Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 239 sonuç

Konu: F.C. Zürich - Beşiktaş JK | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu - 1. Maç

ozellikle inonude oynanan avrupa kupasi maclarinda bu gozler 3-0 dan 3-3'e gelen maclari gordugu icin bir dahaki macta temkinli bakacak sahaya,teknik ekip ve futbolcularinda bakmasi dilegiyle...
    acikcasi cogunlugun aksine kesin atlariz diyemiyorum ama umut her zaman oldugu gibi yuregimizin bir kosesinde var...

Saldir BESIKTAS...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Zürih en iyi adamlarını satmış.İkinci maç ne olur hiç belli olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bu takımı inönüde eze eze yener. Bletter'in ağzıda açık kalır

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HaLa futboL zihniyetimizi değiştirmeyi başaramadık.3.dakika da öne geçiyorsun ve ondan sonra geri yasLanıyorsun.BöyLe yaptığımız sürece böyLe skorLar daha çok oLucak.Zürih gibi bir takım karşısında eceL terLeri döküyoruz kontra atağa güveniyoruz.Ya sanki karşımızda MiLan varda attığımız goLü skoru korumaya yöneLik oynuyoruz.Bu adamLara karşı goLden sonra da baskıLı oynasaydık ne maçın 15 dakika uzaması bizi etkiLerdi ne de şimdi İstanbuL da ki maç öncesi en büyük güvencemiz kendi sahamız da oynamak ve mühteşem taraftarımız oLurdu.Umarım İnönü de de üstümüze geLmeLerini bekLeyen oyun tarzına kaçmayız.

Maçtan önce demiştim yükLenirsek sürekLi biz onLara karşı baskı yaparsak çok rahat geçeriz ama goL buLduktan sonra arkaya yasLanıp skoru korumaya gidersek durumLar kötü oLur diye.ÖyLe de oLdu.

Benim Şimdi bir diğer korkumda bu adamLar arkaLarında ki sayesinde bize İstanbuLda bi tane ofsayt goLü ya da ne biLeyim bir uyduruk penaLtıdan feLan goL atıp turLamaLarı.Bu tarz oLayLara mehiL vermemek için maçın iLk dakikasından son dakikasına kadar karşıLarında kim oLdukLarını hatırLatacak futboL oynamamız gerek.Bu adamLar bize dayanamaz o potansiyeL yok bunLarda.

Haydi KartaLım...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu normal çünkü deplasmanda 1-0 önde olmak takıma çok şey getirir.Ama maç seyiri açısından haklısın.Çok sıkıcı oluyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maçı seyir açısından demedim ki zaten.Karşımızda MiLan yok.Daha üstün bir takıma karşı oynuyoruz ve herşeyi iLk maçta bitirme gibi bir şansımız varken şimdi kara kara düşünüyoruz ne oLucak diye.Her takıma karşı böyLe oynanmaz.Zürih Le oynuyoruz ya MiLan La değiL.YıLLardır yıkamadık bu zihniyeti.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Hakkımız galibiyetti ama olmadı sağllık olsun..

Nesil
    2006

Türk takımları Avrupa Hakemlerinden çok çekiyor. Açıkca belli bizi Avrupa'da istemiyorlar. 6 dakika oynanan uzatma süresinde 8. dakikada gol yeniliyor. Umarım Beşiktaş İnönünü'de bu takıma fark atarda Şampiyonlar Ligine kalır.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Bu maç bana 2002-2003 senesinde oynana Alaves maçını hatırlattı. Yİne deplasmandayız. 1-0 öndeyiz ama son dakikada aslında aut olan ancak korner verilen pozisyondan yenilen gol. Kendi evimizde yenmiştik sonra zaten. Bu maçta aynı olacaktır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şöyle düşünün 3. dakika Beşiktaş golü yeseydi ve son dakikada atsaydı. Şu anda bayram yapıyor olurduk.

Beşiktaş İstanbul'da galip gelecektir, hakem hatta Blatter bile kurtaramaz onları Beşiktaş normal oyununu oynarsa...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Bu maç bana 2002-2003 senesinde oynana Alaves maçını hatırlattı. Yİne deplasmandayız. 1-0 öndeyiz ama son dakikada aslında aut olan ancak korner verilen pozisyondan yenilen gol. Kendi evimizde yenmiştik sonra zaten. Bu maçta aynı olacaktır bence.
    benimde aklıma alaves maçı geldi
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

aLeves maçı geLiyor akıLLara ama inş.İnönüde VaLerenga maçı geLmez sonradan akLımıza

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Alaves ya da Valerenga maçlarını getirmeyelim aklımıza.İlla akıllara maç gelecekse Chelsea maçını getirin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şöyle düşünün 3. dakika Beşiktaş golü yeseydi ve son dakikada atsaydı. Şu anda bayram yapıyor olurduk.

