1 ile 30 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Gstv acın:9
    Bu arada Rıdvanın ne işi var orda:9
    Emrah kardeşim ne yazık ki D-Smart yok bende (dahalen kabloya almayan yönetimi kınıyorum ayrıca) ayrıntıları paylaşırsan sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Murat Abbasi View Post
    Emrah kardeşim ne yazık ki D-Smart yok bende (dahalen kabloya almayan yönetimi kınıyorum ayrıca) ayrıntıları paylaşırsan sevinirim
    Murat kardes kablolu sorunu yçnetim yüzünden degil.....Kablolu için digitürk basvuruluyormus suan bosyer yokmus bosaldıgı anda hemen Gs tv alınacakmıs.....

Normal Program işte rıdvanda benim dediklerimi diyor.........yeni sisteme göre arda nın oynaması zor..4-3-1-2 3 lü ortasaha kosan hep

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Murat kardes kablolu sorunu yçnetim yüzünden degil.....Kablolu için digitürk basvuruluyormus suan bosyer yokmus bosaldıgı anda hemen Gs tv alınacakmıs.....

Normal Program işte rıdvanda benim dediklerimi diyor.........yeni sisteme göre arda nın oynaması zor..4-3-1-2 3 lü ortasaha kosan hep
    Bunu açıkladığın iyi oldu kardeşim yoksa bende programları Doğan Yayıncılık A.Ş'nin teknik imkanlaryla mı hazırlıyorlar ki bu kadar taraftarı D-Smart'a mecbur ediyorlar diyordum. Sanırım Rıdvan dün NTV'de anlattıklarını paylaşıyor. Fenerbahçe böyle bir adamı sırf Aziz Yıldırım'ın husumeti yüzünden değerlendiremiyor çok yazık, Zico eline su bile dökemez bence.

Transferde bekleyişimiz sürüyor başkan program çıkışı olabilir dediğine göre gece yarısına kadar sevindirici bir haber gelebilir, bekliyoruz

Mesaj Yetkileri