Lincollnnn Lincolllnn Lincollnnn
Galatasaray
Ç. Rizespor
Berabere biter
Lincollnnn Lincolllnn Lincollnnn
Şu 1.
3 atacaz bugün. Çok büyük futbolcu çok....
Lincoln süper attı.
Rahat alır artık Galatasaray
G.Saray'ın yeni transferi Lincoln iki kişiyi geçerek yaptığı düzgün vuruşla Gonzalez'i avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi...
Direkten döndü.Gs fark atcak gibi görünüyor.
Lincoln çok güzel gol attı...böle golleri görmeyeli uzun zaman olmuştu
Maçı izliyorum, Lincoln şov var sahada. Alex'i şu anki görünümüyle Lincoln 10'a katlar 8'e böler. Muhteşem ötesi bir gol attı, süper de oynuyor, bu adamı Türkiye'de tutamazlar. Galatasaray takım halinde süper, şu gurbetçi yerine Arda oynasa çok daha iyi olurdu, o zaman doyum olmazdı izlemeye.
Golü görmek için sabırsızlanıyorum..Ntv radyo da spiker öyle bir bağırdı ki hoparlörüm bozuluyordu vallahi..
Pc den izleyen varsa tv kartı ile falan, youtube koyabilir mi müthiş golü ?
![]()
SeRkaN ın vruşu direkten geldi...
Gs Serkan ile inanılmaz bir gol kaçırdı..
Kabul etmek lazım ki bu sene şampiyonlugun en nüyük adayı Galatasaray.Cok da iyi oynuyorlar.
Lincoln gösterdi klasını...![]()
Bir golde Kral dan gelse çok sevincem..
Oyunda dediğiniz gibi çok çok iyi değil ama zaman geçtikçe frtına estirir Lincoln
Lincoln iyisin be abi..![]()
[YOUTUBE]mQSJ0H1HlAI[/YOUTUBE]
İşte golümüz, buyrun..![]()
Sağol Burak harika gol...
Mükemmel bir gol....
Birşey değil, Fıratcım.. (:
Lincoln 3-5 tane daha atsın, ben böyle araştırmaya razıyım..![]()
Burock çok sağol.
Minnete geçti.
Hey yavrum hey.![]()
Lincoln mukemmel bir gol atmis ilk lig macinda golu buldu helal olsun
Burak abi bu arada tesekkur ederim.![]()
Helal olsun güzel gol atmış... Çok iyi bir transfer,Galatasaray çok faydalanacak Lincoln'den.
Birşey değil arkadaşlar, hizmetimiz devam edecek..Yeter ki gollerimiz gelmeye devam etsin..
![]()
Ilk 15 dakika disinda GS ciddi baski kuramadi, Lincoln kalitesini daha ilk mactan belli etti. Rize ileride cogalamiyor, Zafer Biryol ve kenardaysa Anderson oyuna girmeli kesinlikle. Bu arada net bir penaltilari da gume gitti.
Teşekkürler Burak abi.
İyi golmuş![]()
Burak birazdan bu gol youtubeda silinecek. Youtube Lig T.V gollerini siliyor. Kanunen yasak diye.