Sayfa 18 / 38 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

yanliz spor3de biri yorum yapmis fatih zenitin uefa listesinde var die hatta inanmayanlar uefa .com baksin dedi ben baktim ama ingilizcem fazla olmadigindan anladim ingilizcesi olanlar bi bakabilirmi cunku FBnin sirf turkiye icin fatihi alcagini zannetmiom gelsin yorumlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MORTAL FB View Post
    yanliz spor3de biri yorum yapmis fatih zenitin uefa listesinde var die hatta inanmayanlar uefa .com baksin dedi ben baktim ama ingilizcem fazla olmadigindan anladim ingilizcesi olanlar bi bakabilirmi cunku FBnin sirf turkiye icin fatihi alcagini zannetmiom gelsin yorumlar
    Listede olması önemli değil, maç yapmaması önemli. Haberler dün çıktı ve yönetim hala yalanlamadı. Fatih'i istedikleri kesin, yarın yalanlanırsa anlaşamadıklarını anlarız ama yalanlanmazsa Fatih'i beklemeye başlayalım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Fatih Anderlecht'e elenilmesi durumunda transfer edilebilir, koz olarak elde tutuluyor olabilir. Geçen sene D.Kiev maçından sonra yaşananları tekrar yaşayabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Şayet kurallar değişmediyse Sekopej'in de dediği gibi listede olması önemli değil. Forma giymesi önemli futbolcunun.

Default Tekke forma giymedi

Milli futbolcu Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Petersburg'un bugün oynadığı UEFA Kupası maçında forma giymemesi, yıldız futbolcuyu transfer etmek isteyen Fenerbahçe'yi sevindirdi.

Fatih Tekke, Zenit'in, deplasmanda oynadığı ve 2-0 kazandığı Zlate Moravce maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemezken, bu futbolcunun transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'yi memnun etti. Şampiyonlar Ligi'nde mücedele etmeyi planlayan sarı lacivertliler, milli futbolcunun henüz takımıyla bir Avrupa kupası maçında oynamaması nedeniyle, bu transfer gerçekleştiğinde golcü futbolcuyu Şampiyonlar Ligi maçlarında oynatabilecek.

Bu arada Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye transferinde tek sorunun bonservis bedeli olduğu, Zenit'in Fatih için yaklaşık 8 milyon euro bonservis bedeli istediği, Fenerbahçe'nin ise 5 milyon euro'ya kadar çıktığı öğrenildi.

Ayrıca Trabzonspor'un da eski futbolcusunu yeniden kadrosuna dahil edebilmek için girişimlerini sürdürdüğü gelen haberler arasında.

Kaynak: DHA
    ben ciddi ciddi fatihi beklemeye basladim sekopejinde dedigi gibi yalanlarsalar anlarimki anlasamadilar ama obur turlu FATIH SULTAN TEKKE nin gelmesi icin su an
    yaptigim gibi saatleri saymaya baslarim yahu FBorga giriom fareyi yavas yavas asagiya indiriom olasibi fatih yalanlamasi bu saatten sonra beni kahredr

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fatih'in kalitesinden şüphemiz yok fakat 8 milyon € çok fazla.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Fatih'de Fenerbahçe'ye yetecek bir forvet değil bence kesinlikle sağlam fizikli kafa toplarına hakim ve bitirici bir forvet gelmeli...

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Halil'i alsalar daha iyi.. Fatih'e 5 miLyon biLe çok..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Listede olması önemli değil, maç yapmaması önemli. Haberler dün çıktı ve yönetim hala yalanlamadı. Fatih'i istedikleri kesin, yarın yalanlanırsa anlaşamadıklarını anlarız ama yalanlanmazsa Fatih'i beklemeye başlayalım...
    Kusura bakmayin, amacim ne konuyu dagitmak, ne de herhangi birinizi kirmak..

Sadece bu mantiga bayiliyorum. Elma dersem cik, armut dersem cikma..

ELLLMUTTT

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bencde fatih 8 milyon etmez ayrıca ntv nin haberi yalan bizle anlaşmadan önce appiahla anlaşan schalke yi fifaya şikayet edipte sonra ilk fatihle anlaşıp zenitle masaya oturmaz fenerbahce

Nesil
    2006
    Yer
    -

Fatih Tekke artık bizdedir bence, çünkü herşey onu gösteriyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yakında yalanlama gelir merak etmeyin... Artık bizim sitede yalanlamaktan bıktı

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Appiah da aynı durumda onun gitme ihtimali yok mu sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kusura bakmayin, amacim ne konuyu dagitmak, ne de herhangi birinizi kirmak..

Sadece bu mantiga bayiliyorum. Elma dersem cik, armut dersem cikma..

ELLLMUTTT
    Şimdi ne oluyor abi, bekleyelim mi, beklemeyelim mi?

Zenith'de mutsuz olduğunu duyduk, Zenith satmayı düşündüğü için maç kadrosuna almamış olabilir.(Eğer sakat değilse) Yani Fatih büyük bir ihtimalle ayrılacak.

Fenerbahçe yönetiminin fotogol gazetesinde bile yazan haberleri yalanladığını düşünürsek ve bu haber yalanlanmadığına göre demek ki ilgileniyoruz. Yoksa çoktan yalanlanırdı.

Ve yönetimin yine ilgilendiği oyuncuyu alamadığında yaptığı gibi, bu oyuncunun takımımıza transferi söz konu değildir gibi bir yalanlama gelebilir eğer anlaşma sağlanamazsa.

Biraz önce de Galatasaray'a gelecek büyük ihtimalle diye duydum. Sonuçta Zenith Fatih'i satacak bence ve isteyen kulüpler arasında Fenerbahçe de var. Bu nedenle beklemeliyiz yazdım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by smileo View Post
    Appiah da aynı durumda onun gitme ihtimali yok mu sizce?
    İyi bir teklif gelirse zaten Appiah satılır. Yönetim sadece Schalke'nin teklifi olduğunu açıkladı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Tekke tamam, Topuz sırada
    Avrupa'da golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçemiz, Trabzonspor'un eski oyuncusu Fatih Tekke ile kesin olarak anlaştı. Galatasaray ve Trabzonspor'un da istediği milli futbolcuyla kiralık olarak sözleşme yapan Sarı-Lacivertli yöneticilerin, Anderlecht ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme rövanş maçının ardından transferi kamuoyuna resmen duyuracağı öğrenildi. Bir sezon Sarı-Lacivertli formayı kiralık olarak giyecek olan Fatih Tekke ile, sezon bitiminde Rus kulübü Zenit'le anlaşıp, bonservis bedelini alma yoluna gidileceği de belirlendi.

Kayseri'yi ikna turu
    Bu anlaşmanın ardından Rus ekibi dün UEFA Kupası'nda deplasmanda Moracce'yi 2-0 yendiği karşılaşmada milli golcüye görev vermedi. Sarı-Lacivertliler böylece Devler Ligi'ne girmesi halinde Fatih'i oynatabilecek. Diğer yandan uzun süredir peşinde olduğu Kayserisporlu Mehmet Topuz'un da işini bitirmek için ısrarını sürdüren Kanarya'nın, milli futbolcuya ocak ayındaki ara transfer döneminde Fenerbahçe formasını giydirmeyi planladığı belirtildi. Bu transfer için Kayseri yönetiminin ikna edilme turlarının sıklaştırılacağı vurgulandı.

Fanatik

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fatih Tekke bence Fenerbahçe'ni işini görmez.Hem 8 Milyon £ çok fazla..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Topuz haberleri yine çıkmaya başladı. Yahu bu kadar mı haysiyetsiz olunur? Bu kadar mı utanmaz olunur?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kayseri satmıyoruz diyor,Mehmet Topuz gitmiyorum,mutluyum diyor. Ama bu gazeteler hala Topuz'dan bahsediyor. O kadar çok oyuncu transfer ettiler ki artık transfer edecek adam kalmadı mecburen joker olan Topuz'a dönüyorlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Tekke olmazsa Gökhan ve Topuz yine gündeme gelir,Kayseri yine haklı olarak yalanlar,Fotomaç denizi olmayan Kayseri için ''Kayseri'ye Fener Çıkartması'' diye başlık atar,by böyle sürer..bakalım ne olacak ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fatih tekke transferi kesinlikle yalandır. benim tanıdıgıım fatih fenere asla transfer olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Appiah da 8 milyon € etmez diyodunuz ama adam geldiği ilk yıl kendisini göstermişti.. Artık şu kadar etmez bu kadar fazla demeyi bırakın.. Bence onlar bu işi sizden çok çok daha iyi biliyolardır..

Bonservisi sorun

Transfer sezonu açıldığından beri birçok yabancı golcü ile görüşen, ancak bir türlü anlaşma sağlayamayan Fenerbahçe, son olarak Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımında forma giyen Milli futbolcu Fatih Tekke ile görüşmelere başlamıştı. Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray ve Trabzonspor'un da transfer etmek istediği milli golcünün, 2007-2008 sezonunda Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği bu haftasonunda kesinleşecek.

Sarı lacivertli yönetimin Fatih Tekke ile her konuda anlaştığı, ancak kulübün istediği yüksek bonservis ücretini düşürmeye çalıştığı öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi, en geç önümüzdeki haftaiçine kadar bu transferi sonuçlandırmak istiyor. Yönetimin bu transferi gerçekleştirmesindeki en büyük engel ise Rus kulübünün istediği 8 milyon Euro'luk bonservis bedeli.

Yıllık yaklaşık 3 milyon Euro alan Fatih Tekke'ye bu paranın yanı sıra 8 milyon Euro'luk bonservis bedeli de eklenince, yaklaşık 11 milyon Euro'luk bir fiyat ortaya çıkıyor. Bu nedenle 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fatih Tekke'nin 1 yıllık kiralanması da söz konusu.

Rusya'da istediği ortamı bulamayan Fatih Tekke'nin de Türkiye'ye dönmek istediği öğrenildi. Trabzonsporlu olduğu için Fenerbahçe'ye gidemez şeklinde yorumlar yapılan Fatih'in yakın çevreleri, "Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil. Fatih profesyonel bir futbolcu" diyerek sarı lacivertli kulübe yeşil ışık yaktılar. Bu arada Zenit St. Petersburg kulübü de Fatih Tekke'yi 8 milyon Euro'dan aşağı fiyata satmayı düşünmüyor. Bu haftasonunda sarı lacivertli yetkililerle, Rus kulübü yetkililerinin bir araya gelmesi bekleniyor.

DHA

Thumbs up

ya bazıları demıs fatıh fenere yakısmaz 8 mılyon etmez bıze bıtırıcılıgı kafa yopları ve fızıgı ıyı adam lazım fatıhı ya sız tanımıyonuz yada ben karsı karsıya desen fatıh kafa topları desen fatıh babası kafa toplarının fızıgıde hıc fene deıl oyle kolay kolay yıkılmaz ayrıca rıdvan dılmen bıle dedı ben bı fatıh hayranı olarak gelmesını cok ısterım bu sıstremde sapına kadar oynar dıe bence fatıh su ana kadar ısmı FB yle anılmıs bı cok ısme( koevermans hselınk)e ve aklıma su an gelmeyen bı cok ısme 10 basar hemde hıc tartısmasız ben fatıhı beklıyorum ve ınsALLAH gelırse performansını gordugumuzde onu begenmeyenlerın suratını cok marak edıyom bırakın 8 mılyonu bız su ankı performansını gordugumuz deıvıde 6 kezmana 8 mılyon vermısız sıstem felan hıc ıcraat yok fatıh aldıgı parayı sonuna kadar hakeder FATIH SULTAN TEKKE

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

abi bidaha yazıyorum fenerbahce aynı nedenden dolayı schakleyi fifaya şikayet etmişken gidip önce fatihle sonrada zenitle anlaşmaya çalışmaz bunlar tamamen yalan haberler zaten yanılmıyosam fatih haberi 2-3 gün önce yalanlandı
    fenerbahce.org sitesinden arama kısmına fatih tekke yazın kaçtane yalanlama haberi çıkıyo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    abi bidaha yazıyorum fenerbahce aynı nedenden dolayı schakleyi fifaya şikayet etmişken gidip önce fatihle sonrada zenitle anlaşmaya çalışmaz bunlar tamamen yalan haberler zaten yanılmıyosam fatih haberi 2-3 gün önce yalanlandı
    fenerbahce.org sitesinden arama kısmına fatih tekke yazın kaçtane yalanlama haberi çıkıyo
    Klüple Anlaşma zorunda değil arkadaşım.. Klüpten yazılı izin almak zorunda oyuncu ile görüşmek için..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende şaşırdım Fatih transferi ile ilgili spekülasyonlar çıkalı 2-3 gün oldu resmi siteden açıklama yok Halbuki buna benzer bir haber çıksa gününde yalanlardı site... Doğruluk payı var galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sonucu bekliyorlar olmazsa yalanlaycaklar.

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    o zaman bende sana sunu soylerim medyada tumer haberleri cikinca yonetim hemen yalanlamisti 10 saat sonrada tumer imzayi cakmisti bu sefer basin fenerbahce org kendiyle celisio diyince FBorg da bi haber cikmisti ve 10 saat oncesinde basinda dedikleri gibi tumerle gorusmuoduk demislerdi yani 24saatte neler deisiyo ayrica tamam 1ay once tekke haberleri cikiyodo ama yonetim hemen yalanliyodu ama bu sefer fatih tekke fenerde haberleri bile 2 3 gndur cikiyo yonetimden ses cikmiyo ayricaayrica bugUn skkyturk spor haberlerini izledim ve fatihlle anlasildigini ve zenitle pazarlik yapildigini soyluyodu yani insALLAH FATIH SULTAN TEKKE fenerde

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ii madem bu kadar eminsiniz ne diyeyim

Sayfa 18 / 38 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon

Mesaj Yetkileri