nuxXx123 Chelsea zaten çerez artık daManu zorluyor çok fazla.
Bu arada oyunda Scout ım sapıttı sanırımDurmadan C.Ronaldo yu öneriyor. Sanki çok ucuz bir oyuncuymuş gibi
![]()
![]()
nuxXx123 Chelsea zaten çerez artık daManu zorluyor çok fazla.
Bu arada oyunda Scout ım sapıttı sanırımDurmadan C.Ronaldo yu öneriyor. Sanki çok ucuz bir oyuncuymuş gibi
![]()
![]()
arada bir banada öyle oluyor ama kendinede gliyor![]()
Bravo yani hemcinsLern KLavyedeki harfLeri araya dursuN sen masaLlah screen biLe koyuyosun![]()
Bende futboL oynuyodum ama emin oL basimizda senn gbI bi manager oLsaydi performansimiz Tavan yapardi kesin sampiyonsn oyuncuLarn seni uzMezSaka diorm aLinmiyorsundur uMarm
![]()
Yorum yapmak gerekirse genelde düşündüğüm 11:
Kameni
Michalik(Hunt)
Kompany
Chiellini
Vanden Borre
Sneijder
Ambrose
Nolan
Rochemback(Kehl)
Vaz Te(Anelka)
Podolski
Parantez içi olanlarda kararsızım bölge için.
Bu kadrodan çıkabilecek en iyi 11 de bu olur yada kişiye göre 1 yada 2 değişiklik ile.
Ayrıca yeni bir yöntem belirlemeyi de planlıyorum ortalama maç puanlarına göre. Nasıl yani diyeceksiniz?? mesela genelde yedek kalan ortahalli bir oyuncu yıldız olan fakat hırsı olmayan ortalaması 7,03 olan birinin yerinde oynayabiliecek. Bu da takımda ki herkesi ciddi anlamda görmeme sebep olacaktır![]()
Anelka yedek kalmaz bence![]()
nası yaptın bunu yhaa şınayder podolski fln valla para basıyon heralde şampiyonlar ligini bekliyoruz. artık bolton sana kitapta yapar.
Ayşegül Boltonda
![]()
ayşegül boltonda hahahıc gülceğim yoktu yaa bu arada karıyer duraksadı mı bu ara
![]()
kariyer mecbur duraksadı hayatım internet ve fm değil tabiide devam edecek yarın fln biraz daha
Tebrik ederim bir çok erkeği gölgede bırakacak bir kariyer
Bremen kariyerimde Vaz Teyi bedelsiz alıp sonradan satmak istedim fakat sendeki bu perfromansını gördükten sonra vazgeçtim![]()
Vaz Te yi zorunlu oynatıyordum bende süper bir futbolcu olduğunu performansından sonra farkettim.Wonderkid im benim
Anelka-Vaz Te-podolski ye gelecek olursak 3ünü aynı anda oynatırsam bir tek nathan wolfe kalacak FC ye yedek. 3ünün anlaşma düzeni de öyle değil zaten. Vaz te ikisiyle de uyum sağlayabiliyor. Fakat Anelka ile Podolski arasında saçma bir çekişme var ve bencil oynuyorlar. Ayrıca taktik olarak da 3ünü yanyana oynatmak için ortasahadan fire vermem gerekir ki ortasahaya yerleştirilen 4 oyuncu da birbirlerinin açığını kapayacak şekilde kombine edilmiş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aston Villa deplasmanında doğru tabir gerekirse son vuruşlarda zorlandık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Süper Gidiyosun Boyle Devam etBasarılar
Süpersin Ayşe hep böyle devam et..
tahminlerime göre 4. sezonun başında aleks förgısın emekli oluyo onun yerine geç tabi o kadar oynarsanartık bolton kesmez seni
süper gidiyoruz dabu kariyeri daha tamamlayamam ben zaman yüzünden.şimdi yöneticilere de bildireceğim. Yapma gereği duyarsam fm2008 de bir başka takımda görüşürüz
![]()
güzel gidiyorsun![]()
daha ilk haftalar.sakatliklar olabilir.ama simdi iyi gidio
Deplasmanda Reading i 1-0 ile geçtik. İlk yarı tutuk,ikinci yarı biraz daha ofansif futbol sergilediler.Fakat son vuruşları çok kaliteli değildi bu yüzden 1 ile sınırlandı skor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Chiellini artık Bolton da.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son maç sonuçları:
Bournemouth 0-4 (Bolton FA Cup)
wigan 2-3 Bolton (lig)
ve şimdi manchester utd den rövanşı alma zamanı geldi çattı3-0 yenilmiştik ilk maçta bakalım bu kez kendimizi gösterebilecekmiyiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Manchester Utd ile 2-2 berabere kaldık üstün oyunumuza rağmen.
![]()
İyi gidiyorsun Chiellini iyi transfer
manu ile berabere kalman cok iyi olmuş.peki ligde kaçıncısın şu anda???
Chiellini çok güzel trnasfer bir sene sonra 3 katına satabilirsin...Ligde de iyi gidiyorsun..başarılar
ligde manchester utd nin 3 puan önünde lider durumdayım.geriye de çok büyük maçlar kalmadı aslında 13 lig maçımız var ve carling cup finali,Fa cup maratonu.
Ne kızlar var şu dünyada.İyi gidiyorsun wallaha."Serial Killers" hobinmiş.
bugün maçları bekliyoruız...
Horsayni var ya..
Zoltan Horsayni. Onda bir gelişme var mı?
özellikleri gelişiyor mu?
İngilterede kadronu baya geniş tutmalısın..Zaten oyunda sakatlıklar çok abartılmış üstüne böyle uzun maratonda eklenince çok kötü oluyor..başarılar..
Zoltan Horsayni yi geri gönderdim kiralık oyuncularla işim olmaz.Gelmeye de yeltenmedi oyunun başında.
Kadroyu geniş tutunca mutsuz oyuncu sayısı artıyor.Zaten 16 kişilik kadroyla çıkıyoruz her maça kurallardan ötürü, bir 5,6 oyuncu daha var 21 kişi fln kadro. Daha geniş olması gerekmiyor şu anlık.Sakatlıklar üstüste gelince pozisyonları veya taktiği değiştirerek kapatmaya çalışıyoruz