Benim turdan feLan umudum kaLmadı artık.AdamLar beLLi koymuşLar kafaLarına yoLLucakLar bir İsviçre takımını ŞL ye.Mike RaLLey gibi hakemede bunu yaptırabiLiyorLarsa adamLara İstanbuLmuş İnönümüş o da sökmez.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Valla erkeklerse aynısını İstanbul'da yapsınlar.Zaten önceden bir keleklik yaptılar bu sefer staddan çıkamazlar.Böyle şey mi olur yaa.
Bu olaylar yüzünden İsviçre ile savaş çıkacak sonunda
sakin arkadaşlar onların yaptığı şey güzelmiş gibi bizde yapalım falan demeyelim..en güzel cevabı Bjk verir onlara zaten..
Mike Riley şikeci herifin teki zaten Liverpool'a yaptıkları hala aklımda,zaten beklediğim sonuç buydu ama 90+7 de de gol olmaz ki abicim.Hadi hakem uzattı ama biz yine nasıl becerdik bunu anlamadım yaa neyse.İnönü'de fark atar Şampiyonlar Ligine gideriz ama takımımıza gelecek puan düşecek yine..
Ben demiştim ya 0-0 bitecek ya da 1-1 ama gerçekten sinir oldum.
FM Gazetesi
Bu çirkinlikler istanbul'da da sürecektir , bizim yani türk taraftarlarının zaafıdır provokasyonlara çabuk cevap veriyoruz , bizim bu özelliğimizi bildikleri için tahrik edici haraketler olacaktır.
Tur feLan oLmaz.Boşuna da umutLanmamak gerek artık bu saatten sonra.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yani o değil.Biz bu turu geçeriz de olan ülke puanına oldu.
1-1 bitti... İnönü Stadında fark atarak yenicez inş.. bunları...
Brşiktaş gruplara kalacak.Buna eminim..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Acaba gerçekten 6 dakika uzatılacak kadar durdumu oyun?İnşallah öyledir yoksa gerçekten işimiz zor.
Böyle bişey olamaz ya.Gol yediğimizde çılgına döndüm.Ama bu sefer Türkiye'den çıkış yok İsviçrelilere...
Ya bırakın hocam,biz futbolumuzu oynayalım da ayaklarından mı alıcaklar topu futbolcuların?Biz güzel futbol oynayalım,hakemle vs. onlar gruplara kalırsa futbolculara helal olsun der,işime bakarım.Herkeste nasıl elendiğimiz görür,eleneceksek böyle elenelim,o koymaz adama..
Yine de şöyle 3-0,4-0 vb. bir skor olursa süper kapak olur valla ama o da zor.Zurich maçına benim artık illa ki gitmem şart oldu bu olay üzerine.
Feyyaz abi tezerahutlarınızla sahayı dar edin bu isviçrelilere.
yunan neyse isviçrede o oldu son iki yıldır benim için..
Farkeden bişey olmadı golü yiyince.
İnönüde zaten gol atmak zorundalardı yine gol atmak zorundalar yani farkeden bişey yok
İlk maç için avantajlı bir sonuç ve İnönü'de müthiş bir taraftar desteği ile BJK gruplara kalacaktır.
A Little Bit Longer
Merak etmeyin beyler.İnönü'de 2-1 yenicez.Benim her dediğim tutacak.1-1 tuttu buda tutacak.
FM Gazetesi
İnönü cehenneminden çıkamazlar,bizim gibi taraftar olduktan sonra![]()
Herkes formasını bayrağını alıp maça gelsin![]()
BJK cok sanssiz bir gol yedi, eger Gökhan yerde yatmasaydi mac 6 dakika uzamazdi.Hakan'i cok begendim süper oynadi.. Delgado attigi gole ragmen kötüydü sürekli calima gitti. Ricardinho sahada yoktu.Cisse cok iyiydi, bana göre BJK evinde Zürih'i yener ve gruplara kalir.
Adamlar golü attı sanki turu geçmiş gibi sevindilerBeşiktaş Inönüde bozguna uğratacak tahminimce..
Bu takıma Besıktas fark atar.....
Bende iyi takımlar sandım...tvden izlerken sok oldum bu takım harbiden cok kötü.......Mesela Sheriff olsa bunlarla kafa kafaya oynar....Bu zürihde iş yok..Hatta beşiktas yenilir falanda düsünmüşdüm.....Neyseki düsündügüm olmadı....
Beşiktasa basarılar.........Beşiktas bunları ezer...