Sayfa 1 / 15 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 426 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Anderlecht | Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme 1.Maç

“Öncelikli hedef Şampiyonlar Ligi”

Teknik Direktör Zico, FIFA'nın resmi internet sitesinin Fransızca ve İspanyolca versiyonunda bugün yayınlanan röportajında Türkiye'de çalışmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Türkiye'de futbol tutkusunu rahatça yaşayabildiğini ifade eden Zico, takımımızın altyapı tesislerinin mükemmel olduğunu belirtti. Brezilyalı teknik adam, bu seneki birinci hedefin Şampiyonlar Ligi'nde başarı olduğunu kaydetti.
    İnternet sitesinde yayınlanan röportajda yeni sezon için öncelikli amacın Şampiyonlar Ligi'nde olabildiğince yükselebilmek olduğunun altını çizen Zico, "Kulüp bu konuyla ilgili olarak büyük bir efor sarfetti. Her mevkide kadromuz güçlendirildi. Bu da bana, bütün futbolcularıma yeni şanslar verme fırsatı yarattı. Ulusal ligde işimizin hiç de kolay olmayacağının bilincindeyiz. Zira Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor da kadrolarını güçlendirdiler. Sonuç itibariyle kulübümüzün bize duyduğu güvenin farkındayız ve bize güvenenlerin yüzünü kara çıkarmamak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.
    Japonya'da çalıştırdığı Kashima Antlers takımıyla Fenerbahçe arasında bir kıyaslama yapan Brezilyalı teknik adam, Fenerbahçemizin Kashima'ya göre en önemli farkının, mükemmel altyapı tesislerine sahip olması olduğunu vurguladı. "Böylece ben de başka şeyleri düşünmeden futbolcularımla normal şekilde çalışabiliyorum" diyen Zico, Japonya'da teknik direktörlük mesleğini keşfettiğini belirterek, "Buradaysa, futbol tutkumu sonuna kadar yaşayabiliyorum" diye konuştu.
    Türkçe'nin çok zor bir dil olduğunu vurgulayan Zico, bu nedenle antrenmanlarda sürekli tercümanıyla çalıştığını belirterek, "Tercümanla olan ilişkim çok önemli. Çünkü o, felsefemi, motivasyon düzeyimi ve fikirlerimi, benim heyecanımı aynen taşıyacak şekilde ekibin tamamına yansıtabilmeli. Böylece bir bakıma, futbolcularla aynı dili konuşmuş olmalıyız" dedi.
    Çok sakin bir çalıştırıcı olduğuna ilişkin yorumlara da değinen Zico, uzun bir futbolculuk kariyerine sahip ve birçok başka teknik direktörle çalışmış olmasının kendisine avantaj sağladığını ifade ederek, "Bu sayede, birlikte çalıştığım futbolcuların beklentilerine cevap verebiliyorum. Eğer bir şeyleri beraberce başarmak istiyorsak, futbolcularla aramızda bir güven ilişkisinin kurulmuş olması gerekir. Onlara her zaman, ayıracak vaktim var. Ancak, her ne kadar futbolcularla çok yumuşak bir ilişkim olduğu söylense de, yeri geldiğinde sorumluluklarımın bilincinde davranmaktan da çekinmem. Bir teknik adam olarak, son kararı alan hep ben olmalıyım ve bu karar da herkes için anlaşılır olmalı" şeklinde konuştu.
    Üzerinde baskı olduğunda bile durumu çok kolay idare edebildiğini öne süren Zico, özellikle de Japonya'da evinden işine giderken otomobille her gün 100 kilometre yol yaptığını belirterek, "Böylece sorunların çoğunu yolda çözmeyi öğrendim. Yalnızken, düşüncelerim çok açık oluyor. Çünkü kimse beni rahatsız etmemiş oluyor" dedi.
    Brezilya'da futbolcuların artık çok erken yaşlarda Avrupa'nın dev kulüplerine transfer olmasını olumlu görmediğini vurgulayan Arthur Zico, büyük kulüplerin kısa vadeli başarı arayışına girdiğini, oysa bunun çok genç Brezilyalı futbolcular tarafından karşılanacak bir şey olmadığını söyledi. Gençlerin ilk futbol tecrübelerini yeterince iyi şekilde yaşayamadan büyük kulüplere gitmesinden yakınan Zico, "Brezilya'da futbolun bugünkü durumunu iyi görmüyorum" şeklinde konuştu.
    Fenerbahçe'deki Brezilyalı futbolcuların tecrübeli isimler olduğuna dikkat çeken Zico, 20-35 yaş arası futbolcuların yabancı ülkelere gitmesinin normal olduğunu dile getirdi. "Brezilyalı herhangi yeni bir futbolcuyu daha transfer edecek olsanız, hangisini tercih edersiniz?" sorusunu "Kaka" şeklinde yanıtlayan Zico, Milanlı yıldızın oyunun her anında fark yaratabilecek kapasiteye sahip olduğunu belirtti.
    Futbolculuk dönemindeki en güzel anısının, Flamengo formasını giydiği yıllarda, takımının 1981 Libertadores Kupa Finali'nde Şili temsilcisi Cobreloa'yı 2-1 yendiği ve 2 golü de kendisinin attığı karşılaşma olduğunu söyleyen teknik adam, antrenör olaraksa 2004 yılında Japonya Milli Takımı'nı çalıştırırken Asya Kupası'nı kazanmalarını da unutamadığını belirtti.
    Zico, teknik direktör olarak idol ismininse, Brezilya milli takımının eski efsane hocalarından Tele Santana olduğunu dile getirdi. Santana'nın futbolcularla yaptığı konuşmalardan çok etkilendiğini kaydeden Zico, futbolun agresiflik içermeyen bir sanat olduğunu Santana'dan öğrendiğini, futbolun eğlenceli tarafını da bu sayede keşfettiğini belirtti.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Zico

