Adnan Sezgin sefere cikmis ins. eli bos donmez
Herkes CeLişkiLi AçıkLamaLar SoLuo.Kıme Inancamızıda Şaşırdık
Ama Kone Transferı Olmicak Bence GeLırse Surprız Olur Bu Dakkadan Sonra
Kone Yerıne Bı Adam GeLırse Buyuk HayaL KırıkLığı Yaşarım
HayaLLerım BasLamadan Bıter.
HeraLde 30 Ağustosa Kdr BekLicez Bızde Bu GidişLe
Kone gelmez.Çünkü İngiltere Ligi'nde oynamak istiyormuş.Afonso Alves gelir inşallah.
ben artık alvesle grafiteyı ıstıyom.bu satten sonra kone gelırse aklı hep dısarda olcak hemen lıg bıtsınde bende ıngıltereye gıdeyım dıycek.bence alvesle grafite gelsın.en azından alves gelsin
Galataray Avrupa'ya oyuncu satabilen bir kulüp olsaydı o zaman gelme ihtimali daha fazla olurdu.
So what?
Saike
Arkadaşlar Alvesde iş yok bizim alıp Avrupaya güzel rakama satabileceğimiz birini almamız lazım bence bu Nilmar olmalı..Grafiteyi hiç izlemedim birşey diyemeyeceğim
Afonso Alves diyorum Baska biresy demiyorum 10 milyon euro mu bonservisi Bence Kesinlikle Aldigi Paranin Hakkini verecek bi Adam Alin Su adami Guldurun Yuzumuzu
Şansa bak ya Kone gelmiyormuş. O kadar alışmıştım.
Kone'yi alsınlar başka kimseyi almasınlar.
Arkadaşlar ben demiştim kendinizi bu kadar alıştırmayın bu transfere.Olmazsa kötü duygular yaşayabilirisiniz diye.
So what?
Saike
Alves'i coğu kisi ıLk defa bu sene qoL kraLı oLunca tanıdı
bı sezonda parlayıp sonmeyecegını bıLemeyız
NıLmar grafıte postiqa ucLusunden bırını ısterım ben qercı postiqa v nıLmar ısmı qecmıo ama oLsun
Alves gol atıyor. Kone golü kendisi yaratıyor.
beyler alves i begenmeyenler var ama çok dogru top oynayan bi adam kaprisli degil takımı için savaşıyor...ayrıca hakikatten tanıdıgım ve bildigim kadarıyla mütevazı bir futbolcu...dolayısıyla bize yarayabilir..
arkadaslar Adnan Polat açıklama yaptı bir anlaşma olursa bunu ilk resmi sitemizden açıklarız dedi dolayısıyla resmi siteden açıklama gelmeden avatar falan yapmayın bence![]()
Attila kardes nılmar 3 ay sakat
Takdın sende nilmara bizedegil adnan sezgine söyle![]()
Kone oLayında ki çıkan pürüze bak ya.TransferLer artık ne haL aLdı.Önceden basıyordun kLübüne parayı adamı getiriyordun takıma.Şimdi öyLe değiLki adamı ikna et.Karısını ikna et babasını ikna et çocukLarını ikna et.Bu ne ya![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor..
Turkspor.Net isimli internet sitesinin haberine göre Sarı Kırmızılılar PSV Eindhoven'da forma giyen Arouna Kone ile ilgili ısrarını sürdürdü ve bu oyuncuya teklif ettikleri ücrete son bir zam daha yaparak beklemeye başladı..
Sitenin haberinde Galatasaray'ın Kone konusunda neden bu kadar ısrarcı olduğu ile ilgili olarak ilginç bir iddia ortaya atıldı.. Bu iddiaya göre Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de transfer listesinde olmasına rağmen ülkesinde yakalandığı hastalığın Kone'nin futbolunu etkileyip etkilemeyeceği ile ilgili soru işaretlerine Sarı Kırmızılı son vermek istiyor.. Yine bu iddiaya göre, Real Madrid'in Sportif Direktörü Mijatovic ile görüşen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, Kone'yi transfer ettikten sonra Galatasaray'da bir yıl oynatıp, hastalığının futboluna engel olmadığının görülmesi ile birlikte İspanyol ekibine yüksek bir bonservis bedeli karşılığında satması konusunda anlaşıldı..