Beşiktaş İstanbul'da galip gelecektir, hakem hatta Blatter bile kurtaramaz onları Beşiktaş normal oyununu oynarsa...
    Aynen katılıyorum.Ozaman kimse böyle yorumlar yapmazdı.Yapamazdı.Herşey farklı olurdu.Ayrıca adamlar kendi sahalarında kendilerini küçük düşürdü.1-1 bitti adamlar seyircilerini selamlıyorlar.Bundan fazla nasıl küçük düşecekler.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Alaves ya da Valerenga maçlarını getirmeyelim aklımıza.İlla akıllara maç gelecekse Chelsea maçını getirin.

O zamanda aklıma, Sparta Prag-Lazio maçı geliyor, yine son dakika golü ve umutlara veda.

Evet o maçta hatta hiç unutmam sol alt köşede o maça geçildi ama ne hikmetse son saniyelerde gol oldu BJK ilk kez 2.Tura çıkıcaktı kaçmıştı... Bakalım Blatter gücü yeticekmi İnönü deki maça...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Evet o maçta hatta hiç unutmam sol alt köşede o maça geçildi ama ne hikmetse son saniyelerde gol oldu BJK ilk kez 2.Tura çıkıcaktı kaçmıştı... Bakalım Blatter gücü yeticekmi İnönü deki maça...
    Evet bende çok net hatırlıyorum, sol alt köşede çıkmışlardı frikik kullanıyorlardı. Topa vuruldu, kaleci kurtardı ama sekti, bir anlık karambol ve sevinen sparta prag'lılar. Güntekin Onay'ın şok oluşu, stada haberin gelişi ve benim delirip etrafı tekmelemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Arkadaslar birakin Blatter'i, Gökhan Zan gereksiz yere 4 dakika yerde yatarsa olacagi budur. Üstelik hicbirseyi yokken durduk yere yerde yatiyor, yatmasa en fazla 3 dakika uzatma verirlerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Arkadaslar birakin Blatter'i, Gökhan Zan gereksiz yere 4 dakika yerde yatarsa olacagi budur. Üstelik hicbirseyi yokken durduk yere yerde yatiyor, yatmasa en fazla 3 dakika uzatma verirlerdi.
    Gökhan Zan: Ölümden Döndüm
    16.08.2007 - 13:56:38 | Kaynak: Yurt İçi Ajanslar
    Mücadelenin uzatma anlarında Alphonse ile hava topuna çıkan genç oyuncu, bir anda yere yığıldı. Nefesi kesilen milli futbolcu, İbrahim Toraman’ın masajı ve sağlık ekibinin verdiği oksijenle kendine gelebildi

Beşiktaş’ın başarılı savunma oyuncusu Gökhan Zan, dünkü karşılaşmada deyim yerindeyse ölümden döndü. Maçın uzatma dakikalarında gelişen bir Zürih atağında hava topuna çıkan genç futbolcu, rakip takımdan Alphonse’un sert dirsek darbesine maruz kaldı. Bir anda dengesini kaybeden ve nefesi kesilen Gökhan saha içine yığılıp kalınca herkesi korkuttu.

Toraman yetişti
    Bu sırada arkadaşının hareketsiz kaldığını gören İbrahim Toraman, saha kenarına bağırarak, oksijen maskesi getirilmesini istedi. Apar topar saha içine giren siyah beyazlıların kulüp doktoru Ayhan Optur, yerde yatan oyuncuya oksijen verdi. Gökhan, yakınındaki İbrahim Toraman’ın da nefes aldırma masajı yapmasıyla ancak kendine gelebildi.

