2008/2009 sezonu
Camiaya söz verdiğim başarıyı bu sezon yakalamak istiyordum. Fakat kadroyu güçlendirmek şarttı, zaten yardımcım ve -artık- sadık dostum Pedrazzini de bunu öğütlüyordu.

İnce eleyip sık dokuduk... Sonuçta yine takıma hırs ve güç katacak oyuncuları aldık...

BİR KARTAL ANTEP'E UÇTU !...
Takımında fazla forma şansı bulamayan İbrahim Akın, 775K euroya Gaziantep'te...

FEVZİ TUNCAY GAZİANTEPSPOR'DA...
Kalede Oğuz'un güven vermemesi ve Mahmut Bezgin'in de çok tecrübesiz olması nedeniyle, şampiyon Manisa'da sözleşmesi biten Fevzi'ye kaleyi emanet ettik...

FLAŞ!.. TOMAS JUN GAZİANTEPSPOR'DA...
Kötü bir sezon geçiren Trabzon'da, Jun ayrılmak istiyordu. Hemen kaptık, ama bu bize biraz pahalıya maloldu: 5.25M euro...

ANTEP'E TALİH KUŞU!...
Sezon yeni başlamıştı ki, Tottenham'dan harika bir haber geldi: striker Mido'yu, bize bedavaya teklif ediyorlardı... Özellikle hava toplarında etkili olan Mido'yla, devre arasında katılması yönünde anlaşma sağladık...

VE GİDENLER....

Korktuğum başıma geldi ve başkan Mokoenayı, 10M euro öneren Fenerbahçe'ye, bana haber bile vermeden sattı... Önce çok sinirlendim ama, bu kalitede bir futbolcuyu Gaziantep'te daha fazla tutamayacağımı düşünüp başkanla tartışmaktan vazgeçtim.

Forvet sıkıntımız kalmadığı için ve beklediğim patlamayı bir türlü yapamadığı için, gelen iyi bir teklifle İlhan Parlak Denizlispor'a gitti: 1M euro...

VE SEZON BAŞLIYOR....

Yapılan hazırlık maçlarında takımın performansından memnundum. En çok da, artık kolay gol atan bir takımdık... Ayrıca, toplu transferler yapmadığımız için, takımın uyumu ve arkadaşlık havası harika bir duruma gelmişti....

Hazırlık maçlarından sonra, ligde çok iyi işler yaptık. Özellikle 4 büyüklere karşı beklediğimden daha iyi sonuçlar aldık... Onun için sadece bu takımlarla yapılan maçların sonuçları geliyor...

Sezon çok iyi geçiyordu. Bunun yanında Türkiye Kupasında da yarı finale çıkmış ve Trabzonsporla eşleşmiştik... İlk maçı Kamil Ocak'ta 2-1 kazandık...

Ve rövanş....

Penaltılarla kaçırılan final, beni de takımı da fazla üzmedi, bu bile başarıydı...

VE SEZON SONU....

SEZON SONU DEĞERLENDİRMESİ :

Bu sezon gerçekten çok iyiydik. Tüm takım yüreğini ortaya koydu. Özellikle Nikola Drincic, Kristian Sarkies, Bekir İrtegün ve takıma yeni yükselen genç oyuncular görevlerini tam yaptılar... Forvette Mido ve Tomas Jun, kendilerinden beklendiği gibi gol yollarında durdurulamadı...

Bunun yanında Kristian Sarkies, daha büyük bir kulübe gitmek isteğinden vazgeçmedi...

Nikola Drincic ise, tüm sezon süper bir performans sergiledi ve özellikle Premier Lig takımlarının ve Celtic'in dikkatini çekti... Sırbistan milli takımının formasını da giyen oyuncuyu takımda tutmak, büyük başarı olacak...

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Liginde mücadele edecek olmamız, üzerimizdeki baskıyı artırıyor. Bunun yanında yönetim ve taraftarlar, bundan sonra zirve beklentisi içinde olacaklar...

Evet, bundan sonraki gelişmeler CANLI olarak sizlerle paylaşılacak. 2009/2010 sezonu için görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Artık yönetim ve taraftarlar bizden zirveye oynamamızı bekliyor.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bazı resimler çıkmamış, özür dilerim...