Aygün,bu aygünü destekliyene bir hamburger kampanyasi devam ediyormu![]()
Andriy (Arsenal)
Tr.Captain ( Liverpool )
Murat Özdemir (Chelsea)
Ayg.22( Manchester United )
Aygün,bu aygünü destekliyene bir hamburger kampanyasi devam ediyormu![]()
Merakla Bekliyorum Sonuçları Aygün Nasıl Yenilmiş GörelimBu Arada Murat Abi Niye Sewssiz
D
Dk 90'da gol yersen herşeye şans dersin..
Yetti artık Aygün..Nasıl yenemessin ne biçim menajersin sen
![]()
FA Kup Sonuçları
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Finli adam atmis Liverpool'un gölünü
C.Ronaldo harika transfer...
Sağda Ronaldo Solda Robben üff bu ne kadro böyle rüya kadro oldu resmen..Bu takımda kavga çıkar
Aygün kapti parayi
Gelsin paralar.Birkaç oyuncudan daha para kazanıp Adriano,KaKa ve sürpriz isimi almaya çalışacağız..
Bu transferle gündem değişmiş olmasın. Aygün Anfield Road'a gömüldü bunu tekrar hatırlatalım.![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ronaldo yerine kim gelicek acaba.İnsAllah Ronaldo kadar iyi bir oyuncu gelir Aygün yoksa![]()
Şans be abi.Ronaldo'dan iyisi gelecek..
Drogba Yolcu
Gazetemezin 1 nuamralı muhabiri Mertcan Dönmez inanılmaz bir iş başardı!!!!
Chelsea kulübün'ün masörü ile bir görüşme yapan Mertcan Dönmez,Drogba'nın kesinlikle Chelsea'den ayrılacagını öğrendi.Bu haberi hemen ajansımıza telefonla bildiren Mertcan!a yaptıgı büyük habercilikten dolayı teşekkür ederiz.
Bir kez daha söylüyoruz Drogba Chelsea'den ayrılıcak gidiceği takım ise büyük ihtimalle ManU.
İngiltere nin en hızlı spor muhabiri Mertcan..![]()
Arsenal'de Stoper Arayışı!!!
İngiltere'nin en hızlı muhabiri Mertcan Dönmez,Arsenal menajeri Emre Sürücü ile telefonda yaptıgı görüşmede Arsenal'in stoper arayısında oldugunu öğrendi.
Bu stoperin ise Ricardo Carvalho olabileceği gelen diğer haberler arasında.
Güvenili kaynaklardan aldigim haberlere göre...........
Messi yakinda ManU ucuracak!!
Aygünü destekle, bir hamburger al kampanyasina sponsor Bulan Aygün, sponsorlardan cikar parayla Messi'yi getirecek.
Bu arada Messinin yakin arkadasi sayin Maradona, Aygünü cok sevdigini söyledi, cünkü 1 haftadan beri Aygün Maradona ile hamburger yiyolar![]()
![]()
Aygünü destekle, bir hamburger al kampanyasina sponsor Bulan Aygün, sponsorlardan cikar parayla Messi'yi getirecek.
Bu arada Messinin yakin arkadasi sayin Maradona, Aygünü cok sevdigini söyledi, cünkü 1 haftadan beri Aygün Maradona ile hamburger yiyolar
Çok güldüm yahu slogan süper ztn... Messi transferi harika olur... Umarım alır Aygün Messi yi..
Van Persie ve Jaoquini al ikisinin parası Ronaldo kadar etmez
AAARRREEE YOUUUU REAAADYYYY?
Geri sayim basladi. sayin Aygün yildiz oyuncu alacagiz diyor.
Listenin basinda Chelsea'nin süper yildizi Didier Drogba bulunuyor.
Drogba icin 45M teklif götürülmüs. Aygün C.Ronaldodan gelen 110m para ve ADBHSO- kampanyadan gelen paralarla ManU costuracak oyuncular alacakmis
Rooney Chelsea'de !!!
Chelsea patlatmasını Rooney ile yaptı. Chelsea Rooney karşılığında ManUtd.'a Drogba + para verdi. Parasını açıklamama kararı almışlardır. Bu transferi ilk kez GHA olarak açıklıyoruz. Rooney geçen sezon tam anlamıyla coşmuştu ve Chelsea'nin gözüne girmişti.
Aygün Messi'yi alamaz.
Valencia'nin Üclüsü ManU'dami!!!
Aygünün transfer listesini ele gecirdim. Bu listede bu oyuncular vardi.
Jo**uín Sánchez Rodríguez
Varan 2.
Vicente Rodríguez
Varan 3?
David Silva
Aygün bu üclüge tam 60M teklif gönderecekmis
Noluyo olm ? Messi kim ? Vicente kim bunlar kim ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Medyada çıkan haberlerin bazıları doğru.Fakat biz listemizi açıkladık.Sol tarafa Ronaldo yerine bir isim alınacak ama bu Messi değil.Forvet hattı baştan sona yenilenecek.Defansa bir futbolcu alınacak.Ve bir yıldız oyuncu daha alınacak.
Rooney seçimi süper...
YILIN TAKASI
![]()
![]()
Chelsea takımı ManU'yla yılın takası diyebileceğimiz bir transferde büyük ölçüde anlaştı.Chelsea takımı Rooney için Drogba + 45 Mn Trilyon para ödeyecek.Transferin kesinleşmesi çok az kaldı..
Drogba ManU ya gidicek dedim inanmadı kimse.Bana inanmayan herkesi kınıyorum.