-
16.Ağustos.2006, 07:56
Valla golü Gökhan Zan'ın yerde yatması yüzünden yediysek,Gökhan'da o sırada gerçekten ciddi bir sakatlık yaşadıysa-ki bana bile halı saha da vs. gelen hafif dirsekler bile zaman zaman çok ciddi sorunlar yaşatırken- yediğimiz gol umrumda falan değil,turu da kaybetsek umrumda olmaz.Beşiktaş takımın da bulunan bir oyuncunun acı çekmemesi,sakatlanmaması benim için galibiyetten vs. önemli.Hele adam gerçekten o kadar ciddi bir sakatlık yaşadıysa hiç umrumda olmaz...Bilmem anlatabildim mi?
Kasıtlı bir müdahale var diyen de yok zaten,ama ikili mücadeleler de bazen böyle olabiliyor,buna kimsenin itirazı yok ama adamın canı yanıyorsa ''hadi kalkayım maç daha uzamasın mı diyecek?''Allah'ını seven biraz mantıklı yorum yapsın yaa.Birde bunu söyleyen adamın takımının futbolcusu durup dururken yerlerde sürünüyor maçta,ilginç yani.Söyleyecek söz yok bence bunun üstüne.Ben hatta o konuda Kezman'ı yargılamayacağımı söylemiştim diğer konuda,futbolcu kendini kötü hissediyor olabilir.Ama kendi takımımın futbolcusunu da kimseye ezdirmem.O maçın berabere bitmesin de kimsenin suçu yok bence,ne de olsu turu biz geçeceğiz.Geçemezsek te başta Zan bütün futbolcuların canı sağolsun!
Mesaj Yetkileri