harbi acaip heyecanlı lig.. 2. sırada gidiyorum .. peşimde hemen arsenal 1 maç eksik 3 puan fark var. Çelsi 12 puan fark atmış son 5 maç kaldı artık şampiyonluk ümidim kalmamış 2.liğimi korumaya çalışıyorum. Çelsi şampiyonlar liginde de maç oynadığı için oyuncuları yorgun 3 günde bi maç yapıyolar son 4 haftada 3 puan aldılar 3 beraberlik 1 malubiyetle .. puan farkını 3e indirdim. Son hafta ben liverpoolla kendi sahamda oynuyorum çelsi de blackburnle deplasmanda. Maçın 5. dakkasında bianchi sakatlanıyo.. yedeklerde pivot santrafor yok.. Bi yandan kendi maçıma bakıyorum bi yandan da çelsinin sonucuna.. chealse 2-0 yenik duruma düşüyo. Ben gol atamıyorum dakka 60 olmuş 3-3-2-2 düzenine geçiyorum 2 amc 2 forvetle .. yine de gol atamıyorum 0-0 bitiyo 2 puan farkla chelsea şampiyon oluyo2li averajda da 3-0 a 0-2 1 skorla öndeydim chealseden.. Bianchiyi sakatlamasa liverpool şampiyondum. Neyse seneye hepsiyle hesaplaşacam yeni transferlerle.
![]()

2li averajda da 3-0 a 0-2 1 skorla öndeydim chealseden.. Bianchiyi sakatlamasa liverpool şampiyondum. Neyse seneye hepsiyle hesaplaşacam yeni transferlerle.
Alıntılı Yanıtla