Sayfa 132 / 134 İlkİlk ... 3282122130131132133134 SonSon
3,931 ile 3,960 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ??? Lincoln yıllık 2.2, Carlos 4.2 Milyon Euro alıyor
    federasyonun yaptığı açıklamada Lincoln ilk sene 6 diğer senelerde de 2.5 Milyon Euro alıcakmış Carlos ise 2 Milyon Euro

Quote Originally Posted by ulucangs View Post
    bence yönetim bu kadar güzel oyuncuları neden alıyolar biliyomusunuz.bence 2 nedenı var

1.sanırım bu yıl secımler var secımı tekrar kazanmak için
    2.fenerle oynanan macta cıkan olaylardan sonra taraftardan korktugu ıcın.yanı eger basarlı transfer sezonu gecırmeseydık taraftarların tepkisinden korktular.ama bence ıyı oldu
    Ya da kulüp çoktan battı,resmi olarak iflası açıklamadan önce taraftarı sevindiriyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Carlos yıllık 4.2 Milyon Euro olmasın.. Ayrıca Lincoln yıllık 2.2 Milyon Euro alacak, federasyondan tanıdık bir kişi söyledi..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Canaydım trnasfer yapmasa bilesecimi kazanır onu camıada seven cok var..Hiç kongreleri canlı izledinizmi.Adam ilgi fazla..

Galatasaray Sportif AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin Radyospor’da
    transferleri ve Galatasaray’daki son durumu açıkladı. Serhat Ulueren’le Son Nokta’ya katılan Sezgin kamuoyundaki spekülasyonlara son verirken takımının ligin ilk maçında aldığı galibiyetten dolayı son derece mutlu olduklarını kaydetti...

Transferler hakkında konuşarak sözlerine başlayan Adnan Sezgin "Kone konusunda anlaşma sağladıklarını, Kone’yle birlikte bir forvet oyuncusu daha alabileceklerini kaydetti.
    Sezgin, "Belirli bir aşamaya gelmeden önce kamouyona yanlış bilgi vermek istemiyorum. Ancak transfer yoğun bir şekilde çalışıyoruz." dedi.

Takımdan ayrılan futbolcular hakkında da konuşan Sezgin, "Hasan Kabze ve Tomas gitti. Ancak Orhan Ak ve Necati konusunda bir gelişme yok.. Onların da bir takımla anlaşmasını bekliyoruz" dedi.

Serhat Ulueren’in "Galatasaray’ın bu kadar borcu var. Bu kadar futbolcuları nasıl transfer ediyorsunuz" sorusunu Sezgin şöyle cevaplandırdı; "Büyük denilebilecek para verilen iki kişi var. Bunlar lincoln ve Linderoth’dur. Diğer futbolculara bonservis bedeli ödemedik. Örneğin Barış ve Serkan’ın herhangi bir maliyeti yok. Sadece bu iki futbolcuya ödenen para var. Geçen yıl transfer yapmamıştık. Geçen yıl uyguladığımız mali disiplin sayesinde bu yıl transferlere pay ayırabildik. Bu transferleri de bu şekilde yapıyoruz"

Galatasaray’ın geleceğinin ipotek altında olduğu yorumları doğru mu? sorusuna Sezgin şöyle cevaplandırdı; "Eğer bu açıklamalar doğru olursa transferler yapamamamız lazım. Ancak önemli isimleri aldık ve yine alacağız. Şimdi de bir forvet almaya çalışıyoruz. Bu bir de iki de olabilir. takımdan bir arkadaşımız daha gidebilir. Önümüzdeki günler de kamuoyuna duyururuz." dedi.

Sezonun ilk maçı hakkında da konuşan Adnan Sezgin, "Oynanan futbol bizi mest etti. Ancak taraftarımızın olmaması bizi üzdü. Galibiyetle ve güzel başlangıç yapmamız bizi mutlu etti. Bir diğer önemli nokta ise ilk 11’de çıkan futbolculardan altısının yeni olması ve yeniden yapılanan bir takımın net skorla galip gelmesiydi. İleriki günler için bize çok olumlu mesajlar verdiler. biz takımımıza inanıyoruz. İlk maçta Lincoln’ün sakatlanması biraz bizi üzdü. Ancak bugünkü MR sonuçlarından tam netice alamadık, fakat doktorlar daha iyi olduğunu söyledi. Lincoln’ün Perşembe günü oynayıp oynamayacağı yarın belli olacak. Ancak ümitliyiz" şeklinde konuştu.

radyospor

Sezgin herseyi acıkladı suan bende dinliyorum.........Resmi acıklamayaa az kaldı..

Transferde sona gelındı bu aksam yada 00.00 da acıklanır bişiler gstv habelerini izliin derim

Galatasaray'ın flaş transferi
    Yöneticiler karda yürüyüp izini belli etmeden ünlü golcünün işini bitirdi.

Ünlü golcü Kone bugün İstanbul'a geliyor.

Galatasaray'da santrafor transferinde sona gelindi. LİG TV'de yayınlanan Maraton programına bağlanan Galatasaray muhabiri Bahri Havadır'ın bildirdiğine göre PSV Eindhovenlı Aruna Kone Türkiye'ye geliyor.

Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in Almanya'nın Düsseldorf kentinden Hollanda'nın Eindhoven kentine geçtikleri öğrenilirken Kone transferinin netleştiği ifade edildi. Golcü futbolcunun Pazartesi gününe kadar yöneticilerle beraber Türkiye'ye geleceği belirtildi.

Heerenveen'li Alves'in de sırada olduğu gelen haberler arasında.

VATAN

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Galatasaray nerden buldu bu kadar parayı, çok büyük borca giriyor, riskli bir iş. Lincoln için bonservis bedelinin yanı sıra çok yüksek maaş verildi, R.Carlos'tan bile fazla maaş ödendi.

Şimdi Kone transferi de en az 8-9 milyon Euro bonservis ve 2-3 milyon Euro maaş dersek, maliyeti epey yüksek olacak.

Kone'nin bonservisi 15'ten asagi degildir, eger gelirse tabii.
    Ayrica sponsorlarin 15 milyon dolar verecegini zannetmiyorum, Lincoln ve Delgado sadece 5 milyon dolardi, hatirlatmakta fayda var. Asil sorun dedigin gibi GS'nin bu harcanan parayi nasil karsilayacagidir. Forma ve stat gelirleri asla bir Fenerbahce kadar olamaz, ustelik CL de oynamayacaklar. Zaten kulubun 5-10 yillik gelirlerini ipotek altina aldilar, basari gelmezse GS bir daha belini dogrultamaz.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Kone'nin bonservisi 15'ten asagi degildir, eger gelirse tabii.
    Ayrica sponsorlarin 15 milyon dolar verecegini zannetmiyorum, Lincoln ve Delgado sadece 5 milyon dolardi, hatirlatmakta fayda var. Asil sorun dedigin gibi GS'nin bu harcanan parayi nasil karsilayacagidir. Forma ve stat gelirleri asla bir Fenerbahce kadar olamaz, ustelik CL de oynamayacaklar. Zaten kulubun 5-10 yillik gelirlerini ipotek altina aldilar, basari gelmezse GS bir daha belini dogrultamaz.
    Katılıyorum, dediğin gibi büyük risk altında, Seyrantepe için de temel atılamadı henüz, Galatasaray büyük borca giriyor. Sponsor her transferi karşılamaz, ayrıca Lincoln'ün imaj ve isim hakkı da Galatasaray'a ait, onun için de 3.5 milyon Euro ödenmiş, sponsor bunların hepsini karşılayamaz. Stat geliri de 5 maç cezadan dolayı az, ürün gelirleri de öyle dediğin gibi, Galatasaray bu sene ligde şampiyon olamaz, UEFA'da da en az çeyrek finale katılamazsa maddi olarak çöküş yaşar, bir daha toparlayamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bjkever gelirse avatar takarsın

Bjkever bırakta o kadar kafanı yorma takdınız parayaÖdenir merak etmeyin...

Bonservisler sponsor ile veriliyor.....Ayrıca gizli yardımlar var kulübe.

arkadaslar cok cıddı bır duyum aldım.galatasarayın para kaynagını buldum sanırım.ama ne kadar dogru bılemem.israilli bir banker GS ye maddi destek sağlıyormuş ne kadar doğru bilmem ama bu transferleri 10 milyon euroları duyunca insan doğru olabileceğini düşünmüyor değil...

Haydi gel Kone
    G.Saray, 10 milyon Euro’ya kulübü PSV ile anlaştığı Fildişili golcünün yolunu gözlüyor. Kone bugün İstanbul’a gelebilir

ASLAN’DA takım dün Çaykur Rize karşısında terlerken yönetim de transfer için Avrupa’da terliyor. Uzun süredir forvet arayan G.Saray yönetimi, PSV’nin golcüsü Kone’de mutlu sona çok yaklaştı. Uzun süredir Düsseldorf’ta olan ve buraya 1 saatlik uzaklıkta bulunan Eindhoven’e geçen yönetici Haldun Üstünel, Hollanda kulübüyle 10 milyon Euro’ya anlaşma sağladı. Ancak geçtiğimiz perşembe Kone’nin “Ben gelmiyorum. Daha büyük kulübe gitmek istiyorum” sözleri üzerine Üstünel yeniden devreye girdi ve cuma günü Kone ile yaklaşık 4 saat süren bir görüşme yaptı. Araya çok önemli isimleri koyan ve hem de ailesiyle görüşen G.Saraylı yönetici Üstünel 23 yaşındaki golcüyü büyük oranda ikna etti. Üstünel, golcü oyuncudan pazara (düne) kadar cevap vermesi konusunda söz aldı. Kone’nin önceki gün oynanan Ajax-PSV maçında da forma giymemesi G.Saray’a transfer ihtimalini güçlendirdi. Bonservis ücretinin 7 milyon Euro’sunu yaşı 23 olduğu için sponsor firma Ülker’in karşılayacağı Kone’nin bugün İstanbul’da olması bekleniyor. Asbaşkan Adnan Polat’ın da bu transferi bitirmek için Almanya’ya oradan da Üstünel’le birlikte Eindhoven’a geçtiği öğrenildi.

KURANYİ’DEN İYİ HABER
    FORVETİ de sağlama almak isteyen yönetimin Kone’de olası bir şok yaşaması halinde alternatifi de hazır. Schalke’li Kuranyi’yi de gündeminde tutan Cimbom bu oyuncu konusunda da önemli mesafe kaydetti. Alman kulübü bonservis ücretini 14 milyon Euro’ya kadar indirdi. Ancak G.Saray yönetimi bu fiyatın biraz daha aşağı çekilmesini istiyor. Öncelikle Kone’yi getirmeye çalışan sarı-kırmızılılar, forvet transferini 15 Ağustos’a kadar bitirerek yeni oyuncuyu UEFA Kupası’nda oynatmayı düşünüyor.

VATAN

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

O banker olayı bir ara basında cıkmısdı........

İşte G.Saray’ın 2 bombası

G.Saraylıların uzun süredir beklediği müjdeli haber sonunda geldi.. Adnan Polat ve Haldun Üstünel’in bugün ünlü santraforla beraber İstanbul’da olması bekleniyor.

G.Saray’a iki yıldız geliyor

Haldun Üstünel’den ’tamam’ haberini alan Başkan Yardımcısı Adnan Polat maçı bırakıp, PSV’nin Fildişili yıldızı için Hollanda’ya gitti.

Galatasaray transferde son bombayı, PSV’nin yıldız futbolcusu Arouna Kone ile patlattı. Necati ve Hasan Kabze’yi kadro dışı bırakan sarı-kırmızılı takım, aylardır aradığı golcüyü Hollanda’da buldu. Sarı-kırmızılı takımın futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel iki gündür bulunduğu Hollanda’da, PSV Kulübü’nün yöneticileri ile yaptığı transfer pazarlığında uzlaşma sağladı. Üstünel’den ’Tamam, anlaştık’ haberini alan Başkan Yardımcısı Adnan Polat dün akşam maçı beklemeden Hollanda’ya gitti.

PSV Eindhoven’le 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki golcü futbolcuyu Feldkamp’ın istediği, taraflar arasındaki görüşmelerin bir haftadır devam ettiği öğrenildi. PSV Eindhoven’e 2005 yılında transfer olan Aroune Kone, 52 maçta 21 golü bulunuyor. G.Saray’ın Kone’ye yıllık 2 milyon euro ödeyeceği, PSV Eindhoven’e ise bonservis bedeli olarak 5 milyon euro verileceği belirtildi.
    Adnan Polat ve Haldun Üstünel’in Almanya’nın Düsseldorf kentinden Hollanda’nın Eindhoven kentine geçtikleri öğrenilirken Kone transferinin netleştiği ifade edildi. Golcü futbolcunun Pazartesi gününe kadar yöneticilerle beraber Türkiye’ye geleceği belirtildi.

kaynak www.spordabugun.com

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Katılıyorum, dediğin gibi büyük risk altında, Seyrantepe için de temel atılamadı henüz, Galatasaray büyük borca giriyor. Sponsor her transferi karşılamaz, ayrıca Lincoln'ün imaj ve isim hakkı da Galatasaray'a ait, onun için de 3.5 milyon Euro ödenmiş, sponsor bunların hepsini karşılayamaz. Stat geliri de 5 maç cezadan dolayı az, ürün gelirleri de öyle dediğin gibi, Galatasaray bu sene ligde şampiyon olamaz, UEFA'da da en az çeyrek finale katılamazsa maddi olarak çöküş yaşar, bir daha toparlayamaz.
    Bu konuyu irdeleyen bazı spor yazarlarını dinledim...Ortak fikirleri şu: Galatasaray taraftarı bilmeli ki bu transferler kulübün tüm sınırlarını zorlamasıyla gerçekleşiyor...Lincoln ü Kone yi Türkiye ye iki günde getirmek mümkün değil...Dış kaynak yani sponsorlerin transferi bitirdiği söyleniyor...Tabi ki bunun bi bedeli olacaktır...

pazartesı haftaya dimi

adnan sezgin kone ile birlikte bir golcü daha alacağız demiş radyospora gerçek mi bu yani koneyi aldık mı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Murat kardes evet aynen dedi.......Bende dinliyorum suan hatta Trabzon macına gectilerAdnan sezgin ipucuları verdi...

bnde trabzona gectıler dıe kapatmıstım tekrar gs ye gecerlermi acaba

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    pazartesı haftaya dimi
    Dünkü haberlerde bugünü kastediyorlardı...Bugünkü haberleri bilemiyorum ama

işte bu güzel haber ama hala şüphelerim var rahat olamıyorum açıklasalar bir an önce de rahatlasak

Porto Postiga yerine bize Ernesto Farias'ı kiralasa daha güzel olur
    1.goldeki ustalık yeter

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LVH1GAWhOiw[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Lincoln gibi bu da İnşallah geç açıklanmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Transferler hakkında konuşarak sözlerine başlayan Adnan Sezgin "Kone konusunda anlaşma sağladıklarını, Kone'yle birlikte bir forvet oyuncusu daha alabileceklerini kaydetti.

Sezgin, "Belirli bir aşamaya gelmeden önce kamouyona yanlış bilgi vermek istemiyorum. Ancak transfer yoğun bir şekilde çalışıyoruz." dedi.

Quote Originally Posted by douramss View Post
    Bu konuyu irdeleyen bazı spor yazarlarını dinledim...Ortak fikirleri şu: Galatasaray taraftarı bilmeli ki bu transferler kulübün tüm sınırlarını zorlamasıyla gerçekleşiyor...Lincoln ü Kone yi Türkiye ye iki günde getirmek mümkün değil...Dış kaynak yani sponsorlerin transferi bitirdiği söyleniyor...Tabi ki bunun bi bedeli olacaktır...
    Tabiki bedeli olacak ... Bedeli "BASARI" ... Biz gecen sene transfere hic para harcamadik inamotolari getirirken herkez dalga geciyordu ... KI bu sadece gecen sene degil ... Bjk fb trasnferde yarisirken biz bakiyorduk ... Iste bunun bedeli bu oldu ...

bi de sanırım kone müslümanmış burayı seçmek için bir sebep olabilir bu

Farias'ı kiralığa mı koydular ki..
    Adam yeni transfe roldu daha..

Koné bugün geliyor diye bir haber var önceki sayfada doğru mu?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    bjkever gelirse avatar takarsın

Bjkever bırakta o kadar kafanı yorma takdınız parayaÖdenir merak etmeyin...

Bonservisler sponsor ile veriliyor.....Ayrıca gizli yardımlar var kulübe.

Gelirse hepinizden ozur dileyip avatari koyacagimi soyledim zaten, sozumun arkasindayim.
    Ama gelmezse sizler hepiniz benden ozur dileyeceksiniz ve avatariniza BJK amblemi koyacaksiniz, yerse tabii....

Quote Originally Posted by murty54 View Post
    Koné müslüman mıymış?
    Kim dedi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Gelirse hepinizden ozur dileyip avatari koyacagimi soyledim zaten, sozumun arkasindayim.
    Ama gelmezse sizler hepiniz benden ozur dileyeceksiniz ve avatariniza BJK amblemi koyacaksiniz, yerse tabii....
    ne alaka?
    BJK - GS olayı yok ki..

Resmini ver senin resmini koyalım. Sorun senle..

vikipedi de yazıyo ama italyanca http://it.wikipedia.org/wiki/Arouna_Kon%C3%A9

zaten sanırım dedim.en altta musulmano yazıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Benim istedigim BJK avatari, o yeterli benim icin. Ben de dedigim gibi Kone avatari koyacagim, yeter ki Kone imzayi atip bayragi opsun.

Quote Originally Posted by murty54 View Post
    Kone nin dinini bilmiyorum ve beni ilgilendirmiyor ama müslümansa bile bence bu pek etkili olmamıştır...Hollanda Liginde bu durumdan rahatsız olduğunu sanmıyorum....

Mesaj Yetkileri