Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Sanırım burada Fenerbahçe'yi hedef almışsın. Sizin bu anlayışla giderseniz tel örgüde maçı izlemeye mahkum olursunuz. Neredeyse bu yapılanları bir alkışlayacaksınız.
Çok doğru söylemişsin...Ben bir Galatasaray lıyım ancak şunu söylemek gerek bu ülkede en medeni,aklı başında izleyici Fenerbahçe tribünlerindekilerdir..Saraçoğlu na yakınım, için Hagi gibi bana heyecan verecek bir futbolcu olsa izlemek için her maça giderim...Tribün görüntülerini izlersiniz Fenerbahçe maçı öncesi, demek istediğimi anlarsınız...Trabzonun da Beşiktaşın da Galatasarayın da son derece aklı başında taraftar kesimleri var...Bunları stata çekmek asıl mesele...Ayrıca şundan hiç süphem yok ki Fenerbahçe statında tel örgü olmasa bile hiç kimse sahaya girmez...Benim asıl derdim Trabzon yönetiminin ve insanlarının bu tip olayların patlak vermesine neden olanları ayıklamasıdır...Oysa Sivas maçından önce 2 3 yaşındaki çocuklarıyla eşleriyle tribünlere gelen insanlar görmüştüm...Şunu bilmek gerekir ki bu tip olaylar devam ederse ve önlem alınmaz ise bahsettiğim o eşiyle çocuğuyla maça gelen insanlar tribünden çekilecek...O zaman da zaten ipin ucu kaçmış demektir...