hasret kalmışım frikik golüne...güzel oynadı galatasaray.beklediğimden de güzel.beraberlik bekliyordum bu maçtan.ama yanıldım.yanıldığıma da sevindim...pas yapan koşan basan hırslı genç bi takım gördüm.çok mutlu oldum gerçekten...en sevdiğim kısım.tek tek değerlendirme...

Orkun: iş düşmedi hiç...önyargı gibi olacak ama biraz tedirginim kaleci konusunda ilerleyen haftalar için...

Sabri: sağ bek değil yeri.ama sırıtmadi.zaten bu maçta da sırıtsaydı döverdim gidip.bi de hakeme itiraz etmesi öldürüyor beni.her sene 3-4 sarısı var bu yüzden.ilk maçta da yei sarıyı.bigün delikanlı bi hakem çıkar yapıştırır ağzına kırmızıyı o zaman uslanır...

Song: servetle iyi oldu gibi gözüküyorlar.ama bu maç ölçü değil.ilerleyen haftalar gösterecek...

Servet: o şutu inanarak mı çekti sorcam ilk gördüğüm yerde...fenerde baya sayıyordum sen nasıl adamsındiye.sivasta sempatimi kazandı.umarım o geliştirmeye devam eder kendini...

Volkan: milli takımın bankosu olacak görürsünüz.çok güzel top oynadı.avrupada yetiştiği belli.sol bek diye sadece sol bek özelliklerini geliştirmemiş.komple futbolcu dediklerinden...

Barış: bu adam bu takımda ilk 11 oynar.çok beğendim.pasları isabetli ve sert.sevdiğim tarz da.daha pişecek abisi...

Linderoth: adı duyulmadı ama iyi oynadı.gösterişsiz futbolcuyu severim.obi mikel tarzı.az göründü çok iş yaptı.

Lincoln: vasattı.attığı gol süperdi kesinlikle.topu alışı vuruşu.zamanla alışacak takıma.gol ve yediği tekmeler dışında pek yoktu.

Ayhan: çirkefliği azalıyo gün geçtikçe.galatasaraya yakıştırmam oldu bitti.biraz kendine çeki düzen vermeli.yoksa süper top oynadı yani...

Ümit Karan: sahadaki en sevdiğim adam ama sahanın en kötüsüydü.varlık gösteremedi.aklı karışmış.düzelmesi gerek bir an önce.maratonda söylendi yüzde 95 kone geliyormuş.böyle giderse kesike yer.

Hakan: iyiydi bugün gerçekten.top indirdi baya...attığı ilk golde defansla kaleci birlik olup topu kaleye soktular.ikinci golde bizimkiler atmak istemiyoruz dediler rizeliler buyrun atın dediler.1 dakikalık boğuşmanın ardından hakan yeter leyn dedi ve vurdu...ahım şahım goller değildi ama sevindirdi baya...

Feldkamp: ani bi olayda kalp krizi geçircek diye korkuyorum gerçekten...ama adam gibi adam helal olsun.iyi takım yaratmış...