veeeee genc yildiz CURTIS DAVIES 15 TRILYONA ALINDI.LUGANONUN YERINE TRANSFER EDILEN DAVIES FENERLE KUPALARI KALDIRACAGINI SOYLEDI.DAVIES SIR BURAKLA EVERTONLADA beraberdik TEKLIF GELINCE HEMEN KABUL ETTM DEDI
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by poggerpohl View Post
kezman'ı bırakma.
appiah'ı yollayıp yerine guarin ya da omar espraza'yı alabilirsin.
lugano ve edu'yu gönderip yerine MICAH RICHARDS ve M. SCHMOLLER'i alabilirsin.
alex'i gönderip yerine cardenas, guardado, nizamettin çalışkan ya da hugo viana'yı alabilirsin.
tuncay'ı tutabilirsen tut. tutamazsan guardado'yu kesin al.
kezman'ı ilk bikaç sene oynat sonra onun yerine lebohang mokoena'yı almanı öneririm.
ayrıca ibrahim akın da süper. onu kaçırma.

2007-2014 yılları arasında oynadığım fb kariyerine dayanarak bu tavsiyeleri yupıyorum. dikkate alırsan sen de kazanırsın.

EYVALLAH kardes ama kezmani begenmiyorum 16 trilyona porstmuta sattim.tuncaylada sozlesme imzaladim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[IMG]http://www.resim-yukle.com/thumbs/598432AEWBBW7CAMHA2VSCAB2GCQRCA0N0OV1CA228DAWCAHRX 5OGCAXGUU6JCA1OV3ASCA0YGMK3CAFVJU7PCAWPFN50CAM17AU ECAUBYWIWC**81XYYCA14121DCA41UPEICAT03Q9VCAFJWBGMC ADMIZ3VCA3IGH6R.jpg[/IMG]

veeee JO SARI KANARYADA..............18 YASINDAKI YILDIZ BASARILI OLMAK ICIN GELDIM DEDI
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[IMG]http://www.resim-yukle.com/thumbs/513617A523WNLCATW0NHHCAWQ6VFVCAT54WXWC**OM3JTCAYTD 612CAI8C3VFCADFCAVJCAUYHIS9CAP5NC7GCAVYZPQSCANIWKY ACA94U99ECAL33EO5CAUH8XA8CAUWEQWNCAL7L1E2CAVC7QBFC ADC7UENCAGT1OW6.jpg[/IMG]

VE JOHN CAREWW DE SARI KANARYAYA KATILDI.........

JOyla iyi bi ikili olacakalrini soyleyen carew hava toplarinda bizden korksunlar diye yorum yapan yildiz futbolcu bjk golum var demektende kacinmadi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

iste transferler......

daha transfer bitmedi bir 10 numara arayisinda olan burak aramada.ve gokham unallida almak isttiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beyler alexin yerinde oynayacak oneri oyuncualriniz varmi......

daniel carvalhoyla anlastim.beklemede suan transfer
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
lugano========12trilyona tot hotspur
alex==========13trilyona tot hotspur
kezman========17trilyona portsmuth
deivid=========1trilyona santos