Mesaj sayısı yerine, forumda 1 gün boyunca attığı ortalama mesaj sayısına göre bağımlılık puanı olabilirdi aslında.
Originally Posted by omer-faruk-14 Mesaj sayısı yerine, forumda 1 gün boyunca attığı ortalama mesaj sayısına göre bağımlılık puanı olabilirdi aslında. Forumda ki sadelik gider. Zaten asıl amaç forumu sadeleştirmek gözü zorlamayan bir forum yapmak.
Originally Posted by Batuhan Önder Forumda ki sadelik gider. Zaten asıl amaç forumu sadeleştirmek gözü zorlamayan bir forum yapmak. yapmayın arkadaşlar..kaliteli avatarlar,mesaj sayılarının gözükmesi..vb bunların göz yorulmasıyla ne alakası var..
Originally Posted by tardelli11 yapmayın arkadaşlar..kaliteli avatarlar,mesaj sayılarının gözükmesi..vb bunların göz yorulmasıyla ne alakası var.. Kaliteli avatar?? Ben yöneticiler hariç kaliteli avatar görmüyorum maalesef... Ufacık, tefecik görüntüsü bozuk avatarlar görüyorum..
Originally Posted by tosunpasa Kaliteli avatar?? Ben yöneticiler hariç kaliteli avatar görmüyorum maalesef... Ufacık, tefecik görüntüsü bozuk avatarlar görüyorum.. yanlıs anladın..ben orta isteklerimden bahsettim.ya da ben anlatamadım..karıstı..kaliteli avatar tabi yok.
Originally Posted by tosunpasa Kaliteli avatar?? Ben yöneticiler hariç kaliteli avatar görmüyorum maalesef... Ufacık, tefecik görüntüsü bozuk avatarlar görüyorum.. Diğer konu hakkında ne düşünüyorsun??
@Tardelli11: Abi ben yanlış anlamışım o zaman kusura bakma Originally Posted by ForCimbom Diğer konu hakkında ne düşünüyorsun?? Niye düşüncem çok mu önemli senin için?
Originally Posted by tosunpasa @Tardelli11: Abi ben yanlış anlamışım o zaman kusura bakma Niye düşüncem çok mu önemli senin için? E burası Öneri&Eleştiri bölümü Mesaj sayısının göz yorması konusunda??
Forum Rules