Teknik Direktör Zico, FIFA'nın resmi internet sitesinin Fransızca ve İspanyolca versiyonunda bugün yayınlanan röportajında Türkiye'de çalışmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.
    Sen mutlusun ama biz değiliz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oynanacak olan Anderlecht maçları Zico'nun kaderini belirleyebilir daha doğrusu belirlemeli!

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Türk'lüğümden şüpheniz olmasın Neyse burda bunu tartışmayalım. Fenerbahçe'nin ŞL de başarılı olması zor daha doğrusu Zico ile zor UEFA'ya yanımıza gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FB eğer yabancı bir forvet alır ve Deivid i yollarsa tur bizim ama hala transfer olmazsa

Kezman a daha ne kadar dayabilicez bilmiom

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by ibob View Post
    FB eğer yabancı bir forvet alır ve Deivid i yollarsa tur bizim ama hala transfer olmazsa

Kezman a daha ne kadar dayabilicez bilmiom
    alamaz çünkü Kadrolar gönderildi.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Her Seneki TabLo OlabiLir

Anderletch Fenerden Kotu Bi Takım DeiL
    Başa Baş Geçer Gibi Her Sonuç OlabiLir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Defansif oynamalıyız Zico'nun 2 önlibero taktiği büyük maçlarda işe yarıyor önce gol yememeyi düşünmeliyiz.Gol atmak 2.planda olmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

2-1 veya 3-1 Anderletch alır gibi içime doğdu ama inşallah yanlış çıkar.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

ben bu macta kesinlikle serdar in degil volkan in kaleye gecmesini istiyorum cunku serdar hic bir yan topta cikmiyo kucagina geleni tutuyo kaleye volkan gecerse daha basarili olacagimizi dusunuyorum.maca gelince kadikoyde gol yemessek orda bir tane atarsak turu cok rahat geceriz

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İddaa bültenine baktım.Fenerbahçe'ye 1e 1.40 oran vermiş.Bu kadar saçmalık olmaz yahu.Böyle bir oran verilmesi için 2 takım arasında baya bir güç farkı olması lazım.Yine veriyorlar gazı.Fener'i favori gösteriyorlar.Bana göre tur ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Zico'lu Fener'in Avrupa karnesi

Fenerbahçe, Avrupa'da Zico yönetiminde 12 maça çıktı.. İşte karne...
    Fenerbahçe, teknik direktörü Zico yönetiminde çıktığı 12 Avrupa kupası maçında sadece 3 kez yenildi.

