-
14.Ağustos.2006, 23:35
ZORUNLU ACIKLAMA
15 Ağustos 2007 tarihli Hürriyet Gazetesi'nde Bayram Aydın imzalı ''Florya Teminatı'' başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır.
Galatasaray Spor Kulubü ve iştirakleri (Galatasaray Sportif A.Ş. dahil) iddia edildiği gibi yakın zamanda hiçbir bankadan kredi kullanmadığı gibi, bankalardan futbolcu alacakları ve yeni transferler için ek kredi talebinde de bulunmamıştır.
Aksine 1 Ocak 2007'den bu yana bankalara 8.000.000 ABD Doları'nı aşan tutarda ana para ve faiz ödemesi yapılmıştır.
Galatasaray Spor Kulübü Derneği, Tüzüğü gereği Genel Kurul kararı olmadan Florya Metin Oktay Tesisleri'nin herhangi bir kuruluşa teminat olarak gösterilmesi veya ipotek verilmesi mümkün değildir.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Genel Kurul'dan aldığı yetkiler çerçevesinde hareket eder, bu nedenle haberde iddia edildiği gibi Florya Metin Oktay Tesisleri'nin teminat olarak gösterilmesi söz konusu değildir.
Ayrıca haberde iddia edildiği gibi, banka borçları nedeniyle gayrimenkuller üzerine gelmiş yeni bir haciz de bulunmamaktadır.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu göreve geldiği ilk günden bu yana, yıllardır süregelen kemikleşmiş borç yapısını düzeltmek ve banka borçlarını uygun koşullarla yeniden yapılandırmak için her zaman görüşmelere devam etmekte ve bankalarla da uyum içinde çalışmaktadır
Galatasaray Spor Kulübü
Yönetim Kurulu
Medya karalaması devamediyor..Birisi takımın huzurunu bozmak istiyor..Önce arda yemege cagrılmadı haberi cıktı daha sonra resmı sıtedede yemekte olduguna dair resimler cıktı..Karan fenerbahceye haberyolladı cıktı karan yallanladı ayrıca yazanı mahkemeye veriyor..Şimdide bu haber bu ne ya..Adnan polat asılsız haber yapanı camıaya sokmayacagız dedı...
Mesaj Yetkileri