Eşimi düşündüm
    Maçtan sonra yaşadığı korku dolu anı anlatan milli futbolcu, "Rakibim beni boş yakaladı. Darbenin ardından nefesim kesilince bir anda dünyam karardı. Karın boşluğumdaki tüm hareket noktalarım iptal olmuş gibiydi. Bir an ölüyorum zannettim ve eşimi düşündüm. Bu arada bana yardım eden İ.Toraman’a da çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bir anda dengesini kaybeden ve nefesi kesilen Gökhan saha içine yığılıp kalınca herkesi korkuttu.
    Cok dogru bir anda yere yigildi degil mi? hakeme ne numaralar yaptigini gördük hepimiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Cok dogru bir anda yere yigildi degil mi? hakeme ne numaralar yaptigini gördük hepimiz.
    Ne numarası?Kör müsün dirsek yedi.Adam ölümden döndüm diyo sen ne diyosun.Zaten herşeyi bir tek sen görüosun de mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla ben maçı seyretmediğim için bilmiyorum olayı.Sen öyle diyince bende bu haberi koydum.Gökhan'ın bu konuda yalan söyleceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Omerdinho
    Bir oyuncunun hayatı söz konusu senin söylediğin laflara bak

Biraz akıllı düşün

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Senden aynı şeyleri Kezman içinde söylenemi beklerdik! Ama dur bir dakika! Kezman haklıydı değil mi? Tabii ya.

Bakalım sana öyle bir dirsek atsalar sen 1 saatten önce kalkabilecekmisin yerden.

Ayrıca birine hiç birşeyi olmadan, oksijen verirseniz o kişinin vay haline!

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Beşktaşa yazık oldu ama bence o golü hakettiler 1-0 öndesin farkı açmaya çalışmak varken Gökhan Zan kendini yere atıyor kaleci zaman geçiriyor Burak topu köşe bayrağının dibinde bekletiyor git oyna farkı aç ama yok ne kadar kaliteli oyuncularımız olsada ileriyi düşünemiyoruz işte adamlar geldi 97.dakikada gol attı. İnşallah 2.maçta daha iyi oynar ve hakederek şampiyonlar liginde oynarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ne dirsegi kardesim, dirsek felanda yoktu topa vurmak icin ziplarken rakip futbolcunun dirsegi hafif karnina degdi zaten öyle yazdigi gibi birden bire yere felan yigilmadi yardimci hakeme bagirip cagirdi daha sonra 3-4 dakika yerde yatti.Kimse bana hikaye anlatmasin, zaman gecirecegim diye takimini tehlikeye sürükledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by aix2 View Post
    Beşktaşa yazık oldu ama bence o golü hakettiler 1-0 öndesin farkı açmaya çalışmak varken Gökhan Zan kendini yere atıyor kaleci zaman geçiriyor Burak topu köşe bayrağının dibinde bekletiyor git oyna farkı aç ama yok ne kadar kaliteli oyuncularımız olsada ileriyi düşünemiyoruz işte adamlar geldi 97.dakikada gol attı. İnşallah 2.maçta daha iyi oynar ve hakederek şampiyonlar liginde oynarız.
    Burak ve Hakan olaylarında seninle hemfikirim.Ama Gökhan cidden saltandı
    Ne dirsegi kardesim, dirsek felanda yoktu topa vurmak icin ziplarken rakip futbolcunun dirsegi hafif karnina degdi zaten öyle yazdigi gibi birden bire yere felan yigilmadi yardimci hakeme bagirip cagirdi daha sonra 3-4 dakika yerde yatti.Kimse bana hikaye anlatmasin, zaman gecirecegim diye takimini tehlikeye sürükledi.
    Bir gün senin de başına gelirse anlarsın ne olduğunu.Hafif değmişmiş.Adamın yüzünden bile belli oluyo acı çektiği.Her zaman ve her yerde olduğu gibi burda da tahriklere devam ediyosun.Böyle devam!!!...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Yazık vallahi! Bu hata oluyor, ama Kezman'ın yaptığı profesyonellik oluyor değil mi? Ben sana daha ne deyim. Kafana koymuşsun bir kere ne kadar konuşsak boş. Normal bir haldeyken sana bir oksijen verilsinde gör bakalım ne hale geliyorsun!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Tahrikle felan alakasi yok olayi baska yönlere cekmeye calisma, bu benim görüsüm maci 90 dakika izleyen biri olarak söyledim bunlari ayrica zan'in pozisyonunuda gördüm, orda kasti bir müdahale yok, hava topuna yükselirken dirsegi karnina degiyor oda zaman gecireyim diye yapmadigini birakmadi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tahrikle felan alakasi yok olayi baska yönlere cekmeye calisma, bu benim görüsüm maci 90 dakika izleyen biri olarak söyledim bunlari ayrica zan'in pozisyonunuda gördüm, orda kasti bir müdahale yok, hava topuna yükselirken dirsegi karnina degiyor oda zaman gecireyim diye yapmadigini birakmadi.
    Senin dediğin gibi olduğunu sanmıyorum ama öyle olsa bile Kezman yapınca profesyonellik,Gökhan yapınca takımı yakmış mı oluyo?

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri