1-0 Beşiktaş kazanacak diyorum..
1-0 Beşiktaş kazanacak diyorum..
İsviçre'den gelecek bir beraberlik hiç de fena olmaz.
İsvicreliller bu maca cok önem veriyor.malum sorunlarımız varya....inönüdeki mac önemli...
Bu maçı da Sheriff maçı gibi içeride dışarıda kazanırız.Zürich den kat kat üstün takımız.DepLasmanda beraberLik iyi skor diye bişey düşünüp kapanırsak facia oLur.Kendimiz gibi kontroLLü oynarsak ise rahat kazanırız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Berabere biter heralde.Zürich küçümsenecek bir ekip değil.Galip gelirse şaşırmam..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Kazanırız maçı...
Bu maçta galibiyet gelmez bence
Berabere biter gibime geliyor...
Bjk galibiyet alamaz bence burdan.Zürich küçümsenecek bir takım değil.Berabere biter bence.
Zürih kendi evinde BJK'de kendi evinde maçları alır.Sonucu goller gösterir..
Bence Zürih'de berabere kalıcaz.İnönüde de tek farkla alırız gibi geliyo.
FM Gazetesi
Beşiktası cözdüm ben:d eger zürih boboyu durdurursa besıktas dgol atamaz..umarım önlem almazlar.....
Zürih'i eleyeceğiz. İçerde de dışarda da kazanacağız. Deplasmanda işimiz daha kolay olabilir.
İlk maç berabere ikinci maçta geçeriz turu diye düşünüyorum.
Berabere...
BJK Zürihi yener.
Maç hakkında tahmin yapamayacağım çünkü zor maç.İnşallah avantajlı bir skor elde ederiz.
So what?
Saike
Konyaspor maçı çok ümit verdi bana.Sizi bilmem ama ben BJK kadrosunun oturduğuna uzun zamandır ilk defa inanıyorum.Çok iş yapar bu sene beşiktaş.Serdar parlayacak.Bütün oyuncularımızın değeri fırlayacak.Bobo seneye satılır diye düşünüyorum.Ama ben olsam 15 den aşağı vermezdim.İlerde milli takıma gidecek bir santrafor o.
FM Gazetesi
Macin berabere bitecegini düsünüyorum.Ama Inönü`deki macta Bjk galip gelip turu gececektir.
Takım çok yoruldu,Bobo'nun da dün bir sakatlığı oldu,durumu nedir hiç bilmiyorum.Ama eğer Beşiktaş Konyaspor maçında ki oyununu oynarsa 1-1 yada 2-1 Zurich galibiyeti beklenebilir takımın da yorgun olduğunu düşünürsek.İnşallah yanılırım tabi...
Birde bu maçta Matias Delgado'dan çok şey bekliyorum.Sever o Zurich'iNe de olsa eski Basel'li..
orda atıcağımız 1 gol gerçekten çok öenmli ama d-smart faktörünüde unutmamak lazım....
Besiktas maci 1-0 alir.
Orada galibyet alabilirsek turu geçebiliriz.Atacağımız 1 gol bile çok değerli.
So what?
Saike
arkadaslar dsmart hangi maci hangi kanaldan gosterecek bilen varmİ??
iki mac da ayni saate yakin olduguna gore promo yu mu acaklar?*
drogba
Kazanırız diye düşünüyorum.Takım yorgun feLan anLamam ben çıksınLar adam gibi oynasınLar.Bu tip maçLarda depLasmanda yaptığınız işLer çok önemLidir ve orda gösterdiğiniz performans büyük öLçüde tur durumunuzu beLirLer.1-0 oLsun ama maç bizim oLsun başka bişey istemiyorum.FutboL feLanda bekLemiyorum sadece bekLediğim gaLibiyet.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş-Zurich Maçı Hakemi İngiliz Riley
Beşiktaş´ın, İsviçre´nin FC Zürih takımıyla 15 Ağustos Çarşamba günü oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını İngiliz hakem Mike Riley yönetecek
Zürih Hardtrum Stadı´nda TSİ 21.15´te oynanacak olan karşılaşmada Riley´in yardımcılıklarını David Bryan ve Gavin Ward yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Andre Marriner görev alacak.
Riley iyi hakem.Zurich İsviçre ekibi yaa belki şaibe iddialarını kaldırmak için çok iyi bir hakemi görevlendirdiler.
So what?
Saike
Beşiktaş alacaktır bu maçı. Beşiktaşa başarılar Bobo'dan gol bekliyorum![]()
deplasmanda gollü beraberlik bekliyorum..Bjk işi İnönüde bitirir..
sekocan'ın dediğine katılıyorum deplasmanda şanssızlığa gitti Bjk ikinci maçta taraftarıyla parçalar bunları