FA Cup - 1.TUR

FA Cup başladı, zorlu bir deplasman maçıydı ama futbolcularım harika bir maç çıkardı ve 3-2 yenerek adımızı bir üst tura yazdırdık.

12.Hafta

Deplasmanda zorlu bir maça çıkıyorduk. İngiltere'de her maç zorluydu, kesinlik yoktu! Harika bir futbolla yine kazandık, 3-1

FA Cup - 2.TUR

Deplasmanda Douglas fırtınası esti, 4 gol atarak, hem formayı kaptı, hemde harika bir form grafiği yakaladı..

13.Hafta

İyi oynayan taraf bizdik, şans yanımızda değildi, beklemediğim bir yenilgi aldık ve bu yenilginin ardından üçüncülüğe düştük.

FA Cup - 3.TUR

Stuart Douglaaaaaaas! EZDİK! 4-1

14.Hafta

Lig'de kötü gidiyorduk, sebebini bir türlü anlayamadım. Üçüncü yenilgimi almıştım ve dördüncülüğe geriledim, bir an önce toparlanmalıydık.

15.Hafta

Kendi saham yenmem gereken bir takımdı, hem moral açısından hemde ligden kopmamak istiyordum. Fakat istediğim olmadı ve yine berabere kaldık. Lig'de son maçlarda 2 beraberlik, 2 yenilgi almıştım.

FA Cup - 4.TUR

Lig'de aldığım yenilgiler, beraberlikler yetmezmiş gibi FA Cup'tanda elenmiştik, buraya kadarmış...

Not: bundan sonraki 11 maç sizlerle olacak ve ligdeki 24.hafta puan durumu koyulacak.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
İyi gidiyor Eray abi.
Türk oyuncun vardı bir tane galiba. İş izni aldın mı ona?
Hayır almadım, bedava aldığım için hiç sormadılar iş iznini, ayrıca takımda bir tane Türk isimli bir futbolcum var fakat kendisi İngiliz, Türk vatandaşlığı yok