Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

4 16.67%
  • Sivasspor

8 33.33%
  • Berabere biter

12 50.00%
1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: TSL 1.Hafta | Trabzonspor - Sivasspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Vahim olay görmesek yutturacan bizeMaçı sen nerenle izledin acaba bi daha izle bence gözlerinle.Ne kadar taraflı yorum yaptığın ortada.Sivaslı oyuncular zate tamamen suçsuz hiçbişe yapmadılar suç sadece bizde.5-10 kişinin yaptığını tüm kulübe mal edemezsin tamam mı?Stadda adam öldürmüyoruz en azından..

Tarafli yorum yapmam, cunku Trabzon benim rakibim degil. Tarafli yorum yapan sensin, cunku Trabzon'lusun. 5-10 kisinin yaptigini elbette Trabzon'a mal edebilirsin, cunku guvenlik onlemlerini onlar almali. O tribunde holigan varsa, saha ile tribun arasini iyi kontrol edemiyorsa, taraftarini zaptedemiyorsa bunda suclu Trabzon'dur. Senin mantigina gore o zaman hicbirseye ceza veremezsin, boyle bir mantik olmaz. Cok sukur ki Avrupa'dan spor haberlerini de izliyoruz ve nasil olaylara nasil cezalar geldigini biliyoruz, yoksa medeniyetten haberimiz olmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Tarafli yorum yapmam, cunku Trabzon benim rakibim degil. Tarafli yorum yapan sensin, cunku Trabzon'lusun. 5-10 kisinin yaptigini elbette Trabzon'a mal edebilirsin, cunku guvenlik onlemlerini onlar almali. O tribunde holigan varsa, saha ile tribun arasini iyi kontrol edemiyorsa, taraftarini zaptedemiyorsa bunda suclu Trabzon'dur. Senin mantigina gore o zaman hicbirseye ceza veremezsin, boyle bir mantik olmaz. Cok sukur ki Avrupa'dan spor haberlerini de izliyoruz ve nasil olaylara nasil cezalar geldigini biliyoruz, yoksa medeniyetten haberimiz olmayacak.

bak şimdi biz suçluyuz kabul ediyoruz ve cezada alacagı bunuda biliyoruz.ama biz tek suçlu değiliz sahaya giren taraftar sadece mehmet yıldız'a tokat attı ve Mohamed ve Yasir ve Musa Aydın'dan iyide tekme yediler sence bu futbolculara ceza verilmemeli mi ? sadece bunun cevabını istiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    bak şimdi biz suçluyuz kabul ediyoruz ve cezada alacagı bunuda biliyoruz.ama biz tek suçlu değiliz sahaya giren taraftar sadece mehmet yıldız'a tokat attı ve Mohamed ve Yasir ve Musa Aydın'dan iyide tekme yediler sence bu futbolculara ceza verilmemeli mi ? sadece bunun cevabını istiyorum..

Nefsi mudafaa sozkonusu, bence gerekli degil.

Mesaj Yetkileri