Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

4 16.67%
  • Sivasspor

8 33.33%
  • Berabere biter

12 50.00%
1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: TSL 1.Hafta | Trabzonspor - Sivasspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    amacli yapiyorsunuz ama bu olaylari birde kendi takiminizin basina gelse nasi yaklasirdin bi de oyle dusun benim icime sinmedi dogrusu yazilan yorumlar
    ne olursa olsun o yorumlasın bu sussun o okusun bu silsin denmez
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

ya tabiki herkes yorumLayabilir ama tarafsiz bir bicimde kac senedir stadda tel orgu kalkmis kac tane oLay cikmis ogreniLsin bu taraftar son 3 senedeki basarisizLiklara ragmen en ufak bi olay yapmamistir inter totodan elenince rakibi aLkislamis ayrica sivassporda 80. dakikada alkislanmistir ama galeyana getirdiler maci ! trabzon taraftari boyle siddet yanLisi gbi iceren yorumlari yazanlara sesleniyorm ben once kendi taraftarlariniza bakIn sora atip tutun

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    ya tabiki herkes yorumLayabilir ama tarafsiz bir bicimde kac senedir stadda tel orgu kalkmis kac tane oLay cikmis ogreniLsin bu taraftar son 3 senedeki basarisizLiklara ragmen en ufak bi olay yapmamistir inter totodan elenince rakibi aLkislamis ayrica sivassporda 80. dakikada alkislanmistir ama galeyana getirdiler maci ! trabzon taraftari boyle siddet yanLisi gbi iceren yorumlari yazanlara sesleniyorm ben once kendi taraftarlariniza bakIn sora atip tutun
    neyse arkadaşım siz devam edin 2 uyarı puanım var bir 3.sünü alırsam 5 gün uzak kalabilirim
    onun için ben anlatıcaklarımı anlattığıma inanaraktan bu başlığa mesaj yazmama kararı alıyorum
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Mesaj Yetkileri