Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?
- Voters
- 24. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor
-
Sivasspor
-
Berabere biter
-
13.Ağustos.2006, 16:31
El Saka:Bu adam rahatsız
Sivassporlu Balili'nin, "Karşı karşıya oynadığımız her maçta beni sakatlamak için elinden geleni yapıyor" şeklindeki suçlamasına hedef olan Konyasporlu El Saka, İsrailli oyuncunun gerçekleri söylemediğini iddia etti.
Yıllardır Türkiye'de futbol oynadığını ve bugüne dek kimseyle bir sorun yaşamadığını vurgulayan El Saka, "Balili yalan konuşuyor. Herkes geçmişte karşı karşıya oynadığımız maçlara dikkatlice izleyip baksın. Benim ona saha içinde tekme salladığımı veya küfür ettiğimi kimse gösteremez" diye konuştu.
Geçmiş yıllarda Fenerbahçe ve Galatasaray'da forma giyen İsrailli Haim Revivo ile en az 10 kez karşı karşıya oynadığına dikkat çeken El Saka, Balili için, "Bu adam rahatsız. Her maçında olay çıkıyor. Geçen yıl Gaziantep ve Vestel maçlarında da aynı olaylar çıktı. Trabzon'da Ayman'ın yaptığı hareket kasti değildi. Normal bir faul vardı. Futbol erkek oyunudur. Kaldı ki hakem sarı kart gösterdi. Ama Balili, kart çıktıktan sonra Ayman'a küfür edip, ortamı daha da gerdi, sonra kenara çekildi" dedi. Balili'nin, takım arkadaşlarını yalnız bırakarak soyunma odasına gittiğine dikkat çeken El Saka, konuşmasını şöyle tamamladı: "Geçtiğimiz yıl 4-0 kaybettiğimiz maçta aramızda bir gerginlik yaşandı. Aslında ben bu adamı ciddiye almıyorum. Beni herkes tanıyor. Bugüne kadar kimse ile problem yaşamadım. Eğer doğru insan olmasam, bana Konyaspor'da kaptanlık verilmezdi."
Mesaj Yetkileri