Takımını, kulübün 100. kuruluş yılında, ilk sezonunda Turkcell Süper Lig'de
    şampiyonluğa taşıyan Brezilyalı çalıştırıcı, sarı-lacivertli ekibin Avrupa
    arenasındaki genel başarı düzeyine göre iyi bir performans ortaya koydu.

Fenerbahçe'nin Zico yönetiminde çıktığı Avrupa kupası maçlarında aldığı sonuçlar şöyle:

Fenerbahçe-B36 Torshavn: 4-0 (Appiah, Tümer, Tuncay, Önder)

B36 Torshavn-Fenerbahçe: 0-5 (Tuncay, Mehmet, Can, Semih, Murat)

Dinamo Kiev-Fenerbahçe: 3-1 (Aurelio)

Fenerbahçe-Dinamo Kiev: 2-2 (Appiah, Kerim)

Fenerbahçe-FC Randers
    : 2-1 (R.Pedersen (K.K), Kezman)

FC Randers-Fenerbahçe: 0-3 (Deivid, Tuncay, Kezman)

Newcastle United-Fenerbahçe: 1-0

Fenerbahçe-Palermo: 3-0 (Appiah, Lugano, Tuncay)

Celta Vigo-Fenerbahçe: 1-0

Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt: 2-2 (Tuncay, Semih)

Fenerbahçe-AZ Alkmaar: 3-3 (Tümer ( 2 ), Tuncay)

AZ Alkmaar-Fenerbahçe: 2-2 (Tümer, Alex)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    alamaz çünkü Kadrolar gönderildi.
    O liste ön eleme için... Gruplar için ayrı liste olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

zor birmaçfb için

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Newcastle United-Fenerbahçe: 1-0

Celta Vigo-Fenerbahçe: 1-0
    Bu 2maçta hiç haketmemişti Fenerebahçe malbiyeti aslında...

Anderlecht maçında inş... A.Bilgin solda Deivid sağda oynamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Newcastle maçında galiba 82. dakikada karambolden yemiştik, Celta maçında da 78. dakikada frikikten yemiştik.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dur şimdi isteyince herşey yapılır sen inan bak herkes nasılda inanır,imkansız diyenler her zaman yanılır SONUNDA İYİLER MUTLAKA

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Serhat Akın'dan uyarı

Eski futbolcusu Serhat Akın'dan Fenerbahçe'ye Anderlecht uyarısı. Bonservisi halen Belçika ekibinde olan gurbetçi futbolcu, “Anderlecht, Belçika'nın en iyi ekibi. Müzesinde 5 Avrupa Kupası var. Sürekli hücum oynayan bir takım, özellikle forvete hattındaki Ahmed Hassan, Tchite, Mpenza ve Bousoufa'ya çok dikkat etmek gerek. Orta sahada oyuna çok iyi katkı yapan Jan Polak ve Van Damme bir de Biglia çok koşan futbolcular. Açık oynayan takımları özellikle deplasmanda hüsrana uğratıyorlar hızlı adamlarla. En zayıf yönü ise defansı. Anderlecht'in hazırlık maçında İspanyol ekibi Murcia'ya 6-0 yenilmesi sizi yanıltmasın çünkü o maçta Belçika temsilcisi genç bir kadroyla sahaya çıkmıştı. Fenerbahçe'nin rakibini ciddiye alması gerekir” dedi.

Fanatik
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

"Bu maçın ne anlam taşıdığını çok iyi biliyoruz"

Fenerbahçe nin kaptanı Alex ve Roberto Carlos, Samandıra Kamp tesisleri'nde bir araya gelerek Fenerbahçe Televizyonu'na Anderlecht maçıyla ilgili açıklamalar yaptı. Birlikte Kadıköy'de ilk maçlarına çıkacakları için heyecanlı olduklarını belirten yıldızlarımız, taraftarlarımızı takıma destek vermeye çağırdı.

