Bu Gece oynıcagım kadar oynadım ve smdi sonucları,kritik anları ve istatistikleri aktarıyorum

Fernando Gagonun Betise transfer söylentilerini cıkartan maç...

maçın başında 3 net pozisyon bulup 1ini gole ceviren los galacticos menejeri macın rahat sonlanıcagını düsünürken Gago'nu bu maçta rakibe 2 mütiş asist ve boş alan bıraktı 10 üzerinden 4le oynayacagını tahmin bile edemiyordu...bu maçtan sonra belli birsüre dinlenmeye cekildi Fernando Gago

Real'de çifte şok!!!

Birde bunların üstüne forvette bel bagladıgı nistelrooyun 8 maçta sadece 2 kere fileleri havalandırması üzerine cok sıkıntılı dönmler gecirdigi ve bu konuda bir basın toplantısı yapılcagı söylendi

Basın Toplantısı;
GÜNDEM:Son zamanlardaki şansız sakatlıklar/sonuçlar

Kazım Avseren:Takımın başına geldigimden beri ilk defa bir basın toplantısı düzenliyorum ama görüyorumki geç kalmışım,söylentiler,yalan haberler coktan cıkmıs;öncelikle belirtmek isterimki butakımın başarıdan başka bir gayesi yoktur bunu sene sonunda görücez,ama sunu söylemek istiyormki taraftarlarımdan lig için bize biraz sabır biraz metanet göstermelerini bekliyoruz...form tutan tüm oyuncularımız tek tek sakatlanıyor aslında bunun topcularıma bir motivasyon olarak dönüşüde saglanabir...ayrıca hiç kimse merak etmesin mayıs ayının ortasında en mutlu taraftar yine LOS GALACTİCOS taraftarları olucaktır

En azından S.L.nde istikrar saglamak güzel....

rahat bir galibiyet oldu,eksik kadro tavana tutunmak için elinden geleni yapıyor...

kimse realin ne zaman istikrar saglıyacagını anlamış degil...

yine rahat bir galibiyet fakat klüp olarak aklımız diger rakiplerimizdeydi...

cok zevkli çekişmeli mütiş bir maçtı....rakibimide ayrıca tebrik ederim

forvetteki sakat/formsuz boşlugunu huguain üstlendi...bakalım nereye kadar

böylesine rahat bir maçtan sadece tek gol cıkarabildk ama olsun futboldan memnunum...tek üzücü şey corlukanın 3haftalık sakatlıgı ve ilerde yaratacagı eksiklik...

4 maç iyi giden real tam vites arttırdı derken bölesine bir rakip karşısında tristiana teslim olduk...bunda corlukanın sakatlıgınında etkili oldugunu düsünüyorm

Puan durumu

artık tek hedef 28 maçta bu 7farkı kapamak

6Lig,2Ş.L,1Kupa maçlarından oluşan periyotun en dikkat çeken ismi

robinho,cassano,nistelrooy'un boşlugunu tek başına doldurmaya çalıştı yapılabilicegin en iyisinin üstünde bir performans sergilesede takımına yetmedi...

taktigim yeni bir taktik ve bazen yenilgiler/beraberlikler alabiliyorum...deneme aşaması yani fakat söyle bir zorluk yaşıyorm..büyük maçlarda okadar rahat galibiyetler alıyorumki taktik süpermş gibi ama zaten yenilgilerim/beraberliklerim genelde bastırıp cok pozisyon bulup golü bulamadıgım maçlar...forvetteki isimlerim cok kaliteli oldugundan nedeni birtürlü bulamıyorum