1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

İkinizin aksine Alves'in çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
    Niçin, Kerem? Gs aldı, Alves bir sezonda 34 gol attı mı diye? Alves'in bitiriciliği ve frikikleri daha iyi sadece, bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Niçin, Kerem? Gs aldı, Alves bir sezonda 34 gol attı mı diye? Alves'in bitiriciliği ve frikikleri daha iyi sadece, bence.
    Forvette zaten en önemli özellik bitiriciliktir Alves'de bu Kone'den yüksek.Tekniği Kone'den yüksek bence Kone'nin,Alves'e göre tek artısı sürati bence tabii

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Forvette zaten en önemli özellik bitiriciliktir Alves'de bu Kone'den yüksek.Tekniği Kone'den yüksek bence Kone'nin,Alves'e göre tek artısı sürati bence tabii
    Tekniği yüksek mi? Yapma lütfen, Kone'nin videosunu izlemedin herhalde, o top sürüşleri, top kontrolleri, ilk dokunuşu.. Alves'in bitiriciliği biraz daha yüksek(hatta çok fırsatçı oldu için bu ÖN PLANa çıkıyor, belki de Kone'in daha iyi), onun dışında Kone çok süratli ve teknik bir oyuncu...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    En güzel açıklama bu olmuş.
    Şimdi şöyle bir şey var:
    Alves daha ağır oynayan Ümit Karan, Necati stili bir forvet. Ama Kone stilinde çok az oyuncu bulunduğu;yırtıcı, güçlü, hızlı, çok teknik bir oyuncu. Böyle olmasına rağmen(Mevki-stil-lerin farklı olması) Kone az denilemeyecek miktarda gol atıyor. Bu yüzden Kone'yi tercih ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En güzel açıklama bu olmuş.
    Ben katılmıyorum size Alves,Kone'den daha teknık bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hayır.Galatasaray almasıyla alakası yok.Hem de ortada kesin bişey yok 'Gs aldı' diyorsun.Alves'in attığı gollere bakıyorum sonra bir de Kone'nin attıklarına bakıyorum Alves ağır basıyorl.Kone'nin bana göre tek avantajı hızı.f.Alves bitirici bir oyuncu bana göre en önemli özelliktir.Bir santraforda olması gereken.Bitiricilik...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Hayır.Galatasaray almasıyla alakası yok.Hem de ortada kesin bişey yok 'Gs aldı' diyorsun.Alves'in attığı gollere bakıyorum sonra bir de Kone'nin attıklarına bakıyorum Alves ağır basıyorl.Kone'nin bana göre tek avantajı hızı.f.Alves bitirici bir oyuncu bana göre en önemli özelliktir.Bir santraforda olması gereken.Bitiricilik...
    Alves'in frikiten attığı goller güzel , Allah aşkına Kone'nin gollerine bak, hangisinde yetenek daha ön planda?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Alves'in frikiten attığı goller güzel , Allah aşkına Kone'nin gollerine bak, hangisinde yetenek daha ön planda?
    Alves'inkilerde

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Alves'inkilerde
    Sende haklısın, ben gollere gözümle bakmıyorum.

Mesaj Yetkileri