Sarı Kırmızılı kulüp, bu nedenle Kone üstünde ısrarını sürdürürken, bu oyuncuya önerdiği 2,5 milyon euro yıllık ücrete de 500 bin euro zam yaptı ve bu oyuncudan kesin kararını bu akşam açıklaması istendi..
GRAFİTE TAMAM!..
Öte yandan yine Turkspor.Net'in haberine göre Kone'nin transferinin gerçekleşmeme olasılığına karşın Galatasaray'ın, yeni transferlerinden Lincoln'ün, transferi için referans verdiği ve Fransa'nın Le Mans takımında forma giyen Brezilyalı golcü Grafite ile kesin olarak anlaştı..
Kone'ye yapılan teklif sonrası alınacak cevabın olumsuz olması halinde Grafite'nin isminin açıklanacağı ve bu oyuncunun en geç salı günü İstanbul'a getirileceği iddia edildi..
hadi be Koné gel seni Kral yaparız hele bi gelıns bu bekledıımız son aksam olur
Şimdi basın varya öyle yalanları sıraladıki.....
1-Adamın karısı yok
2-Babası öleli 15 sene olmus
Sorun cıkaran Sevgili miş...Sevgilisi İngileterede yasamak istiyormus öyle konusuluyor
Basında sanki sülalesini ikna ediyormusuz gibi abarttı
Neyse bekliyelilm bana göre biten hiçbirsey yok dahaSadece iş zorlastı...
Adnan polat Ntv de konusdu..Biten hiçbirsey yok...Son teklifimi sunmuslar.
Grafite gelse bile cok iyi olur:9
Anasının karnından sevgilsiylemi çıkmış?
Gelecekse gelsin, adamı bekletmesin.
Sevgiliside ayrı bi manyakİstanbul'dan güzel bir şehir varmı ya şu dünyada
Adnan Polat........Ntv Baglandı konusdu.....
Transfer biteceği zaman kendi resmi sitemizde duyuracağız.Kone’nin takımı psv ile kesin anlaşma sağlandı. Kendisine son teklifimizi yaptık cevabını bekliyoruz. B ve C planlarımız var.. Bunlar Alves ve Grafite. Taraftarımızın içi rahat olsun. Güçlü kadromuza katkı yapacak bir golcü transfer edeceğiz kesinlikle
neyse ya bnce hala bi umut var![]()
Ne yapsın ne etsinler alsınlar..Bir gelsin havalimanına görsün hezimeti sonra hayatta gitmez..Gel ve bizim zenci sembolümüz ol Kone ,bırak nazı gel hadi!
Grafite İzlemenizi Tavsiye ediyorum........Gecenseneki Golleri...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AdkUIzKIcVc[/youtube]
Grafite yanında kim gelirse cok iş yapar...Yan capraz bagları koptugu için baska takımlara gitme fırsatı olmamıs...
Bahri Havadır LigTV'ye bağlandı Kone 2.7 M €'luk teklifi reddetmiş ingilterede oynamak istediğini söylemiş ama bizimkiler hala transferi için uğraşıyormuş, Bahri Havadır Grafite ve Alves'in de ikna edilmesinin zor olduğunu, gelme ihtimali en yüksek oyuncunun Grafite olduğunu söyledi.
LigTV'nin açıkladığı rakamlar çok yüksekti bizimkiler Kone'nin kulübüyle 11 M €'ya anlaşılmış Kone'ye yıllık 2.7 M € 5 yıllık sözleşme önermiş.
video güzelmiş.
Koné ve Grafite gelse ne güzel olur..![]()
Yanliz Grafite bu sezon yine sakatlandi![]()
o yüzsüz herifin hala Galatasaray konuşmaya hakkı var mı,
önce kone Galatasarayda
sonra kone işi zor
daha sonra kone işi yattı