sanalman 34 bencede haklısın en iyisi lampard
sanalman 34 bencede haklısın en iyisi lampard
Genc Yetenek Lucas Unutulmamali Ronaldİnho 5 Sezon Sonra BİtmİŞ Olur Ama Lucas 15 Yil Rahat Oynar
Türk olarak _____Emre Belözoğlu_____
benim tercihim turkıyeden alex tek.dunyadan ise adrianınho.bişi demıyorum alın farkı görün.yoksa bende demesini biliyorum ronaldınho,lampard,.herzaman 40,50 milyon dolar butcenız olmayabilr
RONALDİNHOOOOOOOOOOOOO Yani Brezilya anlamıyla::::: Küçük Ronaldo..
monocodan oliver kapo adam direk kaleye gidiyor müthis
tartışmaya bile gerek yok
midfield general daniele de rossi
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
en iyi sağ kanat joaquin en iyi sol kanat arjen robben en iyi ortasaha göbek ise lampard bana göre . . .
Ronaldinho + Gerard
gerard ve lampard
Harbi ya.Roma da ilk sezonda şampiyon oldum.ligde 1 uefada 1 yenilgim var.İkisindede De Rossi yoktu.Adam midfielder general değil midfielder mareşal.Katılıyorum saygıyla eğiliyorum...Originally Posted by koray_capello
orta saha denilince
Aimar derim ben.varmı onun gibisi.
ronaldinho tabi ki
petrov ve celta daki silva ikiside birbirinden mükemmel karar vermiyorum hangisini seçsem
aslında bır suru oyuncu war pahalı oyuncuları saymazsak
ucuz olarak gremıo da lucas var cok ıyı oynuyor
riqelme ve deco
ballack ronaldinho lampard pahalı oyuncular ama çok iyiler yaw
Ronaldinho,Ballack,robben,Juninho
nuri şahin , yıldıray
karaça ronaldinho riquelme messi
ben ronaldinho diyecem de onun markaj özellikleir çok iid eğil ama lampard fala ii.
yani atak olarak ii fakat dm cdm gibi bakarsanız lampard daha ii makalele gravesen de war
R10ALDİNHO
![]()
ronaldenyo![]()
bence ronaldinho ve lampard![]()
c.ronaldo,ronaldinho,rooney,lampard,gerrard,arjen robben,riquelme,vicente desem yeterli olr snırm..
c.ronaldo ve ronaldinho
türk olarak:emre b.
yuzde yuz MESSI suan chelsea dayım leonel(leo) MESSI yı aldım barcadan ozellıklerı ronaldınhodan cok daha ıyı durumda 2.sezonda olmama ramen
bnence oyundaki en iyi orta saha lampard
bazıları messi demişler abi oyunda messi hiç iyi yapmamışlarki
baba yıldız olarak ronaldinho ama genc bir oyun alın süper colo colo da oynuyo mathias fernandez süper her yıl 15 gol atara daha fazlası hatta 15 de asist mükemmel bir adam tam bir süper teknik yıldız antremanda yetiştirin süper bir firikikçi oluyo
Türk olarak ta tuncay sanli
Ronaldinho,Lampard,Gerrard,ballack