Kalli'yi önceki dönemindede çok seviyordum, o zamanlar stada gittiğimizde pişman olmuyorduk ilk yarı yeniliyoruz ikinci yarı maç bizimhücum varyasyonları adına müthiş işler yapılıyordu ve elimizde Gütşov diye Alman bir oyuncu vardı fakat gol sayısı yanılmıyorsam 30'a ulaşmıştı. Yıldız forvetlerle neler olur hayal edemiyorum. Umarım Kalli uzun seneler kalır ve Ferguson gibi sağlam temeller kurarak ayrılır ki ayrılığın sadce mezarda olacağını düşünüyorum çünkü bu yaşına rağmen en az Hakan kadar hırslı ve idmanlardaki katılımı çok üst düzeyde. Burhan abi yinede idman ve maçlarda yanında olsun çünkü onu gerçekten seviyoruz, ölüme çare yok ama tedbir almak insanın vazifesi.

hücum varyasyonları adına müthiş işler yapılıyordu ve elimizde Gütşov diye Alman bir oyuncu vardı fakat gol sayısı yanılmıyorsam 30'a ulaşmıştı. Yıldız forvetlerle neler olur hayal edemiyorum. Umarım Kalli uzun seneler kalır ve Ferguson gibi sağlam temeller kurarak ayrılır ki ayrılığın sadce mezarda olacağını düşünüyorum çünkü bu yaşına rağmen en az Hakan kadar hırslı ve idmanlardaki katılımı çok üst düzeyde. Burhan abi yinede idman ve maçlarda yanında olsun çünkü onu gerçekten seviyoruz, ölüme çare yok ama tedbir almak insanın vazifesi.