Basın toplantısı: Vega & Cihan
Venezuella`lı file bekçimiz Vega ve Cihan Haspolatlı bugün basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.
Cihan Haspolatlı kendi açısından ilk maça çıkmanın zor olduğunu belirtti. Cihan " Burada çok eski futbolcu arkadaşlarım var, Bülent Hoca ile zaten birlikte top oynadık. Adaptasyon sorununu çabuk aşacağımı düşünüyorum. Denizlispor maçında sahay galibiyet için çıkmıştık ancak ilk maçtan deplasmanda alınan puanda iyidir. Bundan sonraki maçlarda daha fazla gol pozisyonuna girip maça koparcağımızı düşünüyorum. Bursa şehri bu konumu haketmiyor. Daha yukarılara oynaması gereken bir camia. Bunu gerçekleştirmek için takım oarak çok çalışacağız. Biz hiç bir zaman sahaya 1 puan için çıkmayacağız. Hep kazanan taraf olmak için sahaya çıkacağız. Galatasaray`a karşı oynayacağım. Maç başlayana kadar eski anılarımızı tazeleyeceğiz ancak maçta tamamen galibiyete odaklanacağız. Profesyonel bir meslek yapıyoruz. Duygusallık artık kalmadı amacımız sahadan galibiyetle ayrılmak. Galatasaray takımı önemli bir takım ancak bizde onlar kadar önemliyiz kendi sahamızda galip geleceğimize inanıyorum. Galatasaray`da oynarken Bursa bizim için çok zorlu bir deplasmandı. " dedi
Venezuella`lı file bekçimiz Vega "Denizlispor maçında forma giyeceğimi tahmin etmemiştim" dedi. Vega şöyle konuştu; " Türkiye`ye transfer olmaktan dolayı çok mutluyum. İlk karşılaşmada forma giyeceğimi tahmin etmiyordum. Ancak kendimi çok iyi hazırlamıştım.İlk maçta kendimi gösterdim. Ligin ilk maçı olması ve deplasmandan puan almamız sevindirici.Çok daha fazla çalışacağım. Önümüzdeki Galatasaray maçında da iyi bir performans gösterip sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. " dedi.
FOTOĞRAFLAR

kaynak: bursaspor.org