Originally Posted by GeNç KaRTaL Bir anda dengesini kaybeden ve nefesi kesilen Gökhan saha içine yığılıp kalınca herkesi korkuttu. Cok dogru bir anda yere yigildi degil mi? hakeme ne numaralar yaptigini gördük hepimiz.
Originally Posted by Omerdinho Cok dogru bir anda yere yigildi degil mi? hakeme ne numaralar yaptigini gördük hepimiz. Ne numarası?Kör müsün dirsek yedi.Adam ölümden döndüm diyo sen ne diyosun.Zaten herşeyi bir tek sen görüosun de mi?
Originally Posted by Omerdinho Cok dogru bir anda yere yigildi degil mi? hakeme ne numaralar yaptigini gördük hepimiz. Valla ben maçı seyretmediğim için bilmiyorum olayı.Sen öyle diyince bende bu haberi koydum.Gökhan'ın bu konuda yalan söyleceğini düşünmüyorum.
Originally Posted by Omerdinho Cok dogru bir anda yere yigildi degil mi? hakeme ne numaralar yaptigini gördük hepimiz. Senden aynı şeyleri Kezman içinde söylenemi beklerdik! Ama dur bir dakika! Kezman haklıydı değil mi? Tabii ya. Bakalım sana öyle bir dirsek atsalar sen 1 saatten önce kalkabilecekmisin yerden. Ayrıca birine hiç birşeyi olmadan, oksijen verirseniz o kişinin vay haline!
Forum Rules