mac uzayınca hemen eve geldim digiturkten sivasspor kendini bişey sanıyor.. dayılanmaları cok ayıp hemde trabzonda.. trabzondan cıkışolmaz bunu ilkyarının ortalarında zaten taraftarlar söylüyordu mehmet yıldız kendini bişey sanıyor macı izlediyseniz ilk dakikalardan itibaren ofansıfımızı seert futbolla durdurmaya calıstı hakemde kart göstermeyince bizi çileden cıkardı ortamı sivas gerdi size bir açıklama :
Uygun ayrıca, "Buradaki olabilecek sonuçları tahmin ediyorum" diyen Bülent Uygun, "Bu maçta çok değişik bir şey olacağını zannetmiyorum. Olsun biz iyi futbol oynadık. Zayiat vermedik. Herkesi sağduyuya davet ediyorum. Trabzon en mert insanların yaşadığı şehir. Onun için sağduyulu davranmalarını istiyorum" şeklinde konuştu.
90'+24, Bülent Uygun, "Bizi seyirci özellikle 80'inci dakikaya kadar alkışladı. Ancak Ayman'ın oyuna girmesiyle herhalde dinleri karıştırdı. Hoca herhalde bunu ıskaladı. Yine Ayman Balili'ye çift girince ortalık karıştı. Olaylar çığrından çıktı. Trabzon insanı milliyetçi bir şehir. Ancak centilmenliğin de bu ilden başlamasını istiyorum. Mehmet Yıldız, Muhammed ve Yasin darp edildi. Bir gazeteci kardeşimizin bile gidip oyuncuma yumruk atması kabul edilemez. Gazeteciler taraftar gibi davranamaz. Futbolun güzelliklerini yerine getirmeye çalıştık. Onlarla gurur duyuyorum." dedi.