1 ile 30 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Fatih Tekke'yi eğer Zenith UEFA kadrosuna dahil etseydi, Fatih bu sene başka bir takımla Avrupa maçına çıkamazdı. Zenith bunu bilerek yapmıştır diye düşünüyorum, Fenerbahçe ile somut görüşmeler var demek ki böyle bir şey olmuş. Fenerbahçe de zaten Fatih'i Türkiye ligi için almaz.

NTV genelde doğru haber yapar, gazeteler gibi sallamaz. Bu yüzden güvenilir bir kaynak NTV, sabahtan beri NTV'de bu haberin çıkmasını bekledim ve çıktı, kulüpten de bir yalanlama gelmedi, inşallah en kısa zamanda gerçekleşir.
    bende onun icin bunu soyledim abi ayni sene avrupa kupalrinda iki farkli takimda oynuyamaz oyuncu

yanliz spor3de biri yorum yapmis fatih zenitin uefa listesinde var die hatta inanmayanlar uefa .com baksin dedi ben baktim ama ingilizcem fazla olmadigindan anladim ingilizcesi olanlar bi bakabilirmi cunku FBnin sirf turkiye icin fatihi alcagini zannetmiom gelsin yorumlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MORTAL FB View Post
    yanliz spor3de biri yorum yapmis fatih zenitin uefa listesinde var die hatta inanmayanlar uefa .com baksin dedi ben baktim ama ingilizcem fazla olmadigindan anladim ingilizcesi olanlar bi bakabilirmi cunku FBnin sirf turkiye icin fatihi alcagini zannetmiom gelsin yorumlar
    Listede olması önemli değil, maç yapmaması önemli. Haberler dün çıktı ve yönetim hala yalanlamadı. Fatih'i istedikleri kesin, yarın yalanlanırsa anlaşamadıklarını anlarız ama yalanlanmazsa Fatih'i beklemeye başlayalım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Listede olması önemli değil, maç yapmaması önemli. Haberler dün çıktı ve yönetim hala yalanlamadı. Fatih'i istedikleri kesin, yarın yalanlanırsa anlaşamadıklarını anlarız ama yalanlanmazsa Fatih'i beklemeye başlayalım...
    Kusura bakmayin, amacim ne konuyu dagitmak, ne de herhangi birinizi kirmak..

Sadece bu mantiga bayiliyorum. Elma dersem cik, armut dersem cikma..

ELLLMUTTT

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kusura bakmayin, amacim ne konuyu dagitmak, ne de herhangi birinizi kirmak..

Sadece bu mantiga bayiliyorum. Elma dersem cik, armut dersem cikma..

ELLLMUTTT
    Şimdi ne oluyor abi, bekleyelim mi, beklemeyelim mi?

Zenith'de mutsuz olduğunu duyduk, Zenith satmayı düşündüğü için maç kadrosuna almamış olabilir.(Eğer sakat değilse) Yani Fatih büyük bir ihtimalle ayrılacak.

Fenerbahçe yönetiminin fotogol gazetesinde bile yazan haberleri yalanladığını düşünürsek ve bu haber yalanlanmadığına göre demek ki ilgileniyoruz. Yoksa çoktan yalanlanırdı.

Ve yönetimin yine ilgilendiği oyuncuyu alamadığında yaptığı gibi, bu oyuncunun takımımıza transferi söz konu değildir gibi bir yalanlama gelebilir eğer anlaşma sağlanamazsa.

Biraz önce de Galatasaray'a gelecek büyük ihtimalle diye duydum. Sonuçta Zenith Fatih'i satacak bence ve isteyen kulüpler arasında Fenerbahçe de var. Bu nedenle beklemeliyiz yazdım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Appiah da aynı durumda onun gitme ihtimali yok mu sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by smileo View Post
    Appiah da aynı durumda onun gitme ihtimali yok mu sizce?
    İyi bir teklif gelirse zaten Appiah satılır. Yönetim sadece Schalke'nin teklifi olduğunu açıkladı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri