Zico, "Almanya'da Beşiktaş ile yapılan Süper Kupa maçından sonra yöneticilerle yaptığınız görüşmede, yöneticilerin transfer teklifine "Hayır bu kadrom yeter" dediğiniz doğru mu?" şeklindeki soru üzerine, şunları söyledi: "Yönetim ve başkanımızla böyle bir konuşma geçti, ama transfer istememek değil. Fenerbahçe gibi bir takıma transfer istediğiniz zaman fark yaratacak bir futbolcu olmalı. Fenerbahçe'nin her zaman transfere açık olduğunu, elindekinden daha iyisini bulduğu zaman transfer yapabileceğini, Fenerbahçe'nin son güne kadar transfere kapalı olmadığını söylemiştim. Biz şu anda beklemedeyiz. Bize şampiyonluğu getiren oyuncular, elimizdeki oyunculardır. Ben inanıyorum ki elimizdeki futbolcular bize başarıları getirecek kaliteye sahipler."
Zico, "Yönetimden şu anda bir teklif var mı, yoksa sizin onlara verdiğiniz bir isim var mı?" sorusu üzerine de "Ben Fenerbahçe'nin teknik direktörüyüm. Transferleri ben yapmıyorum" dedi.
BEN BU KONUSMADAN YONETIMIN ZICO YA BAZI ISIMLER ONERDIGINI AMA ZICONUN BU ISIMLERI BEGENMEDIGINI ANLIYORUM SIZ