ya bence bize bitane cok iiyi striker gerekıo birde adam gecebilne calım atabılen forvet oyuncusu gerekıo.bunlarda afonso ve babacar olabilir.ben umit ve hakana ınanamıorum ya abı kac senelık futbolcusunuz calım atamıo adamlar mahhalle macında calım atmadınız mı siz hic.bi defa da adam gecın kardesım bu ne yeteneksızlık bu ne kendıne guvensızlık hakan sureklı calısıo falan dıolarda adam daha pas atacak kendıne guvenı saglayamammıs top onlaraa geledıgı zaman ben olayın bıttgını anlıorum valla.direk salak hareket yapcakları bellı oluo.gercı buTürkiyedekı futbol anlayısının sorunu galıba bunlara ceza sahası cıvarında durun baska bıse yapmayın demısler.Allah rızası ıcın bı defa adam gecın ya bole futbol mu oynanır.top forvete kadar gelıo bızımkıler tutamıo hemen gerı donuo top ve kontra oluo.hakana sorsan hala oynıcam der ben ıyıyım der ben anlamıorum bunu delırıorum.kalli geldı hala hakan gıt de kurtulalım kardesim.git baska takımda at 34- golude.necati gibi top surebılen adam gecebılen top tutabılen tek forvetını de gonderıosun bu nasıl anlayıs.adam 1 sene formsuz dıe gonderılır mı ona bakarsanız haakan her sene formsuz.ümit desen gereksız hareketler pesınde paso yere dusuo anlamsız vuruslar yapıo.takımsa forvetlerden sadece necatinin kalması gerekıo hakan umit ve kabze gtmelıydı bızımkıler tam tersını yaptı.harbı ınanamıorum.ben bıktım abı hakandan +umıtten.sahada yeteneksız adam gormek ıstemıorum.tam kalas.sabrı desen sag acık oynadı bıtane adam gecemedı.bı acaip orta yaptı yıne gunu kurtardı.ınsallah sag bek alınmaz yoksa bu sabrı ortada falan oynar cok kotu olur.sag bekte kalsın o.orda oynasın.cok teknıge gerek yok.kosssun dursun.orta sahaya gelırse bızım ıcın daha kotu sabri.calım ataımıo ya.cok yeteneksız adam var bızde.esas sorunumuz bu bızım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya olay cok basit.yonetım tutturdu dunyaca unlu yıldız diye kardesım.kımse bole bıse ıstemedı kendılerı dedı.zamanında alın işte bıtane bitiririci adam bitane de adam gecebılen forvet.olay bıtsın işte.neye kasıosunuz.bız futbolla ılgılenen kısıler bılsın yeter.ama yok bızım cayandın illa ki halkın futbolla en alakasız tabakasının bıle bılmesı gereken bır futbolcu almak ıstıo sırf buyuk baskan desınler diye.al işte adamlar aldı 35 yasında kral dediler bılmem ne dediler noldu.hic bı numara yok.kardesım dunyaca unlu olması onemlı diil.sistem icin gereken ozellıklerı bulundursun yeterli.yapılması gereken sey cok cok basit aslında.ama hala neden ugrasıolar blmıorum.bır suru adam var ya cok mu zor bu iş.bıtırıcı olarak limayı al.hızlı adam gecen forvet dindane olsun.nasıl olsa para ayrılmıs bu iş için bu kadar işte.onemlı olan adamların ozellıklerı baska seye ne hacet.kactane ikili sayabılırım olusturablırım boyle.bu yonetımın acizligi benı delirtecek

Ezikler diye hiç bir takım hakkında bahsedemezsin!
Yönetici