Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
1) o mehmet yıldız mactan sonra benim üstüme gelen adamın elinde satır vardı diyo.. yalana bak sanki kameradan görmüyoruz sivasspor bu kadar aciz bir takım..
2) sen kendini ne sanıyosun ts taraftarı 80. dakikada sivası alkıslıyodu..
3) aymanın o faulleri her zaman yapıyor cezası neyse yer.. cezasıda sarı karttı bu olaydan sonra musa tribune davetiye cıkardı..
4) az önce stv de nuri albayrak cıktı ve maca sivassporun cıkmak istemedigini hakemin devam etmek istedigini söyledi
5) BASININ ADELETİ İSTANBUL BASINI
BJK stadında adam öldürülür 3-5 kendini bilmez yaptı derler.
FB maçında adam vurulur, sahaya bomba atıp kaleciyi sağır ederler 3-5 kendini bilmez yaptı derler
GS stadı savaş alanına çevirir resmen stadı yakar, koltukları söker küçük bir grup yaptı derler
TRABZONSPOR stadında 3-5 kişi sahaya girer hemen tel örgüler konulsun hatta elektirik verilsin, Trabzon zaten hep böyle, vahşi adamlar derler.

6) alayına gider

1-)hmehmet salladı ya da sallamadı umrumda değil.herşeyi kameralar gösteriyor mu bana bunun cewvabını ver...daha geçen sene şansal büyüka -ki kendisi lig tv genel yayın yönetmenidir- birçok şeyi seyirciden gizliyoruz demedi mi...ayrıca da allta diyorsun ki 3-5 kişinin yaptığını trabzon seyircisine mal ettiler...üstte de mehmet yıldız yalan söyledi işte sivasspor bu kadar aciz bir takım diyorsun...kendinle çelişiyorsun...

2-)80 dakika alkışlayanlarla 3 puan cepteyken 30 saniye kala sahaya inen taraftar aynı taraftar değildir herhalde bi düşün.3-5 kişi diyorsun...

3-) ben aymanın böyle hunharca girdiğine hiç şahit olmadım ki kendisi 7 yıldır türkiyede oynar.buna halk arasında çift dalmak diyoruz ve cezası kırmızı karttır...tribüne davetiye çıkaranlar sadece sivassporlu futbolcular değildir...loütfen hatayı herkes biraz da kendisinde arasın... sen kendine 30 saniye daha hakim olma 3 puandan et takımı en az 5 maçlık hsılattan mahrum bırak kulübü,seyirciyi takıma hasret bırak sonra da sivassporlular kışkırttı...yok öyle bi dünya.30 saniye daha sabredilmeyecek hiçbir kışkırtma bilmiyorum ben...

4-) hakem yanlış karar verirmiş o zaman...çıkıp devam etseydi türk futbolunun çöktüğü yer olurdu orası.seyirci girip futbolcu tartaklıycak ve hiçbirşey olmamış gibi devam edilecek..bu kadar iyimser olmayın allah aşkına lütfen...

5-) kimsenin olayları trabzon seyircisine mal ettiğine şahit olmadım henüz...ben hala diyorum 3-5 kendini bilmez serseri diye...

6-) iyi yolculuklar...