Anderlecht maçının önemine dikkat çeken Alex de Souza, "Bizim için çok önemli bir maç. Biz futbolcular ve taraftarlarımız bu maçın ne anlam taşıdığını çok iyi biliyor. Taraftarlarımız bize bu maçta yardım edecek. Carlos'la birlikte Kadıköy'de oynayacağımız ilk maç olacak. Ben biliyorum ki taraftarımız maçta gerekli baskıyı yaparak bize destek verecek" dedi.
    Anderlecht'e karşı daha önce bir çok kez oynadığını dile getiren Roberto Carlos ise, "Zor maçlar olacak. İçeride oynayacağımız maçı gol yemeden bitirirsek bizim için çok iyi olur. Fenerbahçe formasıyla Avrupa kupalarında ilk maçıma çıkacağım için heyecanlıyım. Alex'le birlikte tecrübelerimizi genç oyunculara aktararak başarıları yakalayacağız. Umuyorum ki taraftarlarımız desteklerini bize verir. Çok yakışıklı bir kaptanımız var. O dünyanın en iyi milli takımının da kaptanlığını yapmış bir futbolcu" diye konuştu

avrupadaki temsilcilerimiz arasinda en zor kura cekenlerden biri feenrbahce herkes her nekadar kolay mac olarak gorsede ole kucumsnecek bir takim degil anderlent belcikanin en fazla sampiyon olan takimidir bu sezona ise cok iyi basladilar ilk iki maclarinida aldilar ve ozellikle ileri uc elemanlari cok kaliteli Allahtan frutos sakat oynamayacak ama tchita ve mpenza onu kesinlikle aratmayacaktir orta sahalari zaten ahmet hassan polak ve boussofa war onalrda gercekten iyi oyuncular en zayif yerleri ise defans eger gol yemezsek kezman ve devid bize turu getirebilr bu seneki fenerin en buyuk eksigi ise tuncay takimi atesleyecek oraadan oraya kosusturup takimi costurak biri artik yok alexin oynaayacak olmasi ise avantaj carlos artik bi firkkiten bi gol atsik artik o kadr parayi bosuna verdik dimi istanbuldaki macta kesinlikle fener gol yememeli sonucta anderlent 25000 kisilik stadinda gercekten cok iyi maclar cikartiyor .

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Deniz oynamassa tur garanti.

FB nin bu turu atlaması için Deivid ve Kezman ı çift forvet oynatması lazım Saraçoğlunda sadece.Eğerki bu olursa tur banko Fenerin.Anderlecht ise bu sene çok kan kaybetti.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

ben bisey sorucam belki yeri degil ama bjk nin de fenerin de maclari yarin biri 21 de digeri 21.15 de d smart bu maclari nasil vericek yeni bi kanal mi acicak yoksa birini sifresiz mi vericek bilen varsa cvplasin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Deniz oynamassa tur garanti.
    Deivid'i unutma..

Ne Deniz Ne Deivid takıma bağlı maç oyuncuya değil.Deniz Beşiktaş maçında maçın adamıydı Deivid de ilk yarıda kraldı neden bi daha yapamasın ki sorun takımda adamda değil zaten hiç bir takım 2 oyuncuya bağlı maç kazanmaz veya kaybetmez.Tabii bu oyuncular kendi kalesine boyuna gol atar ya da şike yapmıssa orası ayrı.

Belediye macindaki futbolun oynanmayacagi belli...Biraz daha toparlanmistir Fenerbahce...Zico cift forvetle oynamalidir diyecegim ama hangi ikili olabilir buna cevap veremem..Avrupada hedefler buyukse Fenerbahce nin forvete ihtiyaci var bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

En iyi berabere biter Fenerbahçe için, Anderlecht çok güçlü bir ekip...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

fb son maçtaki gibi oynarsa işi gerçekten zor...gönül ister fark atsın.ama bişiler yapılmalı...

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    ben bisey sorucam belki yeri degil ama bjk nin de fenerin de maclari yarin biri 21 de digeri 21.15 de d smart bu maclari nasil vericek yeni bi kanal mi acicak yoksa birini sifresiz mi vericek bilen varsa cvplasin
    Lig TV'de ligin son hafta maçlarında nasıl kanal 77'nin yanına 78 ve 80'i açıyorlar,d-smart'ta da öyle olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

D-Smart hazırlık maçlarında olduğu gibi yayınlayabilir mesela Beşiktaşın maçını D-Spor'da diğerini FBTV'de yayınlayabilir veya herhangi bi kanala aktarabilir.

Sayfa 1 / 15 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri