Oh rahatladım.Zor oldu ama sonuçta kazandık.Zate ilk haftalarda iyi futbol beklemiyorum ki zate başımızda Ziya Doğan var.Sivas maçınıda federasyon tescil ederse sevincim daha bi artacak..
Oh rahatladım.Zor oldu ama sonuçta kazandık.Zate ilk haftalarda iyi futbol beklemiyorum ki zate başımızda Ziya Doğan var.Sivas maçınıda federasyon tescil ederse sevincim daha bi artacak..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Trabzonspor beni yanıltamdıİşler yoluna giriyor gibi Trabzonsporda
![]()
I'm back...
Trabzonspor bu maçı da kazanarak üstünde ki baskıLardan biraz da oLsa uzakLaşmaya başLadı.Ama bu formunu sürdüremezse işi zor.İLerLeyen haftaLarda daha zor rakipLerLe oynayacakLar ve bu tip maçLarı kazanmaLarı kendiLeri için avantaj.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Geçen hafta olanlardan sonra Trabzon'un puan kaybedeceğini düşündüm ama Trabzonspor beni yanılttı.
Tebrikler Trabzonspor.
ankaralı seyircileri kınıyorum stad bom boştu ts taraftarıda olmasa seyircisiz maç gibi olcaktı demekki ankaraya süper ligde 4 takım fazla.. bir başkentte boş tribunler önünde bir macın oynanması gercekten üzücü..
Geçen haftadan sonra iyi toparlanmışlar...Tebrikler Trabzonspor...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
TSL 2. Hafta | gençlerbirligi oftaş - TRABZONSPOR
Bide büyük harf kullansan Yunusbence izlenip analiz edilmesi gerekn bir takım..umarım kazanırız
2-1 yada 1-0 tek farklı kazanırız.Ersen ve Ceyhun'dan goller bekliyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Beraberlik bekliyorum ya da Trabzon kazanır.
So what?
Saike
Trabzon kazanır bence....Tahminimi de o yönde kullandım
Sabaha kadar berabere diyorum.. (: