Sayfa 27 / 134 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

L'Equipe yazdı: Ribery'i Galatasaray'a getiren John Bico şimdi Grafite için devrede...
    14.08.2007

Önce FANATİK yazdı, sonra...
    Galatasaray Yönetimi’nin çok gizli planını ele geçirmiş ve geçtiğimiz hafta sizlere duyurmuştuk: Bir değil iki forvet alınacak... Arouna Kone için artık saatleri sayan Sarı-Kırmızılılar’ın getirmeyi planladığı ikinci ismi de açıklamıştık: Grafite... FANATİK’in haberine, Fransa’nın saygın gazetesi L’Equipe de katıldı. Gazetede dün çıkan haberlere göre Cim Bom-Grafite flörtünde son durum şu:

Adım adım transfer gelişmeleri
    Türk ekibi, Grafite için Le Mans’a 2. teklifini de yaptı. Galatasaray; 28 yaşındaki, 1.89 boyundaki Brezilyalı için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Son sözü, Le Mans ile birlikte geçen sezonu 34 maç-12 golle tamamlayan Grafite söyleyecek. Ribery’yi İstanbul’a gitmeye ikna eden John Bico’nun Galatasaray için çalışması da şüphesiz Türkler’in bir avantajı.

Quote Originally Posted by ulucangs View Post
    beyler vodafonela anlasırsak alvesde gelıyomus

Vodefone ye guvenmeyin juninho yu da o getiriodu Gs-Fb macindaki
    Olaylardan dolayi sponsor olmaktan vazgecti!!!

milan sistemıyle oynayacagımızı soledıgımde benı hayalparetslıkle suclayanlar olmustu
    ii bir sistem ancak bence takvıye yapılmalı orta sahaya
    ayhanın yerıne daha guclu bır oyuncu oynamalı

Quote Originally Posted by ulucangs View Post
    L'Equipe yazdı: Ribery'i Galatasaray'a getiren John Bico şimdi Grafite için devrede...
    14.08.2007

Önce FANATİK yazdı, sonra...
    Galatasaray Yönetimi’nin çok gizli planını ele geçirmiş ve geçtiğimiz hafta sizlere duyurmuştuk: Bir değil iki forvet alınacak... Arouna Kone için artık saatleri sayan Sarı-Kırmızılılar’ın getirmeyi planladığı ikinci ismi de açıklamıştık: Grafite... FANATİK’in haberine, Fransa’nın saygın gazetesi L’Equipe de katıldı. Gazetede dün çıkan haberlere göre Cim Bom-Grafite flörtünde son durum şu:

Adım adım transfer gelişmeleri
    Türk ekibi, Grafite için Le Mans’a 2. teklifini de yaptı. Galatasaray; 28 yaşındaki, 1.89 boyundaki Brezilyalı için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Son sözü, Le Mans ile birlikte geçen sezonu 34 maç-12 golle tamamlayan Grafite söyleyecek. Ribery’yi İstanbul’a gitmeye ikna eden John Bico’nun Galatasaray için çalışması da şüphesiz Türkler’in bir avantajı.
    grafıte de gelirse süper olur ama bakıcaz

Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;

Beyler haberler çok da iyi değil... Transferin zora girdiği söyleniyor. Ama kesinleşmiş bir şey yok...

şevkinizi kırmak istemem ama durum bu

of be ya moralim bozuldu şimdi

Bence 2 yabancı forvet bitirilip, ikisi birden açıklanarak şov yapılacak. "Kone ve Postiga Galatasaray'da" gibi bir başlıkla resmi siteden ve televizyondan duyurulabilirler, belki de bunu planlıyorlar.

Zannetmem COk uzadi bu is Karsiyaka macina yetisecek diolardi nerelere geldik Bide Getirecegimiz admalar 2 gunde gelecek admalar deil diolar 2 gun olsa iii 3 hafta dir Kone postiga Pauleta icin ugrasiolar birini bile bitiremediler daha inss Bu seneki transfer basarisi lincoln ve linderoth la kalmaz !!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birde Moralinizi Bozmak istemem ama beni Hollanda da yasayan arkadasim war Hollanda Basininda Nasil biziim appiah olayi gibi Schalke bastiriodu fb geri ceviriodu ama appiah gizli gorusuodu Bu olayda da Psv tmm diomus paso kone de ayrilmak istemiorum diomus bizdeki gibi son teklif cazip mis Kone Hayir diyemice teklif vermisler demiolarmis !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bence 2 yabancı forvet bitirilip, ikisi birden açıklanarak şov yapılacak. "Kone ve Postiga Galatasaray'da" gibi bir başlıkla resmi siteden ve televizyondan duyurulabilirler, belki de bunu planlıyorlar.
    Aynen katılıyorum.........Bence iki forveti alıp gelecekler.Belkide postiga ile anlastılar oda bekletiliyor....2forveti alıp yurt dısı seferini bitircekler bence..

Hollanda basınında 5 gazeteye baktım hepside Osn Söz kone de diyorlar..

Insallah dediginiz gibi olur ama hic inanasim gelmio :S:S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

lig tv nin haberine göre dün gece yarısı adnan polat teklif yapmış kone akşama kadar düşünücekmiş

Gelsn Kone onu kral gibi yaşatirız bunu anlamıo mu

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    lig tv nin haberine göre dün gece yarısı adnan polat teklif yapmış kone akşama kadar düşünücekmiş
    işte cevabını bu gece saat 00.00 da civarlarında vermesı gerekır.birde o saatlerde sızce acıklarlar mı.resmi siteye koyarlar mı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Son dakika..

Kone bu akşam a kadar olumlu yada olumsuz bir cevap vereceğini söylemiş bizim yöneticelere.

Lig radyo : Pınar

Galatasaray'ın Kone transferi için PSV G.Saray yöneticilerinden daha çok bastırıyor.. Zorla güzellik olmaz derler ama PSV Kone'yi iknaya çılışıyor. PSV ye verileceği iddia edelin REKOR BONSERVİS BEDELİ.. PSV'nin iştahını kabartmış durumda.. İŞTE G.SARAY'IN PSV İLE ANLAŞTIĞI BONSERVİS BEDELİ...
    G.Saray Kone için PSV ile tam 14 milyon euro karşılığı anlaştı.. Bu rakamı bir an önce kasalarına atmak isteyen Hollanda kulübünün G.Saray'dan çok Kone'yi ikna etmeye çalıştığı gelen bilgiler arasında

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Haydaa!
    Sımdıde Psv Araya Girdi DeniLio
    İşLer Amma Karısık
    Ama Artık Sıktı Buqun Geceye Kdr BeLLi Olur
    Yarında OlumLu Yada Olumsuz Bı Haber VerıLır BızLere

Galatasaray'ın Hırvat futbolcusu Stephan Tomas, Rusya'nın Rubin Kazan takımınyla resmi sözleşmeyi yaptı ve kendisini 3 yıllığına Rubin Kazan'a bağlayacak resmi sözleşmeye imzayı attı.

kazanın resmi sitesindede mevcut

http://www.rubin-kazan.ru/

akşama kadar haber verirler ya Veee Koné Cimbom'da diıu yada cok urastık olmadı saglık olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Atakan kardes yazıyı iyi oku

Psv bize gelsin diye yardım ediyormusÇünkü cok iyi para vermısız psv ye anladın

Psv bile bize gelsinde diye ikna ediyor.......Bu adam gelsin 2 sene sonra 30 a satarız

Kone daha 23-24 yaşında alırsak gerçekten büyük iş başarmış oluruz inşallah EVET der..
    Emrah abinin dediği gibi ilerki yıllarda çok paraya satabiliriz...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Türkiyenin en büyük trnasferi olur

Hemde Porto Gibi ilerde satarız:9

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Atakan kardes yazıyı iyi oku

Psv bize gelsin diye yardım ediyormusÇünkü cok iyi para vermısız psv ye anladın

Psv bile bize gelsinde diye ikna ediyor.......Bu adam gelsin 2 sene sonra 30 a satarız

Ben Ztn O AnLamda Araya Girmiş Ddm Emrah
    Son YuzyıLın Turkıye Icın En İi TransferLerini Yapmıs Oluruz Kone'de GeLirse

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Off çok merak ediyorum ne oldu diye? Takip edebileciğimiz güvenilir bir kaynak var mı?

Dün doğum günümdü. 28 bitti, 29'a girdim. Futboldan anlamaya başladıgımdan tarihten beri hiç bir takımının yonetiminin bu kadar uzun sure ve bu kadar çok çalısırak transfer için ugrastıgını gormedım.

Yonetim tarihi bir çalışma yaptı ve aynı anda 8 tane cok yerinde tarnsfer yaptı.ilk 11 de 6 adam oynadı ilk hafta. Serkan ve Bouizid yedek bekledı.

Aynı transfer donemınde bu kadar fazla , ünlü, güclu adamı alan baska bi takım yok. Volkan, Linderoth, servet, lincoln, Orkun, barış....

Hala da deli gibi çalısıo yonetim. Benim tahminim bu gece haberlerinde herseyın netleseceği. Ben beklentilerin ötesinde bazı gelişmeler yasanacagını tahmın edıyorum tecrubeme dayanarak.

Sabırla bekleyelım....

akşamı beklıcez abi mecbur kaynak yok gibi şuan

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Dün doğum günümdü. 28 bitti, 29'a girdim. Futboldan anlamaya başladıgımdan tarihten beri hiç bir takımının yonetiminin bu kadar uzun sure ve bu kadar çok çalısırak transfer için ugrastıgını gormedım.

Yonetim tarihi bir çalışma yaptı ve aynı anda 8 tane cok yerinde tarnsfer yaptı.ilk 11 de 6 adam oynadı ilk hafta. Serkan ve Bouizid yedek bekledı.

Aynı transfer donemınde bu kadar fazla , ünlü, güclu adamı alan baska bi takım yok. Volkan, Linderoth, servet, lincoln, Orkun, barış....

Hala da deli gibi çalısıo yonetim. Benim tahminim bu gece haberlerinde herseyın netleseceği. Ben beklentilerin ötesinde bazı gelişmeler yasanacagını tahmın edıyorum tecrubeme dayanarak.

Sabırla bekleyelım....
    beklentılerın ötesınde derken yanı gelmıcekmı sana gore

Yöneticiler Koné'nin ailesiyle görüşüyorlarmış. Yarın kesin cevabını verecekmiş Koné.
    Ayrıca A.Polat son aşamaya gelindiğini belirtti.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Yöneticiler Koné'nin ailesiyle görüşüyorlarmış. Yarın kesin cevabını verecekmiş Koné.
    Ayrıca A.Polat son aşamaya gelindiğini belirtti.
    Kaynak nedir??

Yurticinden bir oyuncu ile ilgilendigimiz soyleniyor bilgisi olan var mi?Surekli sag bek alincak diyor ama hic isim yok ortada?

Bence Türkiye de Galatasaray a layık tek sağ bek Mehmet Topuz... Ama Kayseri inat ediyo vermiyo..

Mesaj Yetkileri