Lig Tv de ayni haberi gecti Gs muhabiri Bahri Havadir...Bekleyip gorucez...
Kardes Sadece foxdegil bütün kanallar dedi.......Fox şimdi belli oldu diyor son dakika yani....
Kone bitmiş hollandada resmi imza atılcakmş...Maratonda da söylendi..
Kone tamam diyorlar, 3-4 yerde daha görmeye başladım, şaka gibi, Kone gelirse heralde düşüp bayılırım.
Lincoln-Linderoth-Kone-Song
yabancılarımız inanılmaz olacak!
Hatta yarın gelecekmiş, bu gece uyumak yoooook!
Arouna Kone hayırlı olsun..
Sıra diğerlerinde..![]()
KONE Geliyor........
Yabancı golcü arayışlarını sürdüren Galatasaaray'ın PSV Eindhoven'ın golcüsü Kone ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Galatasaray yöneticileri Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in bu transferi gerçekleştirmek için Almanya'nın Düselldorf kentinden Hollanda'nın Eindhoven şehrine geçtiği öğrenildi.
Sarı kırmızılı yöneticilerin, bu oyuncunun transferi için 1 haftadır girişimlerde bulunduğu PSV Eindhoven'ın golcüsü Kone'nin transferini pazartesi gününe kadar bitirecekleri belirtildi.
Konuyla ilgili olarak Maraton'da Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtlayan Lig TV muhabiri Bahri Havadır, Kone'nin transferi hakkında "Adnan Polat ve Haldun Üstünel'i aradım ve transfer için hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Onlar da 'Senin gözünden de hiçbir şey kaçmıyor' diyerek bu transferi doğruladılar" dedi.
Öte yandan sarı kırmızılı yöneticilerin, geçen sezon Avrupa Gol Kralı olan Herenveenli Afonso Alves ile de yakından ilgilendikleri öğrenildi.
MARATON.COM.TR
Fox bilerek hemen söylemiyor.......İzlesinler diye.....Ümit bu arada yalan haber uyduranı mahkemeye veriyormus..En iyisi aferim ona.
Ben de inanamiyorum Kone transferine....Daha 23 yasinda olan Kone bu degil mi...![]()
Alfonso Alves'i de çok isterim.Umarım o da bitirilir..
Ama takımda kale sorunu var bence.Pek güvenemiyorum Orkun'a..
Jame Sawyer orkun iyi kaleci zaten takım iyi oldu rakibe pozizyon vermiyoruz..Orkun bugün cay içdi...
Ama rakipte bize çay ısmarlayacak cinstendi yani Emurafu abicim..
Zaman herşeyi gösterecek.Umarım hayırlısı olur..
Cnn Turkte bi spor programında (ismini hatırlayamadım) oda Konenin tamam olduğunu ve adnan polatın almanyadan hollandaya geçeceğini söyledi....
kilitlendim sitede resmi açıklama bekliyorum
Jame sawyer bu arada hiç yakıştıramadım![]()
Fox haberlerinde tutarlı davranmayı eminim kendine görev biçmiştir çünkü Fox Network'ün Türkiye'de büyük hedefleri olduğu kesin bu yüzden haberlerinin doğru olması da kendileri için önemli fakat yeni birşey açıklayacaklarını sanmıyorum Bahri Havadır Lig TV'de açıkladıktan sonra habercilik olarak Fox ve diğerleri geç kalmıştır. Kone takımımıza hayırlı olsun. Umarım Postiga veya Alves te alınır
açıklama belki gelir konuşmaya çevirme lütfen
bide hem imzamı hem avatarımın bi benzerini koymuşsun hırsız![]()
Fox tv ye haber yeni geldigi için kaset hazırlıyorlar.......
fox'u izleyin şimdi![]()
Yeni birşey yok Fox habercilikteki yenilgisini büyük bir habermiş gibi sunuyor. Ek olarak sıtma olayını ayrı haber yapmışlar sadece.
24 saat içinde resmi haberde cıkar bence.......Galiba bu transferi cuma günü acıklayacaklardı haberi görünce ertelendı galıba.....Hayırlı olsun.Devamı gelecek![]()
fox yalan haber yapar genelde ama bakalım
Allah utandırmasın arkadaşlar inşallah yine büyük Avrupa başarılarımıza geri döneriz.
İnşallah resmi olarakta açıklanır da rahat uyuruz.Mori ve Saviola olayına dönmesin iş.
Osman Tanburacı'nın sorunu ne acaba?
Kone kesin olarak Galatasaray'da, hayırlı olsun. Bu kadar emin konuşuyorum uzun bir aradan sonra, aldığım sağlam kaynaklara göre Kone transferi bitmek üzere, pazartesi veya salı günü açıklanır resmi olarak.
kone kone kone kone!!!
oh be rahatladım kone iyi bi transfer
Hayırlı uğurlu olsun, umarım bu transferlerle bu sene Avrupa'da iyi bir yerlere gelebiliriz.
Ayrıca daha transfer bitmedi 1-2 tane daha yapılacakmış.
Eray dedigin gibi devamı gelecek.......Bir forvet daha gelecek:...
Bir yabancı santrafor daha alınabilir. Adaylar; Postiga ve Afonso Alves.
Kone ile kesin olarak anlaşıldı, sırada Afonso Alves var, büyük olasılıkla o da transfer edilecek.
Galatasaray rüya takım kuruyor, bu sene şampiyonluğun en büyük favorisi olur Afonso Alves'i de alırsa...