premier ligde şampiyon olacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Bence Kaka bırakın 150 milyon $ 70 milyon $ bile etmez çok abartılıyor bu adam.Yazık günah zaten o parayada gelirsede Shevchenko'dan farklı olacağını sanmıyorum.

şaka yapıyorsun heralde..ne futbolculara ne paralar veriliyor..kaka gibi takımı tek başına taşıyabilen,takım oyunu oynayan ayrıca sadece küçük maçların değil büyük maçların adamı olan,karakteri ile ilgili en ufak bir sorun bile bulunmayan bir futbol ustasına bu para az bile.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Satılmaması gereken bi oyuncu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Milan satmaz ama ben olsam satardım.

Mesela ben bir yerde arsenal lafı duyarsam direk henry i aklıma gelirdi yani bana göre henry arsenalın simgelerinden biriydi

Henry kendi istedi bu yolu. Hayatının takımını bırakıp gidebiliyorsa elbette onlarda bu tarz konuşmalar yapacaktır,ve dolduracaklardır da henry nin yokluğunu

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Duyduğuma göre Galliani isterlerse 300 milyon $ versinler yine satmayız Kaka'yı demiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ya bi kere şunu düşünmek lazım. Kaka'ya 150 milyon dolar değer biçiliyorsa Kaka'nın Chelsea'ye 150 milyon dolardan daha fazla para kazandırması gerekir. Ki buda imkansız gibi bişey.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    şaka yapıyorsun heralde..ne futbolculara ne paralar veriliyor..kaka gibi takımı tek başına taşıyabilen,takım oyunu oynayan ayrıca sadece küçük maçların değil büyük maçların adamı olan,karakteri ile ilgili en ufak bir sorun bile bulunmayan bir futbol ustasına bu para az bile.
    mahmut abi sana katılmamak elde değil kaka gibi bir oyuncu 100 milyon euro eder.yaşıda henüz 26 milanda nerden baksan 15 yıl daha oynarmilan kaka'yıda satarak dahada düşmez heralde.tabi kaka gitmek ister mi o ayrı konu

Del Piero_10 Misafir

Default Lampard: “Beş senelik kontrat imzaladım”

Chelsea Tv’e konuşan oyuncu, “Bugün yeni sözleşme imzaladım, çok mutluyum. Umuyorum ki taraftarları da mutlu ettim. Burada yedi sezon geçirdim ve daha çok sezon geçirmek istiyorum.” dedi.

“Birçok sebepten dolayı zor bir yaz geçirdim. Bir tanesi buydu. Sizin hakkınızda bir şeyler yazılıyor, bazıları yanlış, bazıları yarı doğru. Şu an hepsini kaldırdım ve futboluma odaklanmak istiyorum.”

“Düşünmeye ihtiyacım vardı. Kişisel zamanlar geçirmeye ihtiyacım vardı. Ailemle konuştum. Buraya niçin geldiğimi tekrar hissettim. Binlerce mektup aldım. Bunlar destek içerikli ve duygusal mektuplardı. Şu an eminim ve doğru kararı verdim.”

“Jose Mourinho’yu hep dikkate aldım ama kişisel olarak Chelsea’yi daha çok öenmsiyorum. Jose ile transfer hakkında konuşmadım. Olmamış bir şeyler yazıldı. Jose ile bir dostluk ilişkim var, bu da çok normal.”

“Görünüyor ki oyuncu olarak beni beğeniyor ama izin almadan benimle konuşacağını düşünmüyorum. Bunu beğendiğimi söyleyemem ve onun bu çizgiye ineceğini düşünmüyorum.”

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Lampard özdeşlemişti zaten Chelsea ile İtlayaya gitmemekle doğru bir karar aldı kanımca

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aslında Barcelona'ya gitse fena olmazdı

Mesaj Yetkileri