Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
64. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

45 70.31%
  • Ç. Rizespor

6 9.38%
  • Berabere biter

13 20.31%
Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 242 sonuç

Konu: TSL 1. Hafta | Galatasaray - Ç. Rizespor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://rapidshare.com/users/DFTCIM

Arkadaşlar ilk 3 gol burda, Youtube upload yapamıyorum kusura bakmayın.. Media Player ile izleyebilirsiniz..

http://rapidshare.com/files/48602315/gs4rize0.wmv.html

Bu da 4. gol..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Siz geçin dalganızı.Türkiye Ligi'nin En Çok Gol Atan Futbolcusu HAKAN ŞÜKÜR 240 GoL..!

Son dk...4-0 valla çok gzl galibiyet Tebrikler Galatasaray...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper bir oyun süper bir galibiyet bizede Gs'yi kutlamak düşer.

ve Bittii..

Cim Bom galibiyetle başladı..

Kral Hakan Şükür diyorum ve susuyorum!

Ümit Karan'ı hiç ama hiç beğenmedim bu sene Kral'ın yanına bir forvet alınırsa bizi kimse durduramaz, ayrıca Ayhan, Lincoln ve Barış süper oynadılar, çok çalıştılar. Bu takıma daha Arda motive edilecek ve bununla beraber bir forvet gelecek, şuan için işler yolunda ama forvete transfer şart.

Volkan, Linderoth hiç sırıtma görevlerini yerine getirdiler. Servet yaptı yapacağını adamın kafasını kırdı

Harika bir maçtı, aylardan sonra bu kadar zevkle maç izlediğimi hatırlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

[YOUTUBE]4mv9M0Zb6vs[/YOUTUBE]

Volkan Yaman..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hak Etti ve Kazandı
    denebilecek bir şey yok

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

[YOUTUBE]VdnZlT8tZIg[/YOUTUBE]

Hakan Şükür 3-0..

Kadro çok iyi Lige çok da iyi başladı Galatasaray... Hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün mükemmel bir maçtı gerçekten Kral'ı kutluyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

R.Carlos'un yapması gerekeni Volkan Yaman yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

ilk yarıda vasat oynadık ama 2.yarıda 360derece döndük..

ayhan:defansif olarak gayet başarılı ama ofansif olarak -1000.

hakan şükür:ilk gol ona ait değildi..ikinci golünde fırsatçılığını konusturdu..inşallah bu sezon rekorunu kırar ve sahalara veda eder.

barış:çok yetenekli..bu maçta tekniğini konusturdu

volkan..freekickden attığı gol muhteşemdi..topa vurduğu andaki sesi duydum 1saniye sonra topu kalede gördüm..lincoln nün faydalı olamayacağı yerderlerden iyi füzeler çıkarabilir

ümit karan..bu maçta beceriksizliği tuttu..ama en kısa zamanda düzelecektir

linderoth:fazla sırıtmadı(bu onun özelliği)

servet:bu adama hiç gerek yok..ismail bouzid le derhal değiştirilmeli..

sabri:yerini yadırgadı ve herzamanki gibi ortaları berbattı...

lincoln:klasını konusturdu,güzel bir gol attı..çok tekme yedi..eee ne de olsa türkiye süper ligi hagi den sonra ilk defa bu tip bir oyuncuyla karı karsıya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

[YOUTUBE]ogtF5D1kv3I[/YOUTUBE]

Hakan Şükür 4-0..

Benden bu kadar.. (:

Galatasaray takım olarak çok iyi oynadı, tebrik ederim.

Galatasaray'da Ümit Karan'ı hiç beğenmedim, geçen seneki Ümit Karan'dan eser yok, berbattı. Barış da çok kötüydü. Ümit Karan yerine yabancı bir santrafor, Barış yerine Arda bu takıma monte edilirse o zaman Galatasaray'ı kimse tutamaz.

Arda oyuna girdi, oyunu hareketlendirdi, böylesine klas bir adamın yedek kalmaması lazım. Barış'tan 10 kat daha iyi futbolcu, Barış'ın değil Arda'nın oynaması lazım. Ayhan sol tarafta oynadı, Ayhan'ı sağa çekip, sola Arda'yı alırsa Galatasaray harika olur.

Volkan Yaman 2 frikik kullandı, biri direk, biri gol Harika vurdu ikisine de.

Hakan Şükür için söyleyecek söz yok sanırım, 2 süper gol attı, orta sahada çok mücadele etti, top almak için orta sahaya kadar geldi, aldı, verdi, çalıştı, muhteşemdi.

Lincoln ilk 15 dakika oynadı, sonra bozuldu. Klasını konuşturdu ama sanırım kondisyon eksiği veya sakatlığı var, geçen haftaki sakatlığını atlatamamış gibi görünüyor. Lincoln %50-60 ile oynuyor, tam performansını 5. veya 6. hafta izleriz gibime geliyor.

Taraftar olsa 7-8 olurdu sanırım Galatasaray bugün harikaydı, çok keyif aldım maçı izlerken, futbol adına güzel şeyler vardı. Bu hafta izlediğim en keyifli maçtı diyebilirim.

eline sağlık aslan parçası

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gol gol diye msnde başımın etini yiyen Aygün nerdesin, koyduk işte golleri..

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Takım budur işte..

Harika başlangıç.Lincoln çok can yakacak..

