Bundesliga 4.Hafta
Evimizde Leverkusen ile karşılaştık.Baştan sona üstün bir oyun oynadığımız maçı Tinga ve Valdez'in golleriyle 2-1 kazandık..
Bundesliga 5.Hafta
Leverkusen galibiyetinden sonra Gladbach ile Borussia-Park'ta karşılaştık.Zor bir maçın geçeceğini düşünüyorduk ama maçı zorlanmadan çok rahat kazandık..
Bundesliga 6.Hafta
Iduna Park'taki rakibimiz Nürnberg'di.Maçta Farfan şov vardı.Farfan 2 gol attığı karşılaşmanın yıldızı oldu..
UEFA Kupası Gruplara Yükselme Maçları
UEFA Gruplarına kalmak için son engel olan Randers'i toplamda 5-0 ile rahat geçip UEFA'da gruplara kaldık.UEFA Gruplarında ise dişli bir gruba düştük ama bu gruptan çıkacağımıza eminim..
Ligde dolu dizgin gidiyoruz.Avrupa'da da ilk aşamayı geçtik ve gruplara kaldık.Şimdilik herşey yolunda gidiyor ve taraftarımız çok mutlu..
Bu arada yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.Ertuğrul o kadar yazdın ama içlerinden bi tek Sidibe kabul etti teklifimiZigic 20 milyon avro öneriyorum gelmiyor adam.Dahada fazla çıkamazdım zate ayrıca Sidibe'nin nesi var
Adam çıkıyor topunu oynuyor misler gibi..
![]()

Zigic 20 milyon avro öneriyorum gelmiyor adam.Dahada fazla çıkamazdım zate ayrıca Sidibe'nin nesi var
Alıntılı Yanıtla