Sayfa 123 / 134 İlkİlk ... 2373113121122123124125133 ... SonSon
3,661 ile 3,690 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ulucan Gökman Özdemiri dinledinmi.....Grafite hakkında neler dedi...herkezin dinlemesini tavsiye ederdim...Almamız cok zormus .ama gelirse cok büyük işler yaparmız hatta fransızlar o büyük takıma giderse yıldız olur falan derlermiş...Brezilyada en iyi oyunculardanmış o ara capraz bagları kopmus fransaya gelmiş gecen yol cok iyi bir performasn göstermiş....En büyük hedef kone miş..yarın veya öbürsü gün sonuclancakmış..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İnşAllah bu kadar yıldız arasından Grafite gelir de Galatasaray taraftarı da mutlu olur biz rakip takım taraftarları da

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ulucan Gökman Özdemiri dinledinmi.....Grafite hakkında neler dedi...herkezin dinlemesini tavsiye ederdim...Almamız cok zormus .ama gelirse cok büyük işler yaparmız hatta fransızlar o büyük takıma giderse yıldız olur falan derlermiş...Brezilyada en iyi oyunculardanmış o ara capraz bagları kopmus fransaya gelmiş gecen yol cok iyi bir performasn göstermiş....En büyük hedef kone miş..yarın veya öbürsü gün sonuclancakmış..
    bende onu dinledım zaten ama adını hatırlayamadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    İnşAllah bu kadar yıldız arasından Grafite gelir de Galatasaray taraftarı da mutlu olur biz rakip takım taraftarları da
    +1.
    Düşüncelerimi aynen yansıttın buraya

yalnız çok sevinmeyin o grafitede gelirse uff eder ..

Tranfer yerimi Döğüş yerimi belli değil ???***

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar mesajlarınıza dikkat edin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    yalnız çok sevinmeyin o grafitede gelirse uff eder ..
    4 gözle bekliyorz.Gelsin bakalım uff etsin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaslar mesajlarınıza dikkat edin
    Naptık ki?

Madem amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek bende cezalarınızı vermeye başlıyorum. Konuda bir süre kilitli kalacaktır.! Kimileri oyuncu gelmeden oyuncuyu yıldız ilan ediyor kimileri vasat oyuncu ilan ediyor. Burası Dingo'nun ağırı değil. Belli bilgi ve araştırma ile yorum yapılacaksa yapılsın. Galatasaraylılar gündemdeki oyuncuları övüyor diğer takım taraftarları bu oyuncuları karalıyor. Ne kadar saçma bir tartışmanın içinde olduğunuzu siz göremesenizde dışarıdan çok rahat gözüküyor. Yorum yapacak olanlar konu kilitli kaldığı süre içinde ilgilenilen oyuncuların kariyerlerini, iyi ve kötü özelliklerini araştırsın da bari düzeyli bir tartışma ortamı yaratılsın. Bu konuyu sidik yarışı konusuna çevirmeyin... Konuyu Galatasaray Maçından sonra açacağım...

Konunun Kilidini Kaldırdım. Umarım Bundan sonra Yine Aynı Davranışlar Devam Etmez. Lütfen Transfer Haberlerinden Devam Edelim...

beyler dun oynanan hollanda super kupa macında koneyı galatasarya oynatmamıs.bugece ısı bıtırmek ıcın masaya oturcaklar.yarın bır acıklama yaparlar.kaynak kanal1 dekı telegolde acıklandı.süleyman rodop soyledı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ulucangs View Post
    beyler dun oynanan hollanda super kupa macında koneyı galatasarya oynatmamıs.bugece ısı bıtırmek ıcın masaya oturcaklar.yarın bır acıklama yaparlar.kaynak kanal1 dekı telegolde acıklandı.süleyman rodop soyledı
    Ne kadar gercek bilmiyorum bence cok zor bir transfer ama eğer olursa Türk futbolu için süper benim için yıkıcı bir transfer olurzuhaha

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

2 tarnsfer forwete 3. transfer sağ bek mi sol açık mı??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Sezgin 2 adam alcaz gibi birşey dedi Ntv'de son anda yakaladım tam duyamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Adnan Sezgin 1 yada 2 tane forvet alacağız dedi.Ntv'de konuştu az önce

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rize maçından sonra takım iyi diyip, transferden vazgeçerlermiş..

Heh iyi o zaman, Adnan Sezgin dediyse alır... (:

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Vazgeçme olmaz..

Santrafor bekliyoruz.

Galatasaray 2 yabancı santrafor alır, Ümit Karan yedeğe çekilir bugünkü performansından sonra. Bouzid neden alındı, madem oynamayacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar kone gelecek...........

Adnan polat menejeri ile masaya oturmaya gitmiş bu gece.....Dünkü macta Koneyi Galatasaray oynatmamıs çünkü psv ile anlasmısız Menejerine söylemişler oynatmamıslar.. sadece kone bazı sorunlar varmıs.....Kone her an istanbula gelebilir.........

Macta oynatmama istihbaratını serhat ulueren bizzat verdi(Serhat ulueren)saglamdır
    Rodop olsa inanmazdım....

Kaynak:Telegol,Cnn türk.....

Kone büyük ihtimal bizim yeni forvet olacak ayrıca dedigim gibi 2 forvet gelecek...

İsteyen inanır isteyen inanmaz....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Emurafu yine başlama benceBakın gelmez demiyorum ama bu kadar kesin ifadeler kullanmanın yanlış olduğunu Saviola ve Morientes olaylarında gördük

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Emurafu sabahki anlaşmazlık için kusura bakma.Sinirliydim..

Kone haberi güzel..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kone gelse düşünemiyorum gerçekten.. Çatlatırız..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben hala inanmıorum bu transfere ama olursa süper inanılmaz bir transfer olur.

kone gelse dünyayı sallarız

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadasalr ben kesin demiyorum hem cidd duyumlar var hemde bütün programlar diyor suan Adnan polat menejeri ile masaya oturmusd bu gece...Psv süper macında Galatasaray oynatmamıs onu bunuda(Serhat ulueren söyledi)Saglamdır yani........Ailevi bazı sorunlar kalmıs kone ile ilgili...ayrıca 2 forvet gelebilir..

Konenin istanbula gelmesi an meselesi miş.....

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    kardes koneyi kone olarak degerlendir..yani genel olarak tüm özellikleriyle degerlendir

sprinter
    teknik
    akıllı top oynuyo
    hızlı
    hava toplarında etkili
    fırsatçı

varsın arasıra gol kaçırıversin

kone , alves , grafite , postiga

hepside çok yetenekli golcüler..bunlardan birinin gelmesi golcü sorunumuzu çözer diye düşünüyorum
    Walla bu dörtlüden ikisi gelsin ben sonra önyargılarımdan kurtulacağıma söz veriyorum benim tercihim Postiga ve Alves , ,fotospor transferi bitirmiş yine ama Adnan Sezgin bu konuda herhangi bir sır vermedi , yine yalan haber artık hangisini tutturabilirsek oynuyorlar ,birisi oluncada biz söylemiştik yapıyorlar

Abartmayın isterseniz, Ronaldinho'yu almıyorsunuz, alt tarafı Kone. Aldığım duyumlara göre bu transferde ufak pürüzler kalmış, noktalanmak üzere.

Abi Bahri Havadir su an haber gecti...En gec pazartesi Istanbul'a geliyormus...Adnan Polat ile Haldun Ustunel transferi sonlandirmak icin Dusseldorf tan Hollanda'ya geciyormus...Son haber bu sanirim

edit:en gec yarin aksam dedi...hayirli olsu... diyorum gelince n yi de eklerim

Quote Originally Posted by ulucangs View Post
    ya beyler forumlarda herkes su konuyu konusuyo.yenı golcumuzü tribünde görebilirmişiz falan diyolar.sizce dogru olabilirmi
    seyircinin olmadığı bir maçta böyle gülünç bir hata yapmazlar ama ulusoyun maça gelmesine sinir oldum adam kulüpler birliğinden intikamını aldı ve glip maçımızı izliyor , ama inşallah ona rağmen şampiyon olucaz

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Arkadasalr ben kesin demiyorum hem cidd duyumlar var hemde bütün programlar diyor suan Adnan polat menejeri ile masaya oturmusd bu gece...Psv süper macında Galatasaray oynatmamıs onu bunuda(Serhat ulueren söyledi)Saglamdır yani........Ailevi bazı sorunlar kalmıs kone ile ilgili...ayrıca 2 forvet gelebilir..

Konenin istanbula gelmesi an meselesi miş.....
    Ben senin kullandığın ifadelerden kesin anlamına çıkarıyorum.Böyle dedin şimdi de'Arkadaşlar Kone gelecek.'Eski söylemlerini gündeme getirmiyorum bile.Kelimelerimizi seçerek kullanırsak daha iyi olur bence.İnsanlar fazlaca umutlanıyor.Kone İnşAllah Galatasaray'a gelir.Bizde böyle bir yıldızı Türkiye'de izlemekten zevk duyarız.

Evet arkadaşlar şu an lig tvde bahri havadır maraton programına bağlandı kone yarın akşam galatasaraydaymış.Haldun üstünel ile Adnan Sezgin Eindhoven'a gidiyorlarmış.Ayrıca alfonso alves adaında bi futbolcuyuda alıyomuşuz galiba öyede dedi 34 maç 34 gol o da hayırlı olsun

Mesaj Yetkileri