Bizim takım atak yapamaz elin oğlu 4'ünü birden atıyo Kral da rekoru kırdı zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lincoln tabi sakatlanır 3 defa aynı yere vurdular.....Cumhur ve emre sürekli aynı ayaga faul yaptı..

Ümit bu takımda oynayamaz yeni forvet oynar...Ayrıca ayhanda bu takımda oynayamaz diyen vardı ayhan kallinin banko oyuncusu Galatasaray ortasahayı kosanlarla kurmus........

4-3-1-2

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Lincoln tabi sakatlanır 3 defa aynı yere vurdular.....Cumhur ve emre sürekli aynı ayaga faul yaptı..

Ümit bu takımda oynayamaz yeni forvet oynar...Ayrıca ayhanda bu takımda oynayamaz diyen vardı ayhan kallinin banko oyuncusu Galatasaray ortasahayı kosanlarla kurmus........

4-3-1-2
    ben ilk yarıda ortasaha göremedim...sen nasıl gördün?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben diyordum oynayamaz diye, hala da fikrim aynı.. Bugün iyi görünüyordu gerçi ama yakaladığı pozisyonlardan en azından bir tanesini atması lazımdı Ayhan'ın.. İlk 11'de oynamasa da takımda kalmalı..

Biz Galatasaraylılar için Güzel Bir Geceydi Ama .haftaya Bursaspor Maçı Zor Geçecek...

Volkan Yaman ın golü süpermiş yahu...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Carlos volkan attı

Yanlız rize cok güzel kadro kurmus cok can yakarlar........Kalecileri süper...

Bizim orkunda uyudu kalede...

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Bence Ayhan gayet iyidi.Sürekli şans bulabilecek seviyede.
    Haftaya Bursa ile oynuyoruz.Bakalım neler olacak?

Ayhan bu takımın banko futbolcusu, bu gece maçın yıldızı oldu. Tamam girdiği pozisyonları değerlendiremedi ama inanılmaz bir şekilde takımı attığı toplarla yönlendirdi, defansa geldi, top aldı, hücuma çıktı..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Eray dediklerin çok dogru kalli kosan adama her zaman forma verir.......Mesela inamoto olsaydı onu bile oynatırdı.Ayhan,Bariş,Linderoth artık yeni ortsaha bunlar takıma oyun oynatmıyorlar sürekli pires yapıyorlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Ayhan bence yeterince iyiydi.Banko olmaması için hiçbir sebep yok..

Kone ile daha güçleneceğiz umarım.

Nesil
    2003

Havaya girmeye pek gerek yok, artilar oldugu gibi bir cok eksi de var.

Galatasaray ozellikle savunmada adam paylasiminda iyi degildi. Rize'nin yaratici olmamasi Galatasaray'in isine yaradi.

Sabri bu takimda oynamakta zorlanacak cunku ayaginin ayarini hala duzeltmedi. Ozellikle top durdurma ve pas verme konusunda, daha cok ayaga pas oynayan Galatasaray'da Sabri hic yeterli gorunmedi.

Umit Karan mac boyunca kacak dovustu. Ufak temaslarda kendisini yere birakiverdi. Orta sahada yaratici oyuncular varken tam tersine Umit Karan'in ayakta kalmasi ve topu yaratici oyunculara aktarmasi cok daha dogru olur.

Baris futbolu biliyor, ne zaman ne yapmasi gerektiginden haberdar. Alt yapisinin saglam oldugu cok belli. Bu cocugu en azindan U21 milli'ye cagirmamiz gerekli bence. Yardimlasmasi cok cok iyi.

Ortada Lincoln'un oynamasi Ayhan'i cok rahatlatti ve bos alan bulmasini sagladi. Ozellikle oyuncularin birbirine cok yakin oynamasi, bos adami oldukca cabuk bulabilmesi hem Galatasaray, hem de Baris ve Ayhan'in cok daha etkili olmasina yardimci olacaktir.

Linderoth, bir diger futbolu bilen oyuncu. Kademeye girmeyi cok iyi biliyor ve defansin aciklarini sessiz sakin cok iyi kapatiyor. Galatasaray Linderoth ustunden oyun kuramadi bu gun cunku basinda bekleyen bir adet bekci vardi. Bu konuda defanstaki oyuncularin topu oyuna sokma konusundaki zaaflari zorlayacaktir. Ancak gectigimiz senelere nazaran Galatasaray forvetinin bu sene cok daha hareketli olmasi ve sahanin ortasinda kumelenen orta saha bu uzun paslarin daha tehlikeli olmasini saglayacaktir.

Volkan, Orhan'dan sonra oldukca teknik bir oyuncu gibi gorundu. Yararli olacak gibi gorunuyor ama kendisini daha fazla zorlayacak oyunculara karsi gormek lazim.

Servet ve Song iyi kesiciler ama topla pek fazla oynamamalari lazim. Bunun icin de orta sahanin ozellikle hareketli olup, devamli ileri geri oynamasi gerekli.

Duran toplari biraz daha calismasi lazim Galatasaray'in ayrica.

En onemlisi, yedek kulubesinden Arda'nin cikabilmesi idi. Gecen sene banko oynayan ve Galatasaray'in en yaratici oyuncusu olan Arda eger yedek kulubesinden cikip macin sonlarinda takim yaraticiligin devamini koruyabiliyorsa, bu buyuk bir avantaj olacaktir Galatasaray icin.

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri