Sayfa 36 / 134 İlkİlk ... 2634353637384686 ... SonSon
1,051 ile 1,080 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

1. Default

a sky türkte ınteraktıf spor dıye program wardı.bır yorumcu ısmını hatırlamıyoru.GALATASARAY 1 ÇOK ÇOK IYI SAĞ BEK ve 1 SANTRAFOR transferı peşınde dedı.ayrıca sezon başı stutgart necatıye 4 mılyon dolar vermış...klup kabul etmemmış

Santa Cruz'u vaktiyle beğenmeyen çok bilenlere :
    Bugün 2.resmi maçında 2.golünü attı Blacburn formasıyla.

Adnan Polat İstanbuldaymış şuan.
    Kaynak:Adnan Sezgin Lig Tv'de maç yayını esnasında soruldu.
    bence istanbula geldıyse kesın anlaşmıslardır bırılerıyle.aynı lıncolndekı seneryolar donuyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla Adnan polat istanbulda mı???

Ben öyle birsey duymadım....

Bu takıma 2 forvet lazım acil...Karanla forvet gitmez...Karan cok kötü...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Valla Adnan polat istanbulda mı???

Ben öyle birsey duymadım....
    Adnan Sezgin, mactan once Adnan Polat'in Istanbul'da oldugunu soyledi.

Hollandadan haberler kotu; Kone isi yatmis; Alves cok pahali imis.
    Baska isimlere bakicaklar herhalde.

dspor kone işi yattı demiş ama yine de inanmamak lazım adnan polat derse yattı veye geldi diye öyle inanırım ben

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kone defteri kapandı

Forvet oyuncu arayışını sürdüren Galatasaray’da PSV Eindhoven forveti Kone defteri kapandı.

Günlerdir genç futbolcuyu ikna etmeye çalışan sarı kırmızılı yöneticilerin çabaları yeterli olmadı ve bugün Galatasaray’lı yöneticilerle son kez görüşen Kone takımında kalacağını ve gelecek sene de futbol kariyerini İngiltere’de sürdürmek istediğini belirterek, transfer teklifini geri çevirdi. Böylece Galatasaray’da Kone defteri kapanmış oldu.
    16.08.2007

Kaynak : DHA

Bir yöneticinin agızından duymadan inanmam..Dha daha önce babasını bile diriltti..Adnan polattan acıklama bekliyorum..Ama işimiz zor galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Lincoln'ü kimi alarak gölgede bırakacağız, merak ediyorum şu an.
    Eğer 11 milyon euro bonsevis verilip 2 sene oynayıp gitseydi demekten başka kendimi avutacak söz bulamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

merak etmeyin kardeşlerim yahu

5 gün gittim geldim hala aynı noktadayız ama olsun ben ümitliyim
    I'm back...

iyi aksamlar arkadaslar, almanyadan araniza katiliyorum...

Macdan sonra Gs Tv´de Hollandadan Kone defterinin kesinlikle kapanmis oldugu haberi geldi !

Umarim yanlis haberdir ama durum tam tersini gösteriyo ne yazik ki...

Demin bi arkadasin önerisini okudum ve Nilmar´in videolarina baktim, gercekten cok iyi, fiyati kone ve alves gibilerine karsi baya düsük.

Alves ve Grafite´de zor gibi... neyse hayirlisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bir duyum aldım ama doğrudur diyemem.

Galatasaray Metz kulübü ile aşağıdaki futbolcu için pazarlıkta :

BABACAR GUEYE

1986 doğumlu , Senegalli. Geçen sene Fransa ikinci liginde 16 gol atmış
    Bu 1,86 boyundaki adam geliyor. İyi transfer deniyor.

Lyon ve besıktasın istedigi bir adammış...Bu futbolcuyu size söyle tanitim carew gibi aynı kafaları hakanın genc hali gibimiş........

Hızlı ve cevik bir futbolcumuş..
    Ne kadar dogru ilerde görecez.......

Arkadaslar size bir haber verdim dalga gecmesseniz sevinirim

zaten büyük ihtimalle sürpriz bir isim gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gueye ben izlemedim izleyen arkadaslar cok iyi trnasfer olur diyor tıpkı ribery gibi parlar diyorlar...Baska izleyen varmı..

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Gueye ben izlemedim izleyen arkadaslar cok iyi trnasfer olur diyor tıpkı ribery gibi parlar diyorlar...Baska izleyen varmı..
    Babacar Gueye ise ben bir iki duyumunu aldım, kendisi Emmanuel Adebayor'un veliahti olrak gösteriliyor, çok süper transfer olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bonserviisi baya ucuzmuş.....İnsallah aldıgım duyum dogrudur.. herkes cok büyük yıldız olur diyor..

Nesil
    2006
    Yer

Bonserviisi baya ucuzmuş.....İnsallah aldıgım duyum iyidir herkez cok büyük yıldız olur diyor..
    Adebayor'un tıpkısının aynısı, kimse meraklanmasın(eğer transfer olacaksa), süper bir oyuncu ama kurtlar devreye girebilir maalesef...

youtube´den biseyler bulmaya calisdim, yok gibi...

baska görüntü olan kimsenin bildigi bi kaynak varmi ?

2003-2004 sezonundan beri Metz`te kendisi.17 yasinda profesyonel olmus kendisi.Ve ayni sezon 23 maca cikip 1 gol atmis.Gecen sezon 35 macta 16 gol atmis.Yani daha 21 yasinda olmasina ragmen cok yetenekli biri oldugunu belli ediyor.Metz ile 112 lig macina cikmis ve 23 gol kaydetmis ama daha 21 yasinda oldugunu unutmamak lazim (:

işte Babacar Gueye nin FM özellikleri

Nesil
    2006
    Yer

Buradan da görüleceği gibi çok potansiyelli bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gueyenin yanında Grafite gelse süper forvet hattı olur........İnsallah böyle genc oyuncu alırız.....

abi yönetimin hic bisey söylememesi adamin kafa tasini attiriyor ya, ufff...

genç bir forvet alıp yanına da tecrübeli bir forvet alırsak çok iyi olur bence hem şimdiye hem de geleceğe yatırım olur

arkadaslar grafite yada alves konusunda bi gelisme varmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gueye ve grafiteyi alırsak çok iyi olur bugün maçta forvette çok sıkıntılarımız vardı ilaç gibi olurlar ikiside gelmeli

Şu anda forvetsiz oynuyoruz ne Kral ne Ümit bizi bu oyunlarıyla tatmin edemez, bu yüzden acil 2 forvet alınması şart. Servet ve song'un hatalarını görünce defansif anlamda büyük sıkıntıların kapıda olacağını düşünüyorum, çünkü Kalli yönetiminde hücum futbolu oynayacağız kontralarda bu tip hatalar canımızı çok yakabilir ama bugünkü maçın özelliği Linderoth'un olmaması ki Song ve Servet'in ve hatta diğer oyuncuların açıklarını heryere koşmasıyla o kapatıyordu. Alves'in ismi Hollanda'da dahalen bizim takımımızla anılıyor fakat daha önce Barca ve Cheslea'nin ilgilendiği oyuncu için Heerenven'in bonservis indirimi yapacağını düşünmüyorum. Kone defteri (yarın bir açıklama gelmezse) tamamen kapandı gibi bugünde kendisi için Wolfsburg devreye girmiş. Hayırlısı olsun. Umarım Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edecek iyi 2 genç ismi takıma katarlar. Guaye güzel görünüyor

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Defans En Zayıf BöLqemiz Servet(Ayıboğan) Varken Çok GoL Yerızz.Shevcenkho'ya 7 Gol Attırmıstı Adam
    Ben Adam Fenerdeyken DaLqa Gecıodum Sımdı Bzm Ilk 11 de DeişiLmez Adam.Nyse

Kone'den Umudu Kestık Gıbı Bı Sey
    Artık GeLsın Bırısı Kım Olursa Olsun

Senegalli forvet.. Biliyorum Gueye'yi izlemştim.
    22 yaşında zannedersem.
    Bence iyi forvet. Ama Grafite ile birlişkte gelirse daha iyi olur.

Carrusca Cim Bom'da kaldı
    Galatasaray'da geçen sezon Arjantin'den büyük umutlarla transfer edilen Marcelo Adrian Carrusca'yı geri gönderme planı suya düştü. Sarı - kırmızılı yönetim, Carrusca için bir süre önce resmi transfer teklifi yapan Arjantin'in iki ünlü kulübü Boca Juniors ve River Plate'le yaptığı görüşmelerde anlaşmaya varamadı.

Geçen hafta içinde Arjantin'e giden İdari Menajer Mustafa Turgun, Boca Juniors ve River Plate'in yaptığı teklifleri İstanbul'a dönüşte yönetime iletti. Ancak sarı-kırmızılı idareciler, Carrusca için yapılan teklifleri çok düşük buldu. Futbol şubesi sorumluları bunun üzerine Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'la görüşerek Arjantinli futbolcuya bir şans daha vermesini istediler. Sakatlığı yüzünden İstanbul'da bırakılan Carrusca'nın Galatasaray'da kaldığı belirtildi. Genç sol kanat oyuncusunun Cim-Bom'la 4 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

17.08.2007

Kaynak : Milliyet

aslında arkadaslar soyle bısey aklıma gelıo.touluse yenıldı liverpoola ve sampıyonlar ligine katılamıcak.kadrosu cok iyi uefa da soz sahıbı olabılırler ancak sampıyonlarl lıgınde oynamıcaklar.hanı dıorum belkı elmanderi satmaya yanasabırler gıbı gelıo bana sankı kone de 14 mılyon civarlarına cıkmısssak o paralara elmander alınablır dıye ıcımden gecmıo diil.bu aralar kımse pesınde de diil elmanderin.elmanderle babacar ı alsalar mesela harıka bır forvet hattı olur gıbıme gelıo sanki

Quote Originally Posted by neondh View Post
    aslında arkadaslar soyle bısey aklıma gelıo.touluse yenıldı liverpoola ve sampıyonlar ligine katılamıcak.kadrosu cok iyi uefa da soz sahıbı olabılırler ancak sampıyonlarl lıgınde oynamıcaklar.hanı dıorum belkı elmanderi satmaya yanasabırler gıbı gelıo bana sankı kone de 14 mılyon civarlarına cıkmısssak o paralara elmander alınablır dıye ıcımden gecmıo diil.bu aralar kımse pesınde de diil elmanderin.elmanderle babacar ı alsalar mesela harıka bır forvet hattı olur gıbıme gelıo sanki
    Toulouse Elmander'i satmaz maalesef satılsaydı sezonun daha başında lyon'a giderdi.

Sayfa 36 / 134 İlkİlk ... 2634353637384686 ... SonSon

Mesaj Yetkileri