1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Galatasaray nerden buldu bu kadar parayı, çok büyük borca giriyor, riskli bir iş. Lincoln için bonservis bedelinin yanı sıra çok yüksek maaş verildi, R.Carlos'tan bile fazla maaş ödendi.

Şimdi Kone transferi de en az 8-9 milyon Euro bonservis ve 2-3 milyon Euro maaş dersek, maliyeti epey yüksek olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Galatasaray nerden buldu bu kadar parayı, çok büyük borca giriyor, riskli bir iş. Lincoln için bonservis bedelinin yanı sıra çok yüksek maaş verildi, R.Carlos'tan bile fazla maaş ödendi.

Şimdi Kone transferi de en az 8-9 milyon Euro bonservis ve 2-3 milyon Euro maaş dersek, maliyeti epey yüksek olacak.
    ??? Lincoln yıllık 2.2, Carlos 4.2 Milyon Euro alıyor

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ??? Lincoln yıllık 2.2, Carlos 4.2 Milyon Euro alıyor
    federasyonun yaptığı açıklamada Lincoln ilk sene 6 diğer senelerde de 2.5 Milyon Euro alıcakmış Carlos ise 2 Milyon Euro

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Kone'nin bonservisi 15'ten asagi degildir, eger gelirse tabii.
    Ayrica sponsorlarin 15 milyon dolar verecegini zannetmiyorum, Lincoln ve Delgado sadece 5 milyon dolardi, hatirlatmakta fayda var. Asil sorun dedigin gibi GS'nin bu harcanan parayi nasil karsilayacagidir. Forma ve stat gelirleri asla bir Fenerbahce kadar olamaz, ustelik CL de oynamayacaklar. Zaten kulubun 5-10 yillik gelirlerini ipotek altina aldilar, basari gelmezse GS bir daha belini dogrultamaz.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Kone'nin bonservisi 15'ten asagi degildir, eger gelirse tabii.
    Ayrica sponsorlarin 15 milyon dolar verecegini zannetmiyorum, Lincoln ve Delgado sadece 5 milyon dolardi, hatirlatmakta fayda var. Asil sorun dedigin gibi GS'nin bu harcanan parayi nasil karsilayacagidir. Forma ve stat gelirleri asla bir Fenerbahce kadar olamaz, ustelik CL de oynamayacaklar. Zaten kulubun 5-10 yillik gelirlerini ipotek altina aldilar, basari gelmezse GS bir daha belini dogrultamaz.
    Katılıyorum, dediğin gibi büyük risk altında, Seyrantepe için de temel atılamadı henüz, Galatasaray büyük borca giriyor. Sponsor her transferi karşılamaz, ayrıca Lincoln'ün imaj ve isim hakkı da Galatasaray'a ait, onun için de 3.5 milyon Euro ödenmiş, sponsor bunların hepsini karşılayamaz. Stat geliri de 5 maç cezadan dolayı az, ürün gelirleri de öyle dediğin gibi, Galatasaray bu sene ligde şampiyon olamaz, UEFA'da da en az çeyrek finale katılamazsa maddi olarak çöküş yaşar, bir daha toparlayamaz.

Katılıyorum, dediğin gibi büyük risk altında, Seyrantepe için de temel atılamadı henüz, Galatasaray büyük borca giriyor. Sponsor her transferi karşılamaz, ayrıca Lincoln'ün imaj ve isim hakkı da Galatasaray'a ait, onun için de 3.5 milyon Euro ödenmiş, sponsor bunların hepsini karşılayamaz. Stat geliri de 5 maç cezadan dolayı az, ürün gelirleri de öyle dediğin gibi, Galatasaray bu sene ligde şampiyon olamaz, UEFA'da da en az çeyrek finale katılamazsa maddi olarak çöküş yaşar, bir daha toparlayamaz.
    Bu konuyu irdeleyen bazı spor yazarlarını dinledim...Ortak fikirleri şu: Galatasaray taraftarı bilmeli ki bu transferler kulübün tüm sınırlarını zorlamasıyla gerçekleşiyor...Lincoln ü Kone yi Türkiye ye iki günde getirmek mümkün değil...Dış kaynak yani sponsorlerin transferi bitirdiği söyleniyor...Tabi ki bunun bi bedeli olacaktır...

adnan sezgin kone ile birlikte bir golcü daha alacağız demiş radyospora gerçek mi bu yani koneyi aldık mı

Quote Originally Posted by douramss View Post
    Bu konuyu irdeleyen bazı spor yazarlarını dinledim...Ortak fikirleri şu: Galatasaray taraftarı bilmeli ki bu transferler kulübün tüm sınırlarını zorlamasıyla gerçekleşiyor...Lincoln ü Kone yi Türkiye ye iki günde getirmek mümkün değil...Dış kaynak yani sponsorlerin transferi bitirdiği söyleniyor...Tabi ki bunun bi bedeli olacaktır...
    Tabiki bedeli olacak ... Bedeli "BASARI" ... Biz gecen sene transfere hic para harcamadik inamotolari getirirken herkez dalga geciyordu ... KI bu sadece gecen sene degil ... Bjk fb trasnferde yarisirken biz bakiyorduk ... Iste bunun bedeli bu oldu ...

bi de sanırım kone müslümanmış burayı seçmek için bir sebep olabilir bu

Quote Originally Posted by murty54 View Post
    Koné müslüman mıymış?
    Kim dedi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Gelirse hepinizden ozur dileyip avatari koyacagimi soyledim zaten, sozumun arkasindayim.
    Ama gelmezse sizler hepiniz benden ozur dileyeceksiniz ve avatariniza BJK amblemi koyacaksiniz, yerse tabii....
    ne alaka?
    BJK - GS olayı yok ki..

Resmini ver senin resmini koyalım. Sorun senle..

Quote Originally Posted by murty54 View Post
    Kone nin dinini bilmiyorum ve beni ilgilendirmiyor ama müslümansa bile bence bu pek etkili olmamıştır...Hollanda Liginde bu durumdan rahatsız olduğunu sanmıyorum....

Mesaj Yetkileri