-
14.Ağustos.2006, 05:57
Kadro bayağı ofansif gözüküyor..
Maalesef Rico yok ama Ricardinho oynasa Delgado olmazdı herhalde..Delgado oynasın daha iyi bu maçta..Bobo'nun oynaması iyi.
Eğer kanatlar çalışırsa Marcio'dan gol bekliyorum,çalışmassa ama oyunu rakip yarı alana yıkabilirsek ki pek sanmıyorum açıkçası yine gol bekliyorum.Ama hücuma çıkmakta zorlanırsak umutlar Bobo'ya kalır,birde Delgado tabi.Kanatların da çalışacağını pek sanmıyorum.Serdar Özkan pek orta yapabilen bir adam değil izlediğim kadarıyla,Serdar Kurtuluş'tan umutluyum.Yine sol da Tello'nun da olmaması Üzülmez ve Akın ile iyi orta biraz zor gözüküyor.Kadro hakkında son olarak umarım Gökhan Zan bu maçta biraz daha formda olur.Yoksa o defanstan rakibin orta alanına atılacak toplar da biraz sıkıntı yaşayabiliriz çünkü rakip ciddi.Zurich'i fazla izlemedim açıkçası ama İsviçre'nin başa güreşen takımlarından biri olduğuna göre iyi bir takım olduğu kesindir.Hatırlarsanız son Dünya Kupasına İsviçre Milli Takımı bizim Milli Takımımızı eleyerek gitmişti.Zurich işte bu ülkenin liginde son iki senedir şampiyon oluyor.Bu senede 5 maçta 10 puanla lider durumda.Touluse'a giden golcüsü Santos'un yerini Yassine Chikhaoui ile doldurmuş gibi gözüküyorlar,aldığım duyumlar bu oyuncunun Santos'u pek aratmadığı yönünde...Yeni hocaları Bernard Challandes hakkında pek bilgi bulamadım.Rakip pek kek takım değil yani,bu şartlarda alınacak bir beraberlik hatta atılacak bir gol bile çok önemli bence!
Hakem Mike Riley ise çok uyuz bir hakem,futbolculara nutuk atmayı sever,Koray inşallah hakemlerle konuşma huyundan vazgeçer en azından bu maçlık yada İbo delirirse o zaman fena.Hakeme pek olumlu bakmıyorum açıkçası,umarım bize patlamaz herif...
Mesaj Yetkileri