Fatih ailesine düşünerek Fener'e gideceğini zannetmem..Gudjohnsen iyi transfer olur fb için..
Fatih ailesine düşünerek Fener'e gideceğini zannetmem..Gudjohnsen iyi transfer olur fb için..
abi hakkatten biz ligdeki maçlarımızda ç,ft deild tek ön libero oynamalıyız yani 4-1-2-1-2 sistemi ile yani belediye spora kasımpaşaya çift ön libero oynamaını bir manası yok ligde gs bjk ve ts deplasmanların bu sistemle oynamalıyız
Aynen kardeş 4-1-2-1-2 Fener'e en çok oturacak formasyon,her maçta işimize yarar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gudjohnsen Fener’e tutuldu!
BARCELONA’NIN satış listesine koyduğu golcü futbolcu, daha önce reddettiği Fenerbahçe’ye bu kez “aşk mektupları” yolluyor! West Ham United’ın kadrosuna katmak istediği İzlandalı oyuncu, Şampiyonlar Ligi arzusu nedeniyle sarı-lacivertli takıma daha sıcak.
Menajerleri aracılığıyla kulübe “Yeniden görüşelim” mesajları yollayan Gudjohnsen, şimdi çağrı bekliyor. Bu arada yıldız futbolcu golcülüğünün yanı sıra Chelsea’deyken kazandığı “10 numara oynama” özelliği nedeniyle de Alex’in sakatlığıyla boğuşan Fenerbahçe için “bir taşla iki kuş vurma” transferi olabilir.
Gudjohnse haberinin kaynağı Fotospor.Zaten tarzları belli ediyo kendilerini.Gudjohnse Fenere tutuldu,Aşk Mektupları falan Fotospor farkı
![]()
Eğer Gudjohnse gelirse nefis olur uçur Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde iyi derece yaparız.
Gelirse iyi olur ama bakalım bizim yönetim forvet transferi düşünüyor mu?Zico inatla oyuncu istemiyor.Hem daha kontenjan sorunu da çözülemedi...
Sampiyonlar Ligine kaldiniz mi ki iyi derece yapacaksiniz?
Zico basta oldugu sürece ve bu kafasini degistirmedigi sürece Fb Avrupa da basarili olamaz.
Ayrica Gudjonhsen cok vasat bir isim,faydasindan cok zarari dokunur Fbye.Yanlis bir transfer olur kanimca.Kaldi ki Zico Devid`i göndermiyor,forvet istemiyorum diyor.
Deivid gitmesi lazım...Yoksa zico onu hep yanlıs yerde oynatacak..
hatirlarsaniz dun gudjhonsen carew le ilgillinhabari vermisdim ve haberler cok yakin olup fb .org bunlari yalanlamayincada acaba olabilirmi demistimbugun baktim gudjhonsen yalanlanmis ama su yinedikkatimi cekti sezon basindan beri haberi cikmasina ragmen carew haberleri hic yalanlanmamis
bence biri fb mize gelcekse o da carewdir
![]()
ya adamlar durmadan yalanlama mi yapicak bi suru gazete var hepsi fenere adam getiriyo bence artik yonetimde yalanlamaktan bikti
iyi ama sen gider x sitesindeki felan haberi yalanlayip onun hemen yanindaki haberi yalanlamassan insan suphelenir haksizmiyim ustelik haber bagriyo carew haber beklio diye hemde carewin adi dun cikmadi transfer donemi acildigindan beri yaziyo gurcan bilgic de soledI iilgileiyolarmis ama aston villa birakmiomus yonetimdeki bazi kisilerden duyymus arkadaslari galiba anliycagin carewin gelcegine inanmamiz icin bircok sebeb var ayrica bence tam fenerbahcemizin aradigi santrofor tipi yaniCAREW COME TO FENERBAHCE
http://www.youtube.com/watch?v=OPnlwxhJW2U
Yanlışın var Carew'de yalanlandı... Hem Carew Aston Villa'ya gideli 1 sene olmadı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte yalanlamalar...
ONİKİNCİ ADAM - SON 3 AS
"Fener'de yönetim, Carew veya Olivera ısrarında. Zico ise Ronaldo diyor" diyen gazete artık transfer haberlerini bitirdiğini bugün "SON 3 AS" olarak ifade etmektedir. Kulübümüz 3 oyuncuyla da ilgilenmemektedir. Dileriz transfer haberlerine adı geçen gazete SON noktayı böylece koymuş olur.
AKŞAM - CAREW SIRADA
Alex'in menajeri Juan Figer'in Carew için görevlendirdiğini yazan gazete futbolcuya 3, kulübü Aston Villa'ya da 6 Milyon Euro bonservis ücreti verileceğini iddia etmiştir.
Ronaldo ve Carew'le ilgimiz yok
Bugün tarihli Güneş Gazetesi'nde kulübümüzün Milan'da yedek kalan Ronaldo'yu transfer etmek için banka teminatının bile hazır olduğu, Ronaldo'da bir kriz yaşanırsa alternatifinin bulunduğu ve Aston Villalı John Carew'e 3 milylon euro teklif edildiği yazılmaktadır. Bu haberlerin hiç biri doğru deıildir. Kulübümüz Ronaldo veya Carew'le ilgilenmemektedir.
Tekke ve Carew yalanı
Bugün tarihli Takvim Gazetesi'nde kulübümüzün Zenit'te forma giyen Fatih Tekke'yi ve federasyon'dan 6+2 kararı çıkarsa da John Carew'i transfer edeceği şeklinde bir haber yer almaktadır. Bu haberler de gerçek değildir.
Spor Kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Fenerbahce yönetimi Roberto Carlos`u 12 kez yalanmisti ve sonra onu transfer etti,basketbolda Serhat`i yalanlamislardi ve sonra onu da transfer ettiler.Simdi bu yalanlamalardan sonra bu futbolculardan birilerini alirlarsa kimsenin bu önemli hatta Fbnin en önemli sitesine güveni kalmaz,yönetime güveni kalmaz ki bu da cok kötü bir durumdur.Fenerbahce yönetiminin ne yapmak istedigini anlamis degilim ama bu tutumlarindan vazgecmeleri gerekiyor.
aslında fenerbahce spor kulübü yalanlama konusunda guiness rekorlar kıtabına gire bilridi![]()
Zico, "Almanya'da Beşiktaş ile yapılan Süper Kupa maçından sonra yöneticilerle yaptığınız görüşmede, yöneticilerin transfer teklifine "Hayır bu kadrom yeter" dediğiniz doğru mu?" şeklindeki soru üzerine, şunları söyledi: "Yönetim ve başkanımızla böyle bir konuşma geçti, ama transfer istememek değil. Fenerbahçe gibi bir takıma transfer istediğiniz zaman fark yaratacak bir futbolcu olmalı. Fenerbahçe'nin her zaman transfere açık olduğunu, elindekinden daha iyisini bulduğu zaman transfer yapabileceğini, Fenerbahçe'nin son güne kadar transfere kapalı olmadığını söylemiştim. Biz şu anda beklemedeyiz. Bize şampiyonluğu getiren oyuncular, elimizdeki oyunculardır. Ben inanıyorum ki elimizdeki futbolcular bize başarıları getirecek kaliteye sahipler."
Zico, "Yönetimden şu anda bir teklif var mı, yoksa sizin onlara verdiğiniz bir isim var mı?" sorusu üzerine de "Ben Fenerbahçe'nin teknik direktörüyüm. Transferleri ben yapmıyorum" dedi.
BEN BU KONUSMADAN YONETIMIN ZICO YA BAZI ISIMLER ONERDIGINI AMA ZICONUN BU ISIMLERI BEGENMEDIGINI ANLIYORUM SIZ![]()
Fatih Tekke Fener'de
Sarı-lacivertli yönetim uzun zamandır almak istediği Fatih Tekke ve kulübü Zenit ile kesin olarak anlaştı. Bu transfer Anderlecht maçı sonrası resmen açıklanacak.
Yine Fotomaç Farkı
F.Bahçe yine Türkiye'yi sallamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli yönetim, transfer haberciliğinin bir numarası FOTOMAÇ'ın 2 gündür Türkiye'ye duyurduğu Fatih Tekke operasyonunda mutlu sona ulaştı. Yabancı kontenjanı nedeniyle yabancı forvet alamayan F.Bahçe, Rusya'nın Zenit takımında mutsuz olduğunu her fırsatta belirten
Fatih Tekke için düğmeye bastı. F.Bahçeli iki yönetici Rusya'ya uçtu ve Tekke ile görüştü.
2 Yıllık İmza Atacak
Milli futbolcudan "Gelirim ama kulübümü ikna etmeniz gerekiyor" yanıtını alan F.Bahçeli yöneticiler, Zenit ile masaya oturdular. Yapılan uzun pazarlıklar sonucunda da bu transfer kesin olarak bitti. Sarı-lacivertliler, Zenit'e 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Anderlecht maçı sonrası 2 yıllık imza atacak olan Fatih ise senelik 2.5 milyon euro alacak. Rusya kanadında da bu transferin sonuçlandığı konuşuluyor.
Evet..Yine Fotomaç farkı...![]()
(/s)
Haberi az önce fotomac'in sitesinde okudum gülmekten öldüm
hergün ayni haberi yapiyorlar![]()
Fatih Tekke Fener'e..
2 gün sonra Cimbom kancayı taktı..
ertesi gün Fener de peşinde
3 gün sonra Fatih Tekke yine Fenerde..
........
......
.....
...
..
.
Takımlarımız fotomaç'ın transferiyle avrupanın en büyük 3 takımı olurduFenerbahçe'nin forvete ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum İlhan, Kezman, Kazım, Semih ve Deivid yeni bi forvetin gelmesi takımda sorun yaratabilir bence Fenerbahçe gençlerine güvenmeli gençlerine güvenir onlara yeteri kadar şans verirse ileride faydasını görecektir.
tamam haber yalan olabilir ama dogruysa ve fatih tekke fenerbahcemize gelirse bence mukemmel olur adam 34 gol atmisti da gol ****i olmustu ya 34 gol ne demek ayrica takvim fotomac millyet sabah vs... gazetelerinde nerdeyse olay bitti turu haberler var ama daha yalanlama yok bence harika olur sizce![]()
Bencede Fatih alındı. Çünkü her yerde yazıyor yazılmadık yer kalmadı..![]()
Kone'nin Postiga'nın bittiğide çoğu yerde yazdı ama bi türlü göremedik yani basına güven olmaz. Zenit başkanı 7.5 M € getiren Fatihi alı diye açıklama yapmış.