Forum kurallarından bir madde;

*Konudan Saparak Kişisel Tartışmalara Giremezsiniz...

Bu maddeye uymayıp konuyu baltalayanlara gerekli cezalar uygulanmıştır.

"Transfer Parası Nereden Geliyor?" diye tartışmanın içine girilirse az önce gördüğümüz gibi sonsuz döngünün içine dahil oluruz. Sonuçta Galatasaray Kulübünün açıklaması "Sponsorlar Aracılığıyla Yapıyoruz." dur. Daha fazla da bilgi verilmemiştir. Bizim burada maddi durumu konuşmamız "Komplo Teorrilerinden" öteye gitmiyor. Konumuz "Transfer Haberleri" yani burada hangi oyuncu takıma gelirse yararlı olur? Futbolcuların + ları ve - leri üzerine konuşmamız gerekirken Gs'liler bir taraftan "Kıskanıyorsunuz." diye taş atıyor. Diğer takım taraftarları "Hayır kıskanmıyoruz." diye ÇOCUKÇA bir tartışma içine girmişsiniz. Bu foruma bu kalitede tartışma YAKIŞMIYOR.

Ayrıca önceki sayfada bir arkadaş "Galatasaraylı Moderatör" diye bana bir şeyler yazmış. Moderatör nedir? Amacından sapan Konuları, Forum Kurallarını İhlal Eden Üyelere KURALLAR çerçevesinde gerekli yaptırımı yapmakla görevli bir insandır. Bu moderatörler seçilirken nelere dikkat edilir? FANATİK olmamasına, Her üyeye eşit mesafede yaklaşabilmesine, Güzel üslup kullanan ve diğer yöneticilik vasıflarını taşıyan insanlara ADMİN'lerimiz tarafında bir yetki verilir. Biz de Admin'lerimizin bizlere vermiş olduğu görevi LAYIKİYLE yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu görevi FANATİKÇE kullananlar zaten görevden alınıyor. Onun için bizler yorum yaparken fanatiklik yapmadna görüşlerimizi belirtiriz ama yaptığımız görevede FANATİKLİĞİ karıştırmayız. Benim Gs'li olmam gs'li arkadaşları AYRI bir kefeye koymam anlamına gelmiyor. Nitekim az önce bir gs li arkadaşa daha ceza verdim.

Sonuç itibariyle bu konu her gün kilitleniyor. Her gün Futbolun amacının bir eğlence olduğunu, Fanatiklik yapıp başkalarının kalbini kırmanın hiç hoş olmadığını, Amacımızın kendi takımımızı değil TÜRK FUTBOLUNU güçlendirmek olması gerektiğini yazıyoruz. Ama nafile. Gene AYNI TAS AYNI HAMAM. Sorununuz nedir bilmiyorum,anlayamıyorum? Buradaki yazılarınızla ne sizin takımınız büyük olur ne de diğer takımlar Küçük olur. Unutmayınki LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ. bırakın fanatikliği hafta sonları alın çekirdeğinizi oturun tv başına oynanan futboldan zevk almaya bakın.

Bundan sonra hala aynı davranışlara devam edip forumun kalitesini düşürenler OKUR GURUBUNA alınacaktır.