Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 239 sonuç

Konu: F.C. Zürich - Beşiktaş JK | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu - 1. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Senin dediğin gibi olduğunu sanmıyorum ama öyle olsa bile Kezman yapınca profesyonellik,Gökhan yapınca takımı yakmış mı oluyo?
    Kezman'in bu konuyla ne alakasi var simdi???
    Her insan hata yapabilir, buna birsey demedim ben Kezman'in hareketinede profesyonellik gibi birsey demedim mac konusuna bakabilirsin, bana göre Kezman'in yaptigi tamamen yanlis fakat I.Üzülmez'in yaptigi cok cok yanlis, yerde oturan futbolcuya tekme atmak üstüne yürümek profesyonellik ozaman degil mi? birakin bu isleri, kendi futbolcularinizi rakip takim futbolculariyla kiyaslamayi birakin.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Tahrikle felan alakasi yok olayi baska yönlere cekmeye calisma, bu benim görüsüm maci 90 dakika izleyen biri olarak söyledim bunlari ayrica zan'in pozisyonunuda gördüm, orda kasti bir müdahale yok, hava topuna yükselirken dirsegi karnina degiyor oda zaman gecireyim diye yapmadigini birakmadi.
    Kezman'da ne vardı peki?

Ayrıca birinin sakatlanması için illa kasti bir hareket mi yemiş olması gerekiyor?
    Adamın nasıl acı çektiği yüzünden belliyken, hala değdi diyorsun ya! Ne diyeyim artık sana!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Bak hala Kezman diyorsunuz ya anlasilan siz hala o macta kalmissiniz belli.. aradan 1 hafta gecmesine ragmen hala Kezman,Kezman Kezman hakkinda yukarida yazdiklarimi okuyun, ondan sonra yorum yapin.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Bak hala Kezman diyorsunuz ya anlasilan siz hala o macta kalmissiniz belli.. aradan 1 hafta gecmesine ragmen hala Kezman,Kezman Kezman hakkinda yukarida yazdiklarimi okuyun, ondan sonra yorum yapin.
    Eğer biraz dikkatin varsa ikimizinde, mesajları aynı dakika içerisinde attığımızı görürsün! Ben nasıl okuyayım onu? Senin amacın belli zaten. Direk suçluyorsun. Sanki sen yaşadın o pozisyonu!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ben kimseyi suclamadim, sadece Gökhan'in yaptigi hatayi burda dile getirdim, ayrica eger pozisyon hakkinda yorum yapmak icin o pozisyonu yasamak gerekiyorsa ozaman sizde Kezman'in pozisyonu hakkinda yorum yapmayin? cünkü yasamadiniz,yasamadan yorum yapmak ne kadar dogru olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Ben kimseyi suclamadim, sadece Gökhan'in yaptigi hatayi burda dile getirdim, ayrica eger pozisyon hakkinda yorum yapmak icin o pozisyonu yasamak gerekiyorsa ozaman sizde Kezman'in pozisyonu hakkinda yorum yapmayin? cünkü yasamadiniz,yasamadan yorum yapmak ne kadar dogru olabilir

Sen Gökhan'ın numara yaptığını söylüyorsun, ancak adamın ölümden döndüm açıklamalarına gülüp yalan diyorsun, sonra kimseyi suçlamıyorum diyorsun! Vay be! Çok gerçekçi harbiden.

Ayrıca Kezman'ın pozisyonu zaten yeterince tartışıldı. Gökhan Zan kendisini hiç bir sebep yokken yere bırakmadı! Darbe yedi!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Sen Gökhan'ın numara yaptığını söylüyorsun, ancak adamın ölümden döndüm açıklamalarına gülüp yalan diyorsun, sonra kimseyi suçlamıyorum diyorsun! Vay be! Çok gerçekçi harbiden.

Ayrıca Kezman'ın pozisyonu zaten yeterince tartışıldı. Gökhan Zan kendisini hiç bir sebep yokken yere bırakmadı! Darbe yedi!
    Tamam ozaman size göre darbe yedi bana göre yemedi tamam mi? bu tartismayida kapayalim nasil olsa herkes kendi fikrini savunuyor, biryere varamayacagiz en azindan konunun kapanmasina engel olalim.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Beşiktaş çok dengeli takım oluşturmuş durumda. İstikrarlı bir şekilde 3 maçtır iyiler. Yakında çok da iyi olacaklar tajminimce. Serdar Kurtuluş ve ÖZkan çok çok iyi
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

CL ve UEFA ön elemelerde her galibiyet 1 puan beraberlik .5 puandir. Biz 1 puan kazandik. Su ana kadar ülke puani

BJK : 2,5
    FB : 1
    Galatasaray :1
    Kayseri Erciyes : 0.5

bunlar toplaninca 5 puan. Bunlarin yarisi ülke puanina eklenecek etti 2.5. Bir de bunu 4 e bölecegiz su anlik ülke puanimiz 0.625.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

90+8'de gol yenilmesine üzüldüm bu sene takımlarımız iyi gidiyor avrupa'da

Beşiktaş turu rahat geçer İnönü'de ama Alphonse'ye dikkat!!!
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Valla golü Gökhan Zan'ın yerde yatması yüzünden yediysek,Gökhan'da o sırada gerçekten ciddi bir sakatlık yaşadıysa-ki bana bile halı saha da vs. gelen hafif dirsekler bile zaman zaman çok ciddi sorunlar yaşatırken- yediğimiz gol umrumda falan değil,turu da kaybetsek umrumda olmaz.Beşiktaş takımın da bulunan bir oyuncunun acı çekmemesi,sakatlanmaması benim için galibiyetten vs. önemli.Hele adam gerçekten o kadar ciddi bir sakatlık yaşadıysa hiç umrumda olmaz...Bilmem anlatabildim mi?
    Kasıtlı bir müdahale var diyen de yok zaten,ama ikili mücadeleler de bazen böyle olabiliyor,buna kimsenin itirazı yok ama adamın canı yanıyorsa ''hadi kalkayım maç daha uzamasın mı diyecek?''Allah'ını seven biraz mantıklı yorum yapsın yaa.Birde bunu söyleyen adamın takımının futbolcusu durup dururken yerlerde sürünüyor maçta,ilginç yani.Söyleyecek söz yok bence bunun üstüne.Ben hatta o konuda Kezman'ı yargılamayacağımı söylemiştim diğer konuda,futbolcu kendini kötü hissediyor olabilir.Ama kendi takımımın futbolcusunu da kimseye ezdirmem.O maçın berabere bitmesin de kimsenin suçu yok bence,ne de olsu turu biz geçeceğiz.Geçemezsek te başta Zan bütün futbolcuların canı sağolsun!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Golü gördüm.Bizimkiler son dakikada gol yiyeceğiz diye panik yapıp şutu çeken adama doğru koşunca golü atan adam arkada boş kaldı.Adamda şutu çekince arkada boş kalan çok kolay bir gol attı.Neyse insan son dakikada böyle hatalar yapabilir.Canları sağolsun.İnşallah 2. maçı kazanarak gönlümüzü alırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Biz takımımıza kırılmadık ki Şemsi gönlümüzü alsınlar Biz inanıyoruz ki İnönü'de müthiş taraftarımızla,baskılı oyunumuzla turu geçip gruplara kalacağız.Ayrıca umarım ki yeni transfer gruplara yetişir.

14. Default

Besiktas Avrupa'da cenabettir arkadasim, bu boyledir. 95. dakikada demistim yiyecegiz diye. Gol olunca zaten dayanamadim aglamaya basladim. Skor kotu degil, ancak yeter su cenabetlik. Biktim.

Bir de bence 2. mac kolay gecmeyecek, zira Saglam her ne kadar atak futbolu benimsese de oyuncular "0-0 yetiyor" diyerek psikolojik olarak defansa cekilebilir ve bu bize pahaliya patlayabilir. Turk futbolcusunda var bu. Zurich macinda da oldu zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Tekrar söylüyorum sevgili Beşiktaşlı kardeşlerim Alphonse'ye bir önlem alınmazsa Beşiktaş darmadağın olur
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir aLphonse iLe oLucak oLsa o iş.BırakaLım oynamayaLım o zaman Avrupa maçLarında.Kim o adam ya.Bi kaç bişey yaptı diye adam tek başına koskoca Beşiktaş takımını yıkamaz.DoLu dizgin gidiyoruz.Sıra geLdi şimdi Zürih e.Onu da geçicez.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Alphonse ne ya?Hakem sayesin de bir gol attılar diye Zurich'i takımdan mı sayacağım?Onlar mı bizi darmadağın edecek,hani kendi evinde 1-1'e sevinen Zurich,hem de İstanbul'da!Vaay be ne Alphonseymiş ne Zurichmiş abi_?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ki bu adamlar bize gol şov yapacaklarında bahsediyorlardı maçtan önce.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4 tane atacaklarmış güya... Espridir bence...
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bir aLphonse iLe oLucak oLsa o iş.BırakaLım oynamayaLım o zaman Avrupa maçLarında.Kim o adam ya.Bi kaç bişey yaptı diye adam tek başına koskoca Beşiktaş takımını yıkamaz.DoLu dizgin gidiyoruz.Sıra geLdi şimdi Zürih e.Onu da geçicez.
    Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Alphonse ne ya?Hakem sayesin de bir gol attılar diye Zurich'i takımdan mı sayacağım?Onlar mı bizi darmadağın edecek,hani kendi evinde 1-1'e sevinen Zurich,hem de İstanbul'da!Vaay be ne Alphonseymiş ne Zurichmiş abi_?
    benden söylemesi Alphonse son maçında yine 2 gol attı ve takımını galibiyete taşıyan oyuncuydu...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İsviçre'de atar nasıl bizde Zafer Biryol,Gökhan Ünal atıyorsa.O kadar iyi bir oyuncu olsa daha büyük bir kulübe giderdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tur Beşiktaş'ın.Rahatça..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Sheriff'den daha rahat yeneceğiz...Maçtayız herzaman ki gibi ...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Higuain oynarsa, 5 bekliyorum..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

3 İhtimaLLi Bi Maç

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    3 İhtimaLLi Bi Maç
    3ihtimalli değil 3atcamız bir maç

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Higuain oynarsa, 5 bekliyorum..
    Higuain oynayamaz cünkü UEFA listesi Higuain gelmeden önce verildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Hadi Beşiktaş turu geçmene hiç kimse mani olamaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Default F.C. Zürich - Beşiktaş JK | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu - 1. Maç

Tarih: 15 Ağustos 2007
    Saat: 21:15
    Stadyum: Hardturm - Zurich

Maç hakkındaki görüşlerimizi buraya yazalım.Bence Beşiktaş burdan en az bir beraberlik alıcaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsviçre'den Beşiktaş beraberlikle dönse iyidir.Bu maçtan beraberlik bekliyorum skor olarak tahminim.0-0

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri