1 ile 30 arası toplam 187 sonuç

Konu: NK Slaven Koprivnica - Galatasaray | UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu - 1. Maç

Hybrid View

Ben maçı Cafeden canlı olarak izledim.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Maci yendigimiz ve turu burada garantiledigimiz icin mutluyum.
    Nasıl garanti ? Futbolda her an her şey olabilir skor 2-1 neden onlar bizi 3-1 yenemesin ? veya 2-0

Lincoln Linderoth ve arda olsa farklı kazanabilirdik ama onların yokluğunda da güzel oynadık.

Volkan bence maçın adamıydı hem top kapması hem frikikleri

Benim anlamadığım bir nokta var . Rakip takım galatasarayın geçen maçının videosunu izleseymiş baride volkanın frikiğine göre önlem alsalardı aynı gol bir kez daha geldi

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by ekolata View Post
    Ben maçı Cafeden canlı olarak izledim.

Nasıl garanti ? Futbolda her an her şey olabilir skor 2-1 neden onlar bizi 3-1 yenemesin ? veya 2-0

Lincoln Linderoth ve arda olsa farklı kazanabilirdik ama onların yokluğunda da güzel oynadık.

Volkan bence maçın adamıydı hem top kapması hem frikikleri

Benim anlamadığım bir nokta var . Rakip takım galatasarayın geçen maçının videosunu izleseymiş baride volkanın frikiğine göre önlem alsalardı aynı gol bir kez daha geldi
    Buradan sonra turun geçilememesi %1 ancak olur

Quote Originally Posted by ekolata View Post
    ekolata sende biliyorsun turu garantiledigimizi temkinli konusuyorsun yine.Ama yinede celistiginin farkinda degilsin

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    ekolata sende biliyorsun turu garantiledigimizi temkinli konusuyorsun yine.Ama yinede celistiginin farkinda degilsin
    Ben takımıma güveniyorum zaten ama hiç bir zaman büyük konuşmamak lazım. 2. Maç daha oynanmadı .
    Yani garanti kelimesine karşıyım ben

Mesaj Yetkileri