Suanda Kone birlikte grafitedede gelse süper olur.....
Suanda Kone birlikte grafitedede gelse süper olur.....
Çok abartmış olacağım, biliyorum. Bazı yerlerde Afonso Alveste gelecek gibi laflar var.
Güzel goller atmış..
Hızlı da koşuyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Koné ve Grafite iyi olur.
Alves'e gücümüz yetmeyebilir.
Grafite benim Le Mans'ta fırtına gibi
Çok çevik ve kuvvetli.. Gözlemciler iyi incelemiştir herhalde Fransadaki FM'ciler![]()
başka forumlarda kone için evrakların hazırlandığı ve akşama imza atılabileceği söyleniyor
Harbiden yav inanması çok güç, Kone... Bizimkiler alırlarsa süper olacak, yılın transferi olur bence. Of of of.. Kone![]()
saat 3 oldu neden hala bir haber yok
Adam leblebi gibi gol atıyor.
Bence Alvesten de iyi bu![]()
![]()
Saçlarıyla GS forması çok uyumlu olacak.![]()
Galatasaraya attigi iki gol de superdi...Eger gelirse ayni golleri Galatasaray formasiyla atar umarim....
Niçin, Kerem? Gs aldı, Alves bir sezonda 34 gol attı mı diye? Alves'in bitiriciliği ve frikikleri daha iyi sadece, bence.İkinizin aksine Alves'in çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Şimdi şöyle bir şey var:
Alves daha ağır oynayan Ümit Karan, Necati stili bir forvet. Ama Kone stilinde çok az oyuncu bulunduğu;yırtıcı, güçlü, hızlı, çok teknik bir oyuncu. Böyle olmasına rağmen(Mevki-stil-lerin farklı olması) Kone az denilemeyecek miktarda gol atıyor. Bu yüzden Kone'yi tercih ediyorum...
Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in Almanya'nın Düsseldorf kentinden Hollanda'nın Eindhoven kentine geçtikleri öğrenilirken Kone transferinin netleştiği ifade edildi. Golcü futbolcunun Pazartesi gününe kadar yöneticilerle beraber Türkiye'ye geleceği belirtildi. Maraton'da Şansal Büyüka'nın sorularını yanıtlayan Lig TV muhabiri Bahri Havadır, Kone'nin transferi hakkında "Adnan Polat ve Haldun Üstünel'i aradım ve transfer için hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Onlar da 'Senin gözünden de hiçbir şey kaçmıyor' diyerek bu transferi doğruladılar" dedi.
Heerenveen'li Alves'in de sırada olduğu gelen haberler arasında.
Bu SözLeri Maraton Ekibi Kendi Yazıp SenaryoLaştırmamıstır HeraLde(İnşaLLah)
Şimdi BekLemeye Dvm.Kone Gerisi BoŞ
N Morientes N Alves Nede Postiqa
Kone Hepsine BedeL
Tekniği yüksek mi? Yapma lütfen, Kone'nin videosunu izlemedin herhalde, o top sürüşleri, top kontrolleri, ilk dokunuşu.. Alves'in bitiriciliği biraz daha yüksek(hatta çok fırsatçı oldu için bu ÖN PLANa çıkıyor, belki de Kone'in daha iyi), onun dışında Kone çok süratli ve teknik bir oyuncu...
Hele Kone'nin resmi açıklaması bir gelsin ondan sonra ister Postiga'yı ister Morientes'i yada ister Alves'i alsınlar bizim kabulümüzdür. Ben Kone'ya Galatasaray'a attığı 2 golden dolayı uyuz olduğumu anladım, artık gelip telafi ederse uyuzluğum da geçer. Ama sabırlı olmamız gerekir. Ben bu yönetimden korkuyorum açıkçası. Bazen işleri ellerine yüzlerine bulaştırmayı çok iyi yapıyorlar.
En güzel açıklama bu olmuş.![]()
![]()
Şimdi şöyle bir şey var:
Alves daha ağır oynayan Ümit Karan, Necati stili bir forvet. Ama Kone stilinde çok az oyuncu bulunduğu;yırtıcı, güçlü, hızlı, çok teknik bir oyuncu. Böyle olmasına rağmen(Mevki-stil-lerin farklı olması) Kone az denilemeyecek miktarda gol atıyor. Bu yüzden Kone'yi tercih ediyorum...
Hayır.Galatasaray almasıyla alakası yok.Hem de ortada kesin bişey yok 'Gs aldı' diyorsun.Alves'in attığı gollere bakıyorum sonra bir de Kone'nin attıklarına bakıyorum Alves ağır basıyorl.Kone'nin bana göre tek avantajı hızı.f.Alves bitirici bir oyuncu bana göre en önemli özelliktir.Bir santraforda olması gereken.Bitiricilik...
Kone-Alvez tartısmasını bırakın ikiside cok iyi oyuncular hemde yırtıcılar
Ayrıca ikisindede tek vuruş var gereksiz tartısma cıkmasın
Suanda Galatasarayın ilgilendigi her forvet iyi..Panige gerek yok![]()
Su anda Lig Tv de Pinar Argun haberi gecti
Dun aksam yoneticiler ile Kone yemek yemis...Kuluple her konuda anlasilmis...Sponsorler araciligiyla tabi...Bu konuda puruz yokmus...Tek sorun Kone nin Turkiye ye soguk bakmasi...Ama ikna cabalari etkili oluyormus...Adnan Polata gore gelme ihtimali gelmeme ihtimalinden daha yuksek...Gece belli olmasi muhtemelmis...
Ayrica Kone nin gonlunden Ingiltere de oynamak geciyormus...Ama transfer calismalarinin basladigi gunden dune yol katedilmis...
Kone transferi gerçekleşirse, uyum sorunu da olmaz pek.. Song var takımımızda.. (:
Forcimbom ikiside gelirse tartısacak birsey olmaz![]()
kone ıng. yada almanca bılmıodur